مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : بایگانی و. htaccess تغییر نام دهید

عضو

Default بایگانی و. htaccess تغییر نام دهید

من با استفاده از بایگانی برای جستجوگرها ویژگی های مختلف به جز من هیچ آدرس ها با استفاده از بایگانی بازنویسی

بنابراین می توانم هنوز هم نیاز به اضافه کردن :
    RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / فایل index.php [L ، QSA]
    RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 & هدایت می شوید = / $ 2 [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron را)
    RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
    RewriteRule به دلار vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]
    یا فقط :
    RewriteRule به فایل index.php؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]
    RewriteRule به $ 2؟ زبان = $ 1 [L ، QSA] [/ لانگ] [/ لانگ] [/ لانگ]
    -- زمانی که URL های موافق با باشد بازنویسی

(همچنین می تواند شما را ممکن است در پست شما فایل htaccess در اینجا -- به عنوان مثال چگونه آن را برای بایگانی + فعال تصدی به نظر می رسد)
    آخرین ویرایش توسط krisp. 04-11-09 در 15:01.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

اگر شما با استفاده از بایگانی ، شما مجبور به استفاده از قوانین ایجاد شده برای انجمن ها با بایگانی -- در غیر این صورت باشد نمی خواهد در همه کار. این قوانین امکان فعال تصدی همکاری با باشد.

اگر شما استفاده از قوانین برای انجمنها بدون باشد ، پس از آن درخواست نمی خواهد باشد و بایگانی خواهد شد هیچ چیز برای این درخواست انجام.

عضو

لطفا توجه داشته باشید که من آن را بدون htaccess تغییر نام دهید و در همه. از آنجا که من نمی آدرس ها را با vbeso بازنویسی آن مورد نیاز نیست. من فقط استفاده از ویژگی های مختلف مانند = nofollow ، metatags توسعه یافته و غیره همه این ویژگی ها می باشد در حال کار فقط جریمه ندارد. htaccess تغییر نام دهید در همه.

دوم واردات محصول فعال تصدی هر دو admincp و به انجمن می رود کاملا خالی است و من هیچ دسترسی به فرم در تمام.

htaccess تغییر نام دهید با هر دو.

RewriteEngine در تاریخ

RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / فایل index.php [L ، QSA]
    RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 & هدایت می شوید = / $ 2 [L ، QSA]
    یا

RewriteEngine در تاریخ
    RewriteRule به فایل index.php؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]
    RewriteRule به $ 2؟ زبان = $ 1 [L ، QSA] [/ لانگ] [/ لانگ] [/ لانگ]

-- تفاوتی نمی کند. Stil با انجمن انجمن های برقراری ارتباط در همه امکان پذیر نیست.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط krisp View Post
    لطفا توجه داشته باشید که من آن را بدون htaccess تغییر نام دهید و در همه. از آنجا که من نمی آدرس ها را با vbeso بازنویسی آن مورد نیاز نیست. من فقط استفاده از ویژگی های مختلف مانند = nofollow ، metatags توسعه یافته و غیره همه این ویژگی ها می باشد در حال کار فقط جریمه ندارد. htaccess تغییر نام دهید در همه.
    در چنین حالتی استفاده از قوانین برای انجمن بدون vBSEO

Quote نوشته اصلی توسط krisp View Post
    دوم واردات محصول فعال تصدی هر دو admincp و به انجمن می رود کاملا خالی است و من هیچ دسترسی به فرم در تمام.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8

همچنین اطمینان حاصل کنید که همه شما را نصب و مراحل ادغام مناسب لطفا.
    در صورتی که آن را به شما خواهد شد این PM جزئیات دسترسی به مدیریت CP شما و FTP رو تحمل کنم.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 05-11-09 در 00:25.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •