Quote نوشته اصلی توسط JinLeeHui View Post
سلام ،
با عرض پوزش ، IM جدید به انجمن. کار من این است برای تکمیل نظر سنجی در مورد آلی چای سبز چینی.
اگر شما یک دقیقه ، پس از آن می تواند پیام من است که نام تجاری مورد علاقه خود را از چای سبز به شما لطفا؟
تبلیغات در پرشین تولز
با احترام جین
LOL... چه دوش گرفتن. حالا من قصد دارم که به نگرانی در مورد اسپم های بین المللی به عنوان خوبی من حدس می زنم..

Quote نوشته اصلی توسط Jesh View Post
سایت در حال حاضر نمایش : نمایش نتایج : از شماره 1 -- 10 از حدود 16200 از coinforums.com. (0.21 ثانیه) در گوگل.

افزایش ترافیک تقریبا 3X است و ما هنوز دریافت را افزایش دهد. سایت ما جدید است و آن را یک انجمن + گالری سکه و ارز است. ما در حال حاضر گرفتن بازدید از 85 کشور مختلف ، در مقایسه با حدود 20 قبل از نصب.

نتایج بسیار مطلوب است.
Jesh ، که بسیار جذاب. من gettin بیشتر سعی کنید این وسوسه است.

مشاهده فرم خرید ، اگر آن را تا قبل از... میشل ذکر شده است ، شما یک نابغه به خاطر اختراع این. و من شگفت زده هیچ کس بله خریداری هنوز.

من فقط می تواند این که در طول سال های آتی حتی محبوب تر را ببینید.

من در خالص روز دیگر ، و آن را بسیار سخت برای پیدا کردن نرم افزار ترجمه برای وب سایت های معمولی در بر داشت. (بدون اصلی) و یا چیزی است که قابل اعتماد است و محبوب. من می توانم چند شرکت سایه به اینجا و آنجا. شاید یک فرصت کسب و کار را برای شخص دیگری را به استفاده از. من واقعا می خواهم برای تبدیل بیش از سایت های دیگر من در آینده می خواهم. (اصلی غیر مرتبط)