مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 21

موضوع : ترجمه های کرکره در CMS / وبلاگ

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    در راه حل توصیف شما نیاز به مکان های سفارشی برای پرچم تعیین کرده اند!

تنها به آن را در تمام تنظیمات کار ، جایگزینی چنین :
    PHP Code:
    if ('cu' != $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_translationsDropdownMenu_position']) {
    $template_hook[$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_translationsDropdownMenu_position']] .= $vbenterprisetranslatorflagsdropdown;
    } else {
    vB_Template::preRegister('navbar', array('vbenterprisetranslatorflagsdropdown' => $vbenterprisetranslatorflagsdropdown));

به این :
    PHP Code:
    if ('cu' != $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_translationsDropdownMenu_position']) {
    $template_hook[$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_translationsDropdownMenu_position']] .= $vbenterprisetranslatorflagsdropdown;
    } else {
    vB_Template::preRegister('navbar', array('vbenterprisetranslatorflagsdropdown' => $vbenterprisetranslatorflagsdropdown));
    }         
    vB_Template::preRegister('vbcms_navbar_link', array('vbenterprisetranslatorflagsdropdown' => $vbenterprisetranslatorflagsdropdown));  
    vB_Template::preRegister('blog_navbar_link', array('vbenterprisetranslatorflagsdropdown' => $vbenterprisetranslatorflagsdropdown)); 
    بنابراین به عبارت دیگر -- خود قرار دهید و 2 خط تنها 1 خط پایین تر (پس از "}").

همچنین من می بینم که در قالب شما را {VB : خام vbenterprisetranslatorflagsdropdown} داخل اگر بند -- آن را 1 خط کمتر است. این به شما بدهد :
    Code:
    <vb:if condition="$vboptions['selectednavtab'] == 'vbblog'">
    <li class="selected">
    	<a class="navtab" href="blog.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase blogs}</a>
    	<ul class="floatcontainer">
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_start}
    		<vb:if condition="$show['canpostitems']">
    			<li><a href="{vb:link blog, {vb:raw bbuserinfo}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:rawphrase your_blog}</a></li>
    		</vb:if>
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_after_your_blog}
    		<li><a href="blog.php?{vb:raw session.sessionurl}do=list">{vb:rawphrase recent_entries}</a></li>
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_after_recent_entries}
    		<li><a href="blog.php?{vb:raw session.sessionurl}do=list&amp;blogtype=best">{vb:rawphrase best_blog_entries}</a></li>
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_after_best_entries}
    		<li><a href="blog.php?{vb:raw session.sessionurl}do=bloglist">{vb:rawphrase blog_list}</a></li>
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_after_blog_list}
    		<vb:if condition="$show['canpostitems']">
    			<li><a href="blog_usercp.php?{vb:raw session.sessionurl}do=editprofile">{vb:rawphrase blog_options}</a></li>
    {vb:raw vbenterprisetranslatorflagsdropdown}
    		{vb:raw template_hook.blog_navbar_end}
    	</ul>
    </li>
    <vb:else />
    	<li><a class="navtab" href="blog.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase blogs}</a></li>
    زیر اطمینان حاصل کنید اگر کد ممکن است در حالی که کپی کردن در اینجا خود من آن را از دست رفته

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط anand View Post
    زیر اطمینان حاصل کنید اگر کد ممکن است در حالی که کپی کردن در اینجا خود من آن را از دست رفته
    بنابراین موضوع را با صفحه خالی و یا با توجه به کد وجود دارد در حال کار است؟

عضو جدید

با توجه به کد کار نمی کند امیدواریم که شما در vb 4.0.3 تست شده اگر نه من به شما دسترسی به webserver ما / vb

بنابراین موضوع را با صفحه خالی و یا با توجه به کد وجود دارد در حال کار است؟

عضو جدید

هنوز هم منتظر پاسخ شما؟؟

هنوز هم منتظر پاسخ شما؟؟
    با عرض پوزش -- به پیام خود را به طور تصادفی از دست. لطفا برای دسترسی به PM و بررسی و اصلاح آن را در جای خود.

انجام می شود. لطفا توجه داشته باشید که یک دستورالعمل صحیح هستند -- تغییر برای فایل قلاب ساخته نشده

عضو جدید

انجام می شود. لطفا توجه داشته باشید که یک دستورالعمل صحیح هستند -- تغییر برای فایل قلاب ساخته نشده
    تشکر برای رفع

بله من کد را در قلاب افزود : اما بعد از حذف آن را به من صفحه سفید خالی و همچنین توجه داشته باشید آیکون ترجمه می آید انتهای نوار پیمایش در وبلاگ / CMS ما می خواهیم در آغاز از نوار پیمایش؟؟

همچنین شما می توانید خودتان مشکل انتهای نوار پیمایش خود را در حال حاضر از شما از ورود به سیستم و کلمه عبور با شما تست

تشکر برای رفع

بله من کد را در قلاب افزود : اما بعد از حذف آن را به من صفحه سفید خالی و همچنین توجه داشته باشید آیکون ترجمه می آید انتهای نوار پیمایش در وبلاگ / CMS ما می خواهیم در آغاز از نوار پیمایش؟؟

همچنین شما می توانید خودتان مشکل انتهای نوار پیمایش خود را در حال حاضر از شما از ورود به سیستم و کلمه عبور با شما تست

که آن را در ابتدا قالب مناسب و مکان تغییر متغیر فعال تصدی منوی کشویی را ویرایش کنید.

من شما را در PM نوشتم که نوار پیمایش مشکل نهایی این است از سوی برخی از وزارت دفاع دیگر ایجاد می شود که مطالب تکراری کل $ template_hook ['navbar_end']mt.character.restriction نوار پیمایش.

اضافه شده گزینه های پیکربندی برای کشویی منو در CMS و نوار پیمایش وبلاگ -- در 4.2.2

Text automatically translated from: Portuguese to: Persian
    Translated text
    شما همچنین می توانید "نوار پیمایش" در مدیاویکی شامل؟
    Original text

صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •