مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 15

موضوع : مشکل با فعال تصدی (پرشین / صفحات خالی)

عضو جدید

Default مشکل با فعال تصدی (پرشین / صفحات خالی)

خوب ،

IM اند برخی از مسائل جدی با نصب این وزارت دفاع است.

IM کاربر جدید نیست که آن را به مدها نصب می آید و من مدها سفارشی نوشته اند اما این چیزی که شکسته باشد.

من را دنبال کردهاید و راهنمای و خواندن از طریق پرسش و پاسخ ، اما نمی تواند به نظر می رسد برای پیدا کردن که چرا سایت من است دیگر به درستی کار میکند.

وزارت دفاع را بر روی cardshare.tv نصب

من راه اندازی پرشین در ریشه
    . htaccess در / ریشه را از غیر WWW تغییر مسیر به WWW

من صفحه اصلی / انجمن نصب

IM نیز در حال اجرا باشد و نقشه سایت

ویرایش فایل ها و. htaccess تغییر نام دهید به عنوان درخواست ، سایت semmed به کار ،

با این حال رفتم به مشاهده موضوع و من فقط یک صفحه خالی است.

من هم چک فقط رفتن به WWW و من یک صفحه خالی است.
    سپس در قرار داده است. htaccess تغییر نام دهید به ریشه / ویرایش است. htaccess تغییر نام دهید

این ثابت صفحه خالی ، با این حال هنگام کلیک کردن بر روی ترجمه ، این کار می کرد ، اما انجمن به URL اضافه شده است ، با وجود آن که هر چیزی را شکستن نیست فقط یک کمی عجیب و غریب به نظر می رسد؟

سپس پرچم را به انجمن فعال باشد ، این نشان می دهد خیلی خوب روی / انجمن ، اما من تا به حال برای کپی کردن پوشه تصاویر را به / ریشه من و تغییر تنظیمات سفارشی و به صورت دستی اضافه کردن varible برای این به در را بر روی صفحه پرشین نشان می دهد.

به طوری که شما می توانید به IM داشتن مسائل چند مراجعه کنید.
    من هم سعی کردم به غیر فعال کردن این افزونه سایت به درستی کار برای به دست آوردن ، اما خود را به همین دلیل من برای رفتن به عقب و خنثیسازی مخفی شود من هنوز هم همان است.

من واقعا امیدوارم که کسی می تواند برخی از نور در مورد مسائل من ریخته که من شنیده ام بسیاری از چیزهای خوب در مورد این وزارت دفاع و واقعا دوست دارم برای استفاده از آن.

عضو جدید

خوب ،

پس از سرهم بند بیشتر موفق شده اند برای دریافت صفحه اول (پرشین) ترجمه ، موضوعات ترجمه ، بنابراین بسیاری از مسائل ثابت هستند.

با این حال تنها چیزی که هر چند هنوز یک مسئله عمده است.

زبان پیشفرض آن گونه که باید کار می کند

اما

اگر شما با کلیک بر روی یک پیام خصوصی به ترجمه و سپس کلیک کنید انجمن های تخصصی ، شما به صفحه اصلی هدایت می شوید.

اگر شما بر روی شاخص تالار هستند و شما با کلیک بر ترجمه ، شما را به یک پیام خصوصی به هدایت می شوید.

اگر شما در اول انجمن انجمن های گفتگوی و رفتن به یک موضوع و ترجمه را کلیک کنید ، شما را به یک پیام خصوصی به هدایت می شوید.

اما اگر موضوع شما را از یک پیام خصوصی به (پرشین) کلیک کنید ، آن را ترجمه.

این می شود موضوع را با ریشه / تنظیمات htaccess تغییر نام دهید ، با این حال من سعی ویرایش آنها ، اما بعد از آن من فقط یک پیام خصوصی به خالی.
    آخرین ویرایش توسط contemptx. 20-04-10 در 16:57.

عضو جدید

htaccess تغییر نام دهید من واقع در / انجمن

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)

#RewriteBase /forum/

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.cardshare\.tv
    RewriteRule (.*) http://www.cardshare.tv/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

عضو جدید

من را فراموش کرده اشاره IM با استفاده از نسخه های زیر :

فعال تصدی : 3.3.2 (خریداری شده امروز)
    اصلی : 3.8.0
    بایگانی : 3.3.0

عضو جدید

وو Hoo! -- ثابت.

به تنظیمات فعال تصدی آمد.

حذف : انجمن دایرکتوری : / انجمن
    تنظیم : دامنه (Domain) انجمن تالار اصلی : ماهواره کارت اشتراک گذاری انجمن GBox Newcamd سرور دریم دریم

در حال حاضر همه به نظر می رسد به در حال اجرا خوب ، من نقشه من و نظارت بر ببینید که چگونه کارها درست پیش میروند.

عضو جدید

بروز رسانی :

نقشه سایت تا بیش از آدرس ها 1.5million گسترش یافته است ، به شما اجازه می دانید چگونه می شود که پس از آن که نقشه را مشاهده کنید آن بعدی.

من فقط متوجه یک کاربر ارسال ، به نظر می رسد که کمی عجیب و غریب؟

سلام سلام سلام! -- کارت ماهواره به اشتراک گذاری انجمن GBox Newcamd سرور دریم دریم

او به زبان انگلیسی است ارسال و یا پس از آن به نظر می رسد ، با این حال خود را نشان او ارسال انگلیسی غیر و نشان دادن آن به زبان انگلیسی ترجمه؟

شخص من امیدوارم که شما دریافت می کنید نمیفهمد.. آیا کارکنان پاسخ نمی دهند در این حوالی هست؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط hotslot View Post
    شخص من امیدوارم که شما دریافت می کنید نمیفهمد.. آیا کارکنان پاسخ نمی دهند در این حوالی هست؟
    لطفا توجه داشته باشید که محصولات ما توسط مشتریان از سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. ما می توانیم تفاوت هم بزرگ داشته باشد. اگر می خواهید پاسخ برای سوال خود را فقط هر موضوع که شما می خواهید در این انجمن باز کنید. تشکر

Quote نوشته اصلی توسط contemptx View Post
    وو Hoo! -- ثابت.

به تنظیمات فعال تصدی آمد.

حذف : انجمن دایرکتوری : / انجمن
    تنظیم : دامنه (Domain) انجمن تالار اصلی : ماهواره کارت اشتراک گذاری انجمن GBox Newcamd سرور دریم دریم

در حال حاضر همه به نظر می رسد به در حال اجرا خوب ، من نقشه من و نظارت بر ببینید که چگونه کارها درست پیش میروند.
    خوشحالم که از پسش بر اومدي من می بینم که قوانین ما برای vBET اشتباه است. دستورالعمل ما می گوید که اگر انجمن شما با استفاده از subdirectory در URL و سپس شما باید برای تغییر 2 قوانین اول. شما مدیریت کار آن را با تغییر پیکربندی های دیگر توصیه نمی شود ، اما هنوز هم کار -- اگر شما پیدا کردن همه چیز خوب است -- فقط آن را ترک آن را به عنوان آن است. اگر نه پس از آن لطفا با ما تماس بگیرید و ما شما را با پیکربندی کمک خواهد کرد

Quote نوشته اصلی توسط contemptx View Post
    من فقط متوجه یک کاربر ارسال ، به نظر می رسد که کمی عجیب و غریب؟

سلام سلام سلام! -- کارت ماهواره به اشتراک گذاری انجمن GBox Newcamd سرور دریم دریم

او به زبان انگلیسی است ارسال و یا پس از آن به نظر می رسد ، با این حال خود را نشان او ارسال انگلیسی غیر و نشان دادن آن به زبان انگلیسی ترجمه؟
    بله -- وجود دارد زبان BBCode روشن استفاده می شود به اشتباه -- تنها ویرایش پست و حذف زبان BBCode روشن. به احتمال قوی این happed زیرا کاربر باید زبان پیش فرض اشتباه در CP کاربری خود را.

لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی دارای امکانات چند زبان پیام خود را به علامت :
    -- دستی با اضافه نمودن زبان BBCode روشن
    -- به طور خودکار با تنظیم زبان پیش فرض کاربر در نام کاربری
    -- به به صورت خودکار توسط تشخیص خودکار زبان (شما باید آن را به نوبه خود در گوگل گزینه های بخش)

در انجمن از ما با استفاده از یکی از گذشته ، به دلیل آن را در مقابل تنظیمات کاربر اشتباه جلوگیری. در این استراتژی هر بار در هنگام پیام جدید می آید گوگل در مورد آن سوال زبان و فعال تصدی به طور خودکار علائم زبان پیام (اگر گوگل مطمئن شوید به اندازه کافی -- همچنین با قابلیت تنظیم).

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •