مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 2 Firstاول 12
نمایش نتایج: از شماره 11 به 17 از 17

موضوع : ثابت برای کسانی از شما پوستر صدای جیر جیر در حال اجرا

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    همچنین در آنگونه که من آن را به زبان لهستانی نوشته شده است (احتمالا -- می توانید ترجمه های دیگر چک نیست ، چرا که بیش از حداکثر تعداد پست مشاهده شده). لطفا فقط به آنجا کلیک کنید و ویرایش پست ها -- خواهید دید که زبان واقعی وجود دارد.
    پست در اصل به زبان لهستانی ساخته شده بود ، به زبان واقعی لهستانی و متن ترجمه نشده به توییتر فرستاده شد.

اتمام PM خود را فرستاده اند ، من از همان جزئیات دسترسی که کمیل شده است با استفاده از آن ، بنابراین شما نمی بینیم موضوعات اشباع شده متوجه

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا مطمئن آزمایش ساده. نوشتن پیام به زبان لهستانی را در صفحه ترجمه شده (به لهستانی). سپس دوباره آن را ، اما این بار نوشتن در صفحه ترجمه نشده است. ارسال می کند هر گونه اختلاف در مورد مطالب ارسال به توییتر برای کسانی که 2 پیام وجود دارد.

کاربر ارشد

با عرض پوزش میشل من را درک نمی کنند ، و IM لهستانی نیست ، بنابراین من نمی توانم نوشتن به زبان لهستانی

شما می توانید -- شما در حال حاضر چنین پیام فقط آن را کپی کنید

کاربر ارشد

راست میشل ، من 2 پست در هر دو لهستانی ، با استفاده از پرچم لهستانی (پست آزمون 1) و یکی با استفاده از پرچم انگلیسی (پست تست 2) ارسال شده توسط هر دو به عنوان لهستانی کردم tweeted شما می توانید تویت ها را اینجا ببینید کد CAGE (thecodecagecom) در توییتر اصل پست در اینجا :
    پست تست برای translation1 -- انجمن های قفس کد
    پست تست برای ترجمه 2 -- انجمن های قفس کد

من باید آنها را به به زبان انگلیسی نوشته شده باشد -- آیا می توان؟

به نظر می رسد که وزارت دفاع که پست می فرستد به مالش های تویتر bbcodes از پیام است. لطفا چک آن را برای برخی از bbcodes استاندارد -- اضافه کردن پیام با bbcdes برای حروف درشت ، کد ، نقل قول. آن و بررسی چگونگی آن را در توییتر به نظر می رسد.

اگر اگر از BBCode در جای ارزیابی اسکراب است ، پس ما می توانیم کاری نیست. bbcodes آثار تنها در صورتی ارزیابی باعث شده است و اگر آنها وجود دارد... در صورتی که چنین شما می توانید صاحب وزارت دفاع برای توییتر صادرات تماس بگیرید و از او بخواهید برای تغییرات ، و یا اگر آن را مجاز است انجام تغییرات در کد وزارت دفاع توییتر خودتان.

کاربر ارشد

فقط با تگ های VBA من چک شده و آنها از صدای جیر جیر قالب بندی نشده این مطلب هستید. آیا نگران آن نیست ، آن را بسیار مهم نیست ، من می توانم با آن زندگی می کنند

صفحه 2 از 2 Firstاول 12

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •