لطفا مطمئن آزمایش ساده. نوشتن پیام به زبان لهستانی را در صفحه ترجمه شده (به لهستانی). سپس دوباره آن را ، اما این بار نوشتن در صفحه ترجمه نشده است. ارسال می کند هر گونه اختلاف در مورد مطالب ارسال به توییتر برای کسانی که 2 پیام وجود دارد.
با عرض پوزش میشل من را درک نمی کنند ، و IM لهستانی نیست ، بنابراین من نمی توانم نوشتن به زبان لهستانی
شما می توانید -- شما در حال حاضر چنین پیام فقط آن را کپی کنید
راست میشل ، من 2 پست در هر دو لهستانی ، با استفاده از پرچم لهستانی (پست آزمون 1) و یکی با استفاده از پرچم انگلیسی (پست تست 2) ارسال شده توسط هر دو به عنوان لهستانی کردم tweeted شما می توانید تویت ها را اینجا ببینید کد CAGE (thecodecagecom) در توییتر اصل پست در اینجا :
پست تست برای translation1 -- انجمن های قفس کد
پست تست برای ترجمه 2 -- انجمن های قفس کد
من باید آنها را به به زبان انگلیسی نوشته شده باشد -- آیا می توان؟
به نظر می رسد که وزارت دفاع که پست می فرستد به مالش های تویتر bbcodes از پیام است. لطفا چک آن را برای برخی از bbcodes استاندارد -- اضافه کردن پیام با bbcdes برای حروف درشت ، کد ، نقل قول. آن و بررسی چگونگی آن را در توییتر به نظر می رسد.
اگر اگر از BBCode در جای ارزیابی اسکراب است ، پس ما می توانیم کاری نیست. bbcodes آثار تنها در صورتی ارزیابی باعث شده است و اگر آنها وجود دارد... در صورتی که چنین شما می توانید صاحب وزارت دفاع برای توییتر صادرات تماس بگیرید و از او بخواهید برای تغییرات ، و یا اگر آن را مجاز است انجام تغییرات در کد وزارت دفاع توییتر خودتان.
فقط با تگ های VBA من چک شده و آنها از صدای جیر جیر قالب بندی نشده این مطلب هستید. آیا نگران آن نیست ، آن را بسیار مهم نیست ، من می توانم با آن زندگی می کنند