مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 17

موضوع : ثابت برای کسانی از شما پوستر صدای جیر جیر در حال اجرا

کاربر ارشد

Default ثابت برای کسانی از شما پوستر صدای جیر جیر در حال اجرا

که من پیدا کردم که بعد از ارتقا به فعال تصدی 3.3.2 صدای جیر جیر پوستر متوقف شد به صورت خودکار به روز رسانی است. من در گرفتن خطا در خط است که به functions_vbseo_createurl.php اضافه زمانی که دستی در حال اجرا وظیفه پوستر صدای جیر جیر.

در اینجا آنچه که شما نیاز به ویرایش برای به دست آوردن چیزهایی کار دوباره... (و یا هر وزارت دفاع که با استفاده از بایگانی URL)

در functions_twitterposter.php بعد از
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');
    اضافه کردن
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    دوباره آپلود فایل

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بزرگ ما در مورد آن فکر می کنم نیست.

این بهتر خواهد بود اگر شما قرار داده :
    PHP Code:
    require_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); 
    vbseo از داخل فایل functions_vbseo_createurl.php - یک جایی در آغاز. خیلی ممنون که همه برنامه ها با استفاده از vbseo می تواند urlهای مشکل دار کار می کنند (هم آواها sitemap ادغام خواهد شد آسان تر). لطفاً بررسی کنید که - ما شامل دستورالعمل هایی برای ادغام در آن لانه رها.

به نظر می رسد که حتی بهتر از راه حل وجود دارد -- زیرا آن را هر گونه ویرایش فایل های اضافی نیاز ندارند. ما این require_once را به اضافه init_startup قلاب. برای همه پلاگین ها کار می کنند این خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است.

ثابت شامل در vBET 3.3.3

کاربر ارشد

آیا راهی برای متوقف کردن تویت ها از پوستر صدای جیر جیر که tweeted در زبان اصلی پوسترهای؟

واقعا من باید تویت های نوشته شده به زبان انگلیسی ، آیا کسی ایده؟

با احترام ،
    شمعون

من نمی دانم که چگونه از این وزارت دفاع کار می کند. به طور کلی فعال تصدی اجازه می دهد تا به تعریف متون که نمایش داده نمی شود ترجمه می شود. اگر آن را در قالب گنجانده شده و سپس شما فقط می توانید آن را در داخل منطقه ترجمه نشده است قرار داده به طوری بین <--! vBET_SNTA --> و <--! vBET_ENTA -->. در مورد پیام (تا پست ، PM و غیره) شما می توانید متن داخل استفاده کنید notranslate BBCode روشن.

لطفا به آن کمک.

کاربر ارشد

تشکر میشل ، اما آن را نشانی از صدای جیر جیر در تویت پوستر (به توییتر) کمک کند به طور خودکار اما در تویت ها آن را در زبان از پوستر نه زبان ترجمه شده.

در اینجا یک صدای جیر جیر به زبان لهستانی ، اما باید englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 اما در سایت من به عنوان englsh به نظر می رسد http://bit.ly/cNJukU
    آخرین ویرایش توسط Simon Lloyd. 11-10-10 در 02:41.

من نمی فهمم چگونه کار می کند. لطفا توضیح دهد. نمایش مطالب از این انجمن خود را در مورد درخواست های خارجی؟ یا مخالف؟ چگونه محتوا وارد / صادر؟...

همچنین در آنگونه که من آن را به زبان لهستانی نوشته شده است (احتمالا -- می توانید ترجمه های دیگر چک نیست ، چرا که بیش از حداکثر تعداد پست مشاهده شده). لطفا فقط به آنجا کلیک کنید و ویرایش پست ها -- خواهید دید که زبان واقعی وجود دارد.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    من نمی فهمم چگونه کار می کند. لطفا توضیح دهد. نمایش مطالب از این انجمن خود را در مورد درخواست های خارجی؟ یا مخالف؟ چگونه محتوا وارد / صادر؟...
    پوستر صدای جیر جیر وزارت دفاع در vbulletin.org (می توانید اجازه دهید شما را به وزارت دفاع اگر شما می خواهید) ، هنگامی که یک پست در فروم من و سپس پست TWEETED ساخته شده (انجمن ارسال) به طور اتوماتیک توسط وزارت دفاع ، این است که اگر یک پست دیگر است پس از آن ساخته شده آن را دوباره دریافت کنید TWEETED.

به طور خلاصه محتوا وارد یا صادر واقعا ، آن را در واقع به عنوان یک پست به توییتر ارسال می شود.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •