مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : نام تجاری کار گزینه آزاد چگونه است؟

عضو جدید

Default نام تجاری کار گزینه آزاد چگونه است؟

من به پشتیبانی این زمانی که وزارت دفاع آزاد شد ، اما شما گفتید که کمک مالی من دریافت خواهید کرد -- و پس از آن حتی وقتی که من به شما Paypay ID معامله شما هنوز پاسخ نداده است.

حالا من باید برای نسخه کامل پرداخت می شود ، و این گزینه نام تجاری آزاد به عنوان -- و من هنوز هم همه نام تجاری خود را بر روی سایت خودم تهیه کنم و هیچ اطلاعات بیشتر برای چگونه به آن را حذف.

آیا می توانید پاسخ به این؟ من فکر می کنم این ناعادلانه است که من پرداخت کرده اند دو بار و من هنوز هم لازم نیست چیزی است که من برای پرداخت.

چگونه می توانم نام تجاری را حذف کنم؟
    آخرین ویرایش توسط nlpconnections. 11-04-10 در 16:40. دلیل : افزودن شکلک های اضافی آن ، بنابراین شما را می دانیم من سلام آرام بود

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام

کمک مالی شما چک کردن نیست ، زیرا شما هم می نوشت که می خواهید برای خرید نسخه پرداخت شده به هر حال. پس هیچ حس به زمان شل وجود دارد. من چک کردم این کمکهای مالی در حال حاضر و من می بینم که من اهدا از اتصالات NLP در ماه ژانویه (با شناسه (شماره) معامله های مختلف) -- شما در مورد آن در ماه آوریل نوشت... بنابراین این دلیل که چرا من فکر کردم این کار را کرد آمد نه -- من چک تنها کمکهای تاریخ و زمان آخرین ساخته شده نه چند ماه پیش.

اگر شما دارای مدرک نام تجاری آزاد و سپس به طور پیش فرض از آن است که حذف لینک های اعتباری است. همینطور شما دارید به اجازه و سپس به حذف اطلاعات مربوط به نسخه فعال تصدی در همه. ما با ارسال دستورالعمل نحوه انجام این کار از طریق PM یا پست الکترونیک اگر کسی خواسته است.

شما آنچه شما برای پرداخت -- شما می توانید مطمئن باشید در مورد آن من ارسال PM برای شما در یک لحظه
    آخرین ویرایش توسط vBET. 11-04-10 در 22:31. دلیل : کلمه اشتباه

عضو جدید

برای این!

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    سلام

کمک مالی شما چک کردن نیست ، زیرا شما هم می نوشت که می خواهید برای خرید نسخه پرداخت شده به هر حال. پس هیچ حس به زمان شل وجود دارد. من چک کردم این کمکهای مالی در حال حاضر و من می بینم که من اهدا از اتصالات NLP در ماه ژانویه (با شناسه (شماره) معامله های مختلف) -- شما در مورد آن در ماه آوریل نوشت... بنابراین این دلیل که چرا من فکر کردم این کار را کرد آمد نه -- من چک تنها کمکهای تاریخ و زمان آخرین ساخته شده نه چند ماه پیش.

اگر شما دارای مدرک نام تجاری آزاد و سپس به طور پیش فرض از آن است که حذف لینک های اعتباری است. همینطور شما دارید به اجازه و سپس به حذف اطلاعات مربوط به نسخه فعال تصدی در همه. ما با ارسال دستورالعمل نحوه انجام این کار از طریق PM یا پست الکترونیک اگر کسی خواسته است.

شما آنچه شما برای پرداخت -- شما می توانید مطمئن باشید در مورد آن من ارسال PM برای شما در یک لحظه
    وقتی که من خرید نسخه تجاری آزاد است همه آن چیزهای در حال حاضر حذف شده است؟

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

اگر شما دارای مدرک نام تجاری آزاد و سپس به طور پیش فرض از آن است که حذف لینک های اعتباری است. همینطور شما دارید به اجازه و سپس به حذف اطلاعات مربوط به نسخه فعال تصدی در همه.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •