مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 13

موضوع : چگونه به همه نوشته ها ترجمه شده و موضوع در نقشه سایت

کاربر ارشد

Default چگونه به همه نوشته ها ترجمه شده و موضوع در نقشه سایت

کمک به یک کد را به
    این کد اضافه شده است

/ / کد اضافی
    دلار alanguages آرایه = ('EN' ، 'MS' ، 'تاریخ' ، 'zh - CN') ؛
    (! $ آرشیو) {
    $ strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/")؛
    currentthreadurl دلار = vbseo_url_thread ($ threadrow ، 1 ، $ آرشیو) ؛
    حلقه foreach ($ alanguages دلار زبان) {
    $ vbseo_stat ['T']++؛
    enchancedthreadurl دلار = substr (currentthreadurl $ ، 0 ، $ strlenhost). $ زبان."/". substr (currentthreadurl $ ، $ strlenhost) ؛
    vbseo_add_url (enchancedthreadurl دلار ، دلار قبل ، $ threadrow ['lastpost'] ، ماژولهای عملیاتی دلار) ؛
    }
    }
    / / پایان کدهای اضافی

آمار من زیر
    موضوعات
    89,236
    کاربران
    1,877
    نقشه سایت به طور پیش فرض ایجاد درباره آدرس ها 2xx.xxx
    اما با 5 زبان آن فقط 457160 URL ها ایجاد کنید

برای پست تنها اگر همه ترجمه و ایجاد آدرس ها در نقشه
    آن در حدود 560.000 URL ها

با کد من اشتباه مود
    لطفا به من کمک کند
    با تشکر

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

کد ادغام ما به سادگی می افزاید : آدرس ها برای موضوعات ترجمه شده است. و به طور پیش فرض فقط به صفحه اول از موضوع است. ما توصیف کنید که چگونه برای تغییر کد به موضوع صفحات دیگر اگر شما آن را می خواهم.

صفحات عضو مربوطه نیست و توصیه می کنیم به آن صفحات توسط نام robots.txt مسدود حتی

اگر شما می خواهید که در نقشه سایت خود را داشته باشند و نیز لینک ها برای پست ترجمه شده ، و سپس راه حل استفاده از زیر لطفا :
    1. باز کردن فایل / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. کد :
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. به عبارت قبل از آن :
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    آخرین ویرایش توسط vBET. 04-04-10 در 13:14. دلیل : تایید کار

کاربر ارشد

کارگر
    سپاس با تشکر
    thankssssssss ******************************

"1. باز کردن فایل / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

من نمی توانم این را پیدا کند..

این است که در مدیر سبک؟

Quote نوشته اصلی توسط hotslot View Post
    "1. باز کردن فایل / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

من نمی توانم این را پیدا کند..

این است که در مدیر سبک؟
    آیا شما ژنراتور نقشه سایت را در فروم خود را نصب کنید؟

من هیچ نظری ندارم؟

ممکن است لطفا در بخش ادمین من دوباره وارد سیستم شوید و چک؟ من متوجه کار ما به نوعی از "مسئله" در مورد نقشه سایت هنگامی که ما برای ورود اینجا و با این حال ما با استفاده از نقشه باشد درست؟

من هیچ نظری ندارم؟

ممکن است لطفا در بخش ادمین من دوباره وارد سیستم شوید و چک؟ من متوجه کار ما به نوعی از "مسئله" در مورد نقشه سایت هنگامی که ما برای ورود اینجا و با این حال ما با استفاده از نقشه باشد درست؟
    بنابراین در بخش ادمین خود را بررسی کنید. همچنین اگر شما آن را نصب و سپس شما باید به دنبال / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php در پوشه انجمن خود را.

گاهی خود را راحت تر به انجام / نشان می دهد و سپس به آنچه باید انجام شود. من هیچ نظری ندارم من خیلی اشتباه گرفته که آن را به این مسائل می آید. من نمی دانم اما من خریداری 2 مجوز در اینجا و نه به نظر می رسد ارزش هر مقدار به جز سردرد و اشتباهات گوگل می شود. این نرم افزار است که باید خریداری مگر اینکه شما بدانید که چگونه به ویرایش اجازهنامه ها و کدها و دکل آنها را به کار. من فکر می کنم فعال تصدی است 2 سال به دور از یک برنامه واقعا حلال آماده برای اجرا پس شاید آن را باید برای sale.I حتی برای القای پرداخت قرار داده که من می دانم چیزی در مورد این مسائل است. من واقعا نیاز به کسی از فعال تصدی به صرف 2 دقیقه در ADMIN من نگاه کنند و چیزهایی در حال اجرا چگونه باید آنها. من ایمان به چیزهای فعال تصدی تنها کاری که باید آن را پیکربندی که در آن در واقع کار می کند حق است.
    آخرین ویرایش توسط hotslot. 25-04-10 در 21:15.

گاهی خود را راحت تر به انجام / نشان می دهد و سپس به آنچه باید انجام شود. من هیچ نظری ندارم من خیلی اشتباه گرفته که آن را به این مسائل می آید. من نمی دانم اما من خریداری 2 مجوز در اینجا و نه به نظر می رسد ارزش هر مقدار به جز سردرد و اشتباهات گوگل می شود. این نرم افزار است که باید خریداری مگر اینکه شما بدانید که چگونه به ویرایش اجازهنامه ها و کدها و دکل آنها را به کار. من فکر می کنم فعال تصدی است 2 سال به دور از یک برنامه واقعا حلال آماده برای اجرا پس شاید آن را باید برای sale.I حتی برای القای پرداخت قرار داده که من می دانم چیزی در مورد این مسائل است. من واقعا نیاز به کسی از فعال تصدی به صرف 2 دقیقه در ADMIN من نگاه کنند و چیزهایی در حال اجرا چگونه باید آنها. من ایمان به چیزهای فعال تصدی تنها کاری که باید آن را پیکربندی که در آن در واقع کار می کند حق است.
    لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی بسیار سبک است و نصب و راه اندازی و بی اهمیت است. بدون هر گونه ویرایش فایل را در همه به نصب فعال تصدی وجود دارد.

ادغام با پلاگین های مختلف بستگی دارد در آن دسته از امکانات پلاگین است. اگر هر یک نسخه ای برای یکپارچه سازی ، لازم است آن را تنها به این معنی که پلاگین است که یکپارچه ضعیف است در نقطه به حمایت از ویژگی های اضافی است. شما می توانید به تیم باشد نوشتن اگر شما فکر می کنید که آنها محصول را با امکانات ضعیف ادغام (هیچ قلاب در همه) ساخته شده و می خواهید آنها را به مورد بهبود آن بپرسید. ما فقط مسئول کد ما و ارائه راه حل برای با کسانی که در مورد آن فکر نمی کنم ادغام. ما می توانیم تیم باشد به تغییرات ایجاد شده به محصول خود را باز برای ویژگی های اضافی (در واقع ما آن را -- آنها نمی خواهند محصول خود را باز برای ویژگی های جدید).

رفتن به این موضوع -- این مسئله چیست؟ شما ادعا می کنند که کارکنان ما باید کمک به چیز شما در حال اجرا که چگونه آنها باید ، اما هرگز به شما گفته چه در حال اجرا است نه مناسب. همانطور که من درک می کنم می خواستم برای پیدا کردن فایل به دلیل نوعی از موضوع را با ژنراتور. پس چه شده است این مسئله؟
    آخرین ویرایش توسط vBET. 25-04-10 در 21:30.

برای پاسخ. من به سادگی می خواهید تمامی پست ها و موضوعات ترجمه شده در نقشه و در صورت امکان باید در طول نصب و یا با یک کلیک از گزینه دکمه در بخش ادمین بنابراین بدون نیاز به ویرایش هر چیزی انجام می شود. هدف جغرافیایی در ابزار وب مستر برای هر زبان را پیشنهاد می کنید؟ همچنین انجام اضافه کردن آر اس اس / نقشه سایت برای هر یک از زبان در ابزارهای وب مستر به من توصیه کنید؟

این به همین دلیل من مایل به کمک همه نوشته ها ترجمه شده به نقشه سایت اضافه شده تا این نه ممکن است یک مسئله است.

توجه گرم
    آخرین ویرایش توسط hotslot. 25-04-10 در 21:55.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •