سلام
هنگامی که من از ذخیره سازی CSS به عنوان فایل به پایگاه داده سوئیچ ،
پس از آن هیچ سبک استفاده می شود در هنگام مشاهده انجمن ترجمه
StarBuG
سلام
هنگامی که من از ذخیره سازی CSS به عنوان فایل به پایگاه داده سوئیچ ،
پس از آن هیچ سبک استفاده می شود در هنگام مشاهده انجمن ترجمه
StarBuG
مشکل معدن راه دیگری در اطراف است...
آیا می توانید لطفا URL را به صفحه جایی که من می توانم آن را (می تواند به عنوان مثال تست). اگر این مشکل ، پس از تغییر تنظیمات خود را به یکی از شکسته ، تولید صفحه شکسته (برخی کوچک) ، قرار دادن تنظیمات تا انجمن شما را جریمه خواهد شد و ما یک خروجی HTML از این صفحه شکسته ارسال. احتمالا کافی خواهد بود برای تشخیص چه اتفاقی می افتد
آخرین ویرایش توسط vBET. 02-04-10 در 22:24.
عدم پاسخ -- به عهده گرفت که مسئله حل شده است. لطفا به ما اطلاع دهید اگر نمی باشد. -- ما از این گزارش اشکال بازگشایی.
سلام ،
من یک مشکل مشابه بیش از حد!
هنگامی که فعال باشد "استفاده از ذخیره سازی فایل کامل برای مهمانان" در "فروشگاه شیوه نامه CSS و فعال تصدی به عنوان فایل" در صفحه اصلی است.
سپس اگر به روز رسانی به سبک باعث خواهد شد نام فایل CSS تغییر و حذف فایل CSS اصلی،
اما کش فعال تصدی هنوز هم با استفاده از فایل های قدیمی CSS، بنابراین وب سایت به سبک خواهد شکست!
متاسفم برای بد انگلیسی من.
لطفا برای باز کردن موضوع جدید برای موضوع شما و فقط کپی پیام خود را وجود دارد. این موضوع برای StarBug (نویسنده). اندکی - فقط کش مهمان خود را پس از سبک CSS خیط و پیت کردن و یا فایل سبک قدیمی مطمئن شوید که هنوز هم وجود دارد. اگر شما نیاز به کمک بیشتر - لطفا این موضوع باز خود