مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : مختلف

کاربر ارشد

Default مختلف

سلام آقا

nusantaraku. Org نسخه / انجمن / فایل index.php؟ زبان = ID

nusantaraku. Org نسخه / انجمن / فایل index.php؟ زبان = EN

nusantaraku. Org نسخه / انجمن / فایل index.php؟ زبان = MS

من با استفاده از اندونزی
    بنابراین اگر به اعضا کلیک میکنم از من می nusantaraku. Org نسخه / انجمن / فایل index.php؟ زبان ID = آن را به nusantaraku تغییر مسیر خواهد شد. Org نسخه / انجمن /

مشکل این است که
    تبلیغ من رفته اگر هیچ / فایل index.php وجود دارد؟

چه باید بکنید

با تشکر

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

آیا شما اطمینان حاصل کنید که فعال تصدی می کند این تغییر مسیر؟ لطفا برای مدتی غیر فعال کردن فعال تصدی ، فعال تصدی نظر قوانین htaccess تغییر نام دهید قرار داده و در آدرس مرورگر خود : nusantaraku.org / انجمن / فایل index.php

اگر تغییر مسیر هنوز هم اتفاق می افتد آن را گسل فعال تصدی نیست. آیا این متوقف می شود ، لطفا uncomment قواعد فعال تصدی شده را روشن کنید و بر روی فعال تصدی دوباره -- در صورتی که این امر PM من همچنین دسترسی به جزئیات به CP مدیریت شما و FTP من آن را بررسی و حل در محل.

کاربر ارشد

RewriteEngine در تاریخ

RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / فایل index.php [L ، QSA]
    RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / $ 2 [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron را)
    RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
    RewriteRule به دلار vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteBase تنظیم نمائید / انجمن /

٪ RewriteCond {HTTP_HOST} ^ WWW \\. nusantaraku \\. ORG
    RewriteRule به (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L ، R = 301]

RewriteRule به ^ ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | cron را | vbseo_sitemap)
    RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbseo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} / (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
    RewriteRule به ^(.+)$ vbseo.php [L ، QSA]

بعد از تمام قواعد فعال تصدی uncomment
    انجمن من نمی تونم باز کردن

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    آیا شما اطمینان حاصل کنید که فعال تصدی می کند این تغییر مسیر؟ لطفا برای مدتی غیر فعال کردن فعال تصدی ، فعال تصدی نظر قوانین htaccess تغییر نام دهید قرار داده و در آدرس مرورگر خود : nusantaraku.org / انجمن / فایل index.php

اگر تغییر مسیر هنوز هم اتفاق می افتد آن را گسل فعال تصدی نیست. آیا این متوقف می شود ، لطفا uncomment قواعد فعال تصدی شده را روشن کنید و بر روی فعال تصدی دوباره -- در صورتی که این امر PM من همچنین دسترسی به جزئیات به CP مدیریت شما و FTP من آن را بررسی و حل در محل.
    جزئیات بیشتر فرستاده شده

کاربر ارشد

حل و فصل

آن دلیل باشد

مجبور به ریشه انجمن باید مجموعه ای به "نه"

بایگانی تیم به من کمک کند

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بزرگ شماره بسته است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست