مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : سایت آهسته پس از پاکسازی کش

کاربر ارشد

Default سایت آهسته پس از پاکسازی کش

من از سر گذرانده و پیاده سازی تمام ترفندهای بهینه سازی امکان وجود دارد من می توانم پیدا. این شامل nginx به عنوان یک پروکسی به Apache ، با memcached vbOptimize ، و تمام روشهای اصلی بهینه سازی به طور منظم.

من کار با دو پردازنده سرور دو هسته ای چهار با 12 و *** از قوچ ، و 15K درایوهای SAS در حمله. بنابراین ، به عبارت دیگر ، سرور ها دارای قدرت کافی برای پردازش همه چیز است.

سایت اصلی شروع می شود برای آهسته پس از کش فعال تصدی پاک است هر 15 روز. (پایگاه داده می شود فقط به بیش از *** بعد از این دوره 15 روز)> 500K صفحات در روز هستند که توسط موتورهای جستجو crawled شده است.

آیا چیزی هست که می توانم انجام دهم به نیشگون گرفتن و کشیدن آپاچی را برای دسته این درخواست بهتر است؟ این من تنظیمات آپاچی فعلی :
    از HTTPD - mpm.conf
    # prefork MPM
    StartServers 20
    MinSpareServers 20
    MaxSpareServers 25
    MaxClients 180
    MaxRequestsPerChild 1000
    از HTTPD - default.conf :
    اتماموقت 150
    KeepAlive در
    MaxKeepAliveRequests 80
    KeepAliveTimeout 3
    UseCanonicalName خاموش

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

اجازه دهید حدس بزنم - شما vBSEO و بسیاری از لینک ها را در صفحه اصلی دارید - حق با من است؟

ترفند این است -- اگر شما واقعا در حال حاضر ، پس از آن استراتژی پاکسازی تاریخ و زمان آخرین استفاده نمی کند. من می دانم که اگر -- شما بررسی استراتژی های پاکسازی دیگر؟ دیگر کش را روشن نیست و منابع بیشتری را از طرف دیگر روشن کنند.

آزادی های 3.x فعال تصدی بعدی می تواند به شما کمک کند -- ما از پارامترهای جدید در عملکرد های پیشرفته برای صفحات واقعا بزرگ اضافه کردن. ما همچنین تنگنا با ترجمه پیوندها کشف شده است. در این لحظه ما باید راه حل برای URL ها کد vB دوستانه در vBET4.x (منتشر نشده است) اجرا شده و ما سعی خواهیم کرد به اتخاذ آن نیز برای باشد. اگر ما موفق خواهیم آن را نیز حرکت به فعال تصدی های 3.x این مسئله این است که باشد برای پیوند یکی توسط یکی می پرسد و این ده ها تن از درخواست های Google. من نوشت : ما در حال حاضر راه حل برای URL ها Frinedly کد vB اجرا -- ترجمه تاخیر ساخته شده است. مشکل با باشد این است که آن را خارج از کدهای وی بی کار می کند ، پس از ترجمه اتفاق می افتد و همچنین به نیاز URL برای بررسی صحت یکی واقعی
    و یا به آن را در خروجی است.
    بسیاری از جزئیات -- در مدت کوتاهی که می دانیم یکی از تنگنا که اتفاق می افتد تنها زمانی که کش پر نشده است و ما در حال حاضر بر روی این موضوع کار است.

بنابراین در این لحظه من فقط می تواند به شما توصیه می کنند که با استراتژی های پاکسازی و سایر پارامترهای پاکسازی بازی. استراتژی های دیگر :
    -- اگر پاک از جدول یکی کش سرور خود را به کشتن نیست ، سپس 'timelap' پاک کردن حافظه پنهان بزرگتر مجموعه -- سرور شما به نفس بین clearings
    -- Analise ترافیک به صفحه اصلی این تالار خود را چک کرده و و زمانی که آن را کمتر -- تغییر اعدام پاکسازی از این زمان به
    -- تنظیم کمتر کش TTL -- کوچکتر جداول تا پاکسازی به خودی خود منابع کمتری را پاک خواهد شد. طرف دیگر -- سرور به درخواست گوگل بیشتر برای ترجمه.
    - تجربی: مجموعه "سریع حذف محلی با جداول بهینه سازی باز / شامل / vbenterprisetranslator_functions.php و اظهار نظر وجود دارد 3 خط کد با 'بهینه سازی TABLE LOCAL. این حذف واقعا سریع و بدون ارتقاء شاخص. نکته : شاخص های رشد خواهد کرد ، بنابراین شما باید پرس و جو به اجرا دستی -- یعنی یک بار در هفته آن را چک کنید. اگر آن را برای شما کار می کنند ، پیاده سازی استراتژی جدید ، که در آن شاخص خواهد شد دوباره سازمان دهی نه هر روز.

کاربر ارشد

بله در باشد.

من با استفاده از حذف طبیعی در حال حاضر و به نظر نمی رسد بیش از حد طولانی برای به دست آوردن چیز پاک است. با حذف سریع محلی شاخص های چپ در تدبیر ، و حذف شاخص نرمال هستند پاک شده؟ داشتن شاخص های قدیمی هر گونه سود اگر آنها بهینهسازی نشدهاند؟

تنها چیزهایی به نظر می رسد برای کم کردن سرعت هنگامی که یک مقدار زیادی از ترافیک بر روی سایت وجود دارد و کش در حال بازسازی است. من مطمئن هستم این است زیرا فرآیندهای آپاچی به همان سرعتی که آنها به طور معمول (چون داده ها از گوگل درخواست) بسته است.

خوبی برای شنیدن این که در نسخه های بعدی دوباره به سرعت رو به بهبود است. من فقط ساخت مطمئن بود که هر چیز دیگری من می تواند با افزایش سرعت آپاچی انجام وجود ندارد.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

اگر شما با استفاده از پاکسازی طبیعی و سپس در مورد نکات من را فراموش کرده است. من فکر کردم که شما با استفاده از استراتژی های گذشته و حذف کش کل. با عرض پوزش -- سوء تفاهم فقط آن را آن را به عنوان ترک.

در راه ، من می توانم توصیه به مجموعه بزرگتر کش TTL. کمتر داده ها حذف خواهد شد و هر بار ، به طوری که کمتر داده خواهد شد برای بهبود یافتن.
    همانطور که من نوشتم ما در حال حاضر در بر داشت یک تنگنا با بایگانی + کش خالی و ما در حال کار بر روی ان

شما همچنین می توانید انجام دهید اطمینان حاصل کنید که سرور شما درخواست خروجی برگزاری. کشف کردند که برخی از سرورها مثل این رفتار اگر بسیاری از درخواست های خروجی در حال رفتن به سرور همان. از آنجا که 100 درخواست می تواند زمان 1000 مورد هر یک بیش از 1 درخواست (نظری میبایست زمان 100 ×) را. این را می توان برخی از فایروال ، سرور مشکل امنیتی است. البته می توان آن را که گوگل قرار می دهد برخی از کمی مجازات در مورد چنین است. بنابراین اگر شما می توانید چیزی را در این زمینه پیدا -- می تواند کمک کند. اگر نه صبر برای بهبود

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •