مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 2 Firstاول 12
نمایش نتایج: از شماره 11 به 15 از 15

موضوع : بار مشکلات

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط Snake View Post
    من شده اند ساخت سایت 10 سال ، من به طور کامل آگاه بار 10X منابع 10X معنی نیست ، متوقف کردن درمان من مانند یک ادم سفیه و احمق و قاشق تغذیه من زباله است. حقایق سرد با این وزارت دفاع ، انتظار : کاهش از وزارت دفاع رایگان دیگر بار خود را مگا است. و در زمان اوج روی سایت خودم تهیه کنم در حال حاضر آرام و بی مسئولیت است. بله ، صفحات ترجمه سریع خاموش پیک ، اما در هزینه را از یک سرور آهسته بعد در روز. من چهار هسته ای ، حمله 15K SAS سرور ، بهینه سازی شده است که فقط خوب ، آن را اجرا کنید.50 در تمام طول روز پیش از این با ترافیک زیادی است. این کد فعال تصدی می افزاید که بار و باعث می شود سرور آهسته در زمان اوج ، آن را یک واقعیت ، آن است که افزایش در ترافیک ، ترافیک و زیر برنامه قبل از حال و سرور خوب coped ، محصولات ترجمه است. دوره. عجله کردن و تعمیر آن است ، من واقعا نمی می خواهم دیگری به پرداخت 300 پوند در ماه برای ارتقاء سرور فقط MOD برای اجرای LOL.
    من درک می کنم که شما در حال حاضر آشنا با اطلاعات در مورد بار سرور که من به شما داد. لطفا توجه داشته باشید که من آن را بدون دانش در مورد چگونه پیشرفته است هر یک از هزاران کاربران ما و هر زمانی که من اطلاعات کامل الاغ را به عنوان آن می تواند مفید باشد به من بدهید. این بدان معنی نیست که من شما درمان به عنوان ادم سفیه و احمق -- به این معنی است که من در مورد شما با دادن اطلاعات که می تواند مفید باشد را برای شما و ارزیابی از وضعیت سرور شما مراقبت. لطفا برای من به پیمانه دیگر که شما در حال صحبت کردن در مورد من به نقطه کمال مسرت از برخی از مقایسه کنید همچنین هر زمان شما آزاد هستید برای انتخاب بهترین راه حل برای شما است.

من چک انجمن خود را دوباره و دوباره آن را به نظر می رسد برای پاسخ بسیار سریع است. لطفا برای من قاب بهترین زمان برای قادر بودن به ناظر آنچه شما در مورد نوشتن پاسخ های شما آهسته در زمان اوج به من بدهید.

اگر شما می خواهید برای بررسی ترافیک خود را به دلیل فعال تصدی تغییر -- لطفا به تولید برخی از گزارش که به شما تمام ترافیک به صفحه ترجمه شده نشان می دهد -- این است که آنچه شما به دست آورده به لطف فعال تصدی.

شما کاملا حق است که ترجمه به منابع اضافی نیاز دارد -- هیچ راه دیگری وجود دارد و شما محصول که سایت خود را بدون هیچ گونه هزینه ترجمه را پیدا هرگز. اشاره کردم که بیشتر زمان نیاز به انتظار برای ترجمه گوگل کش نشده است ، و در طول این زمان ، موضوعات خود را برای پاسخ صبر آنچه را که بزرگترین تاثیر را در زمان load شدن سرور است. سپس اغلب مورد نیاز است ترجمه خواهد کرد که در حال حاضر در کش باشد -- شما می توانید زمان بزرگتر کش برای زندگی مجموعه. اما برای ترجمه نیست کش هر محصول برای ترجمه صبر کنید. هیچ راه دیگری وجود دارد.

لطفا توجه داشته باشید که فکر می کند شکسته می شود قادر به آن را برطرف.

همانطور که من در حال حاضر شما نوشت ، ما دائما بهبود عملکرد فعال تصدی. و من در حال حاضر شما نوشت ، که ما در بهبود عملکرد آماده است که در حال حاضر در مرحله بتا در vBET4.x. امروز ما نسخه vBET4.x های جدید که با بهبود عملکرد اضافی را آزاد کند. و هنگامی که اشکالات برای کسانی که (در صورت وجود) اصلاح شود ما آن بهبود به vBET3.x حرکت لازم است به فشار نیست.

همچنین هیچ کس را مجبور به پرداخت یکی دیگر از 300 پوند در ماه برای یک سرور -- شما تصمیم گیری های خود را و شما باید گزینه های زیادی در اینجا. از جمله کاهش تعداد از زبان های پشتیبانی ، و یا حتی تعویض به محصول دیگر که شما اشاره کردید بسیار بهتر است. ما به طور کامل درک کنند که راه حل های که شما با استفاده باید به نیازهای شما و امکانات مناسب است. ما خوشحالیم به دادن مشتریان ما محصول بهتر و بهتر. و ما آگاه هستند که در وضعیتی که در آن درخواست را برای سرور دیگری در فرم پاسخ باید صبر بار سرور شما خواهد شد بدون توجه به بزرگتر چه راه حل های ما استفاده خواهد کرد. ما خوشحال خواهند شد اگر شما با محصولات ما باقی بماند و پیکربندی آن را به تناسب دانلود امکانات خود را. و با کمال مسرت از یک طرف در این زمینه به شما بدهد

لطفا توجه داشته باشید که ما فقط به راه حل جدید برای ادغام با ژنراتور نقشه سایت. اگر شما به صورت مجتمع هستند -- لطفا دستورالعمل های یکپارچه سازی جدید اینجا زا کلیک کنید : http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    این به طور چشمگیری افزایش سرعت نسل نقشه سایت (در فروم ما بیش از 12 برابر).

این کاملا روشن است به عنوان روز برای من از این وزارت دفاع منتشر شده است بدون آزمایش مناسب و وضوح مالک علاقه مند به پرداختن به مسائل نیست.

شکست بخورد.
    اگر شما شک و تردید در مورد تست مناسب من پیشنهاد برای بررسی تاریخ vBET -- آن را توسط صدها نفر از انجمن های واقعی قبل از آن پیشرفته به نسخه پرداخت آزمایش شد

درباره پرداختن به این مسئله. متأسفم. من به اشتباه فرض که شما با دادن این اطلاعات در پاسخ اول ، من روشن بود که ما در حال پرداختن به موضوع :
    Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    لطفا توجه داشته باشید که ما در حال حاضر برنامه ریزی پشتیبانی از سیستم های کش دیگر و الگوریتم های ترجمه ما بلافاصله بهینه سازی شده است. به این صورت که ما فقط کشف کردیم که چگونه عملکرد PHP را در هنگام کار بر روی رشته های بزرگ به شدت کاهش می دهد و ما الگوریتم خود را اصلاح کردیم. این است که در حال حاضر در vBET 4.2.0 با گزینه های پیکربندی اضافی منتشر شد. و ما تمام پیشرفت ها را نیز به vBET 3.x که هنوز هم پشتیبانی می شود حرکت می کند

...

طرح ما این است: «ما چیزهای زیادی برای تغییر داریم». و به همین دلیل است که ما در حال آزمایش، تغییر الگوریتم ها، پروفایل سازی و صرف زمان زیادی به دنبال راه حل هایی هستیم که به منابع کمتری نیاز خواهد داشت. هنوز هم ما می دانیم هیچ وزارت دفاع که می تواند هر رقابت به vBET و برخی از وزارت دفاع ترجمه دیگر وجود دارد. ما تغییرات الگوریتم زیادی انجام دادیم که باید آن ها را دور می زدیم چون کمکی نکردند، در طول این فرایند پیشرفت های زیادی را نیز کشف کردیم. شما می توانید برداشت خود را basing در مسائل سرور خود را داشته باشد، اما لطفا در نظر بگیرید آیا شما هر راه حل بهتری؟ چه چیزی می تواند به شما یک اشاره است که شاید vBET راه حل اشتباه نیست از آنجا که در حال کار بر روی هزاران انجمن، شاید شما فقط در حال تلاش برای قرار دادن 20 لیتر آب را به سطل 10 لیتر. با این حال -- ما بسیاری برای تغییر و لیست TODO بزرگ در بخش بهینه سازی (حدود 70 ٪ به آزمایش آن را کمک خواهد کرد یا نه) و شما 100 ٪ حق -- ما می توانیم آن را بهتر انجام خواهد شد و ما در حال انجام آن در همه زمان ها فقط صبر کنید تا ما حرکت تمام پیشرفت های که ما در طول پیاده سازی vBET4.x ساخته شده

اگر من بتوانم به شما اشاراتی - لطفاً بررسی کنید چگونه می توان بهینه سازی vbet: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    به خصوص ناتوان کننده برخی از زبان ها و مسدود کردن صفحات نامربوط توسط نام robots.txt در نظر
    من کاملا احساس مسئولیت در مورد این سوء تفاهم. يه بار دييلي خيلي متاسفم . لطفا به ما بگویید، که راه ما باید به شما بگوییم که ما در حال بهبود vBET تمام وقت، و چگونه ما می توانیم به شما اطمینان دوباره که vBET3.x بهبود عملکرد دیگری داشته باشد، به شما روشن است که ما در حال پرداختن به این موضوع؟ ما همیشه با خوشحالی بهبود راه ما از ارتباط با مشتری
    آخرین ویرایش توسط vBET. 19-03-10 در 03:02.

مایکل ، شما در اشتباه هستند ، این بار افزایش ترافیک ایجاد می شود ، آن است که با خواندن و نوشتن ترجمه به خروجی زیر ایجاد می شود.

اگر تیم اصلی می تواند خواندن و نوشتن به MySQL با بار کم چرا شما؟

پور کد دوست من.
    شما در حال حاضر مورد توجه قرار گرفت که ما حمایت از سیستم حافظه پنهان (فایل ها و موتور های موجود) برنامه ریزی شده است. لطفا در نظر گرفتن نیت خود را در این بحث چه هستند و آیا آن را در جهت راست به بهبود حالت سرور تور -- اگر آن است که هنوز نقطه.

پرسش خود را فرض می کند که بار ناشی از برقراری ارتباط با MySQL. آیا می توانید لطفا منبع این تشخیص می دهد؟ ما خوشبختانه آن را مطالعه خواهد کرد

عضو جدید

من هم همین مشکل را داشتم، اضافه بار را شدت می گرفتم. در نهایت من VBET از فروم من غیر فعال شده و همه چیز طبیعی است در حال حاضر.

Quote نوشته اصلی توسط sarangan View Post
    من هم همین مشکل را داشتم، اضافه بار را شدت می گرفتم. در نهایت من VBET از فروم من غیر فعال شده و همه چیز طبیعی است در حال حاضر.
    کدام نسخه شما استفاده می شود؟ لطفا به روز رسانی به آخرین نسخه -- بهبود عملکرد بزرگ ساخته شده است. بسیاری از کاربران به لطف خود را برای آن نوشت ، دیدن تفاوت بزرگ -- به ویژه در منطقه بار سرور

ویرایش :
    من فقط چک انجمن و فعال تصدی خود را در حال کار وجود دارد -- لطفا اظهارات نادرست درباره وضعیت فعال تصدی نوشتن نیست.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 22-04-10 در 14:58.

صفحه 2 از 2 Firstاول 12

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •