مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 15

موضوع : بایگانی نقشه سایت کار نمی کند دیگر

عضو

Default بایگانی نقشه سایت کار نمی کند دیگر

Text automatically translated from: German to: Persian
    Translated text
    از آنجا که از نصب 4.2.0 فعال تصدی است که دیگر نقشه می باشد.

این پیام خطا زمانی اتفاق می افتد زیر را اجرا می کنید :
    Original text

[START بخش] showthread [8،258.2 KB MEM مورد استفاده قرار گیرد] [66382 (66382)]

خطای مهلک: فراخوان به vbet_vbseo_filter_replace_text تابع تعریف نشده () ... /htdocs/vbseo/شامل/functions_vbseo_createurl.php در خط 43

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

با تشکر از توجه داشته باشید -- ما از دست این مسئله است ، چرا که ادغام نقشه سایت گام بعدی ما است. خیلی پیش نویس راه حل -- لطفا از باز کردن فایل نقشه که این پیغام خطا را تولید و اضافه کردن وجود دارد این کد :
    Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    اضافه کردن بعد از :
    PHP Code:
    define('DIR'dirname(__FILE__).'/../'); 
    لطفا به ما اطلاع دهید آن کمک
    آخرین ویرایش توسط vBET. 17-03-10 در 18:30. دلیل : اصلاح دستور العمل

عضو

Translated text
    من سعی کردم به ویرایش vbseo_sitemap.php :
    HTML Code:
    <?php 
     /******************************************************************************************
     * vBSEO Google/Yahoo Sitemap Generator for vBulletin v3.x.x by Crawlability, Inc.         *
     *****************************************************************************************-*
     *                                                                                         *
     * Copyright &#169; 2005-2009, Crawlability, Inc. All rights reserved.                          *
     * You may not redistribute this file or its derivatives without written permission.       *
     *                                                                                         *
     * Sales Email: sales@crawlability.com                                                     *
     *************************************-LICENSE AGREEMENT********************************---*
     * 1. You are free to download and install this plugin on any vBulletin forum for which    *
     *    you hold a valid vB license.                                                         *
     * 2. You ARE NOT allowed to REMOVE or MODIFY the copyright text within the .php files     *
     *    themselves.                                                                          *
     * 3. You ARE NOT allowed to DISTRIBUTE the contents of any of the included files.         *
     * 4. You ARE NOT allowed to COPY ANY PARTS of the code and/or use it for distribution.    *
     ******************************************************************************************/

error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);
    سپس به من پیغام زیر :
    Original text

هشدار : require_once (DIR / شامل / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require - یک بار: برای باز کردن جریان شکست خورده : هیچ فایل یا دایرکتوری در / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php را در خط 2

کشنده خطا : require_once () [function.require] : شکست در باز کردن مورد نیاز 'DIR / شامل / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php' (include_path و opt/RZphp5/includes ='.:/ ') در / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php در خط 2
    آخرین ویرایش توسط Kolbi. 23-04-10 در 15:33.

آن را بعد از :
    PHP Code:
    define('DIR'dirname(__FILE__).'/../'); 
    در جایی که شما به آن اضافه شده است وجود ندارد DIR تعریف هنوز. من می دانم که از شما درخواست می کنم به آن را در ابتدا اضافه کنید -- با عرض پوزش برای سردرگمی
    آخرین ویرایش توسط vBET. 17-03-10 در 18:30.

عضو

Translated text
    من در حال حاضر به شرح زیر اصلاح : :
    HTML Code:
    if(!defined('DIR'))
        define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');

if (!is_object($vbulletin->db)&&!is_object($db)&&!is_object($DB_site))
    و در حال حاضر کار می کند دوباره نقشه سایت.

متشکرم.

می توانید از آن باشد که شما با استفاده از صدای خود کد BB؟
    Original text

ما در ادغام نقشه کامل کار می کنند و ما خواهیم دید که

عضو

Translated text
    به حال من که در بالا تجویز می شوند و من به معنای اگر شما یک زبان BB کد استفاده کنید؟

خوب!
    Original text

در این لحظه باید آن را به زبان انجمن ترجمه -- ما قبل از ادغام نشده است ، بنابراین نمی توانم به شما پاسخ دقیق تری می دهد.

عضو

Translated text
    نقشه سایت ایجاد شده است ، اما ، با توجه به ابزار وب مستر ، این است که هنوز کار نمی کند.

کردم با پیغام زیر :
    Original text

Translated text
    عمومی خطای HTTP : 404 یافت نشد
    دسترسی به هنگام تلاش برای دسترسی به نقشه سایت شما را به خطا. اطمینان حاصل کنید که نقشه سایت خود را با دستورالعمل ها ما ، و اجازه دسترسی به خود را در موقعیت مشخص شده است. سپس دوباره داده ها را ارسال کنید. خطا در HTTP : 404
    مشکل در شناسایی : 2010/3/18
    9 گمشده XML برچسب
    این برچسب مورد نیاز از دست رفته است. اضافه کردن آن و ارائه داده است. بازگشت برچسب : اول انجمن نقشه سایت
    برچسب : نقشه سایت
    مشکل شناسایی شده در : 2010/03/13
    Original text
    آخرین ویرایش توسط vBET. 19-03-10 در 01:03. دلیل : تصحیح دستورات BBCode

این پیام در مورد مسئله با تولید نقشه سایت نیست بلکه در مورد دسترسی به نقشه سایت است. لطفا مطمئن شوید که قانون .htaccess خود را برای نقشه سایت خوب است و مطمئن شوید که آن را قبل از قوانین vBET

همچنین ، من فقط دستور ادغام رسمی برای فعال تصدی و بایگانی نقشه سایت ژنراتور :
    http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •