[START بخش] showthread [8،258.2 KB MEM مورد استفاده قرار گیرد] [66382 (66382)]
خطای مهلک: فراخوان به vbet_vbseo_filter_replace_text تابع تعریف نشده () ... /htdocs/vbseo/شامل/functions_vbseo_createurl.php در خط 43
[START بخش] showthread [8،258.2 KB MEM مورد استفاده قرار گیرد] [66382 (66382)]
خطای مهلک: فراخوان به vbet_vbseo_filter_replace_text تابع تعریف نشده () ... /htdocs/vbseo/شامل/functions_vbseo_createurl.php در خط 43
با تشکر از توجه داشته باشید -- ما از دست این مسئله است ، چرا که ادغام نقشه سایت گام بعدی ما است. خیلی پیش نویس راه حل -- لطفا از باز کردن فایل نقشه که این پیغام خطا را تولید و اضافه کردن وجود دارد این کد :
اضافه کردن بعد از :Code:require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
لطفا به ما اطلاع دهید آن کمکPHP Code:
define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');
آخرین ویرایش توسط vBET. 17-03-10 در 18:30. دلیل : اصلاح دستور العمل
هشدار : require_once (DIR / شامل / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require - یک بار: برای باز کردن جریان شکست خورده : هیچ فایل یا دایرکتوری در / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php را در خط 2
کشنده خطا : require_once () [function.require] : شکست در باز کردن مورد نیاز 'DIR / شامل / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php' (include_path و opt/RZphp5/includes ='.:/ ') در / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php در خط 2
آخرین ویرایش توسط Kolbi. 23-04-10 در 15:33.
آن را بعد از :
در جایی که شما به آن اضافه شده است وجود ندارد DIR تعریف هنوز. من می دانم که از شما درخواست می کنم به آن را در ابتدا اضافه کنید -- با عرض پوزش برای سردرگمیPHP Code:
define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');
![]()
آخرین ویرایش توسط vBET. 17-03-10 در 18:30.
ما در ادغام نقشه کامل کار می کنند و ما خواهیم دید که![]()
در این لحظه باید آن را به زبان انجمن ترجمه -- ما قبل از ادغام نشده است ، بنابراین نمی توانم به شما پاسخ دقیق تری می دهد.
آخرین ویرایش توسط vBET. 19-03-10 در 01:03. دلیل : تصحیح دستورات BBCode
این پیام در مورد مسئله با تولید نقشه سایت نیست بلکه در مورد دسترسی به نقشه سایت است. لطفا مطمئن شوید که قانون .htaccess خود را برای نقشه سایت خوب است و مطمئن شوید که آن را قبل از قوانین vBET
همچنین ، من فقط دستور ادغام رسمی برای فعال تصدی و بایگانی نقشه سایت ژنراتور :
http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html