مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : تحت عنوان "آخرین پست"

عضو

Default تحت عنوان "آخرین پست"

Text automatically translated from: Italian to: Persian
    Translated text
    من یک هلندی در انجمن من با زبان اصلی آن را نوشت ، و همه چیز خوب به نظر می رسد به جز "آخرین ارسال ها"

بحث این است :
    کالج از جوانان در نزدیکی بد Tolz و بچه های مدرسه

اما تحت عنوان "آخرین پست" به نظر می رسد به عنوان نوشته شده است :
    قدیمی [langtitle = NL] افروخته در د buurt ون internaat بد Tolz Jongeren voor EN schoolgaande...

چگونه برای حل این مشکل؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

فعال تصدی است کد ویژه ای برای پیدا کردن چنین موقعیت هایی و تصحیح آن را برای انجمن تاریخ و زمان آخرین موضوع است.

لطفا بگویید که دقیقا این به نظر می رسد؟ و یا حتی به ضرب گلوله کشته صفحه نمایش اگر شما می خواهید. در حال حاضر من می توانم آن را در فروم خود را نمی بینم. شاید پاسخ برای این موضوع و نوشتن و ارسال ضمیمه اسکرین شات که این موضوع به نظر می رسد.

عضو

Text automatically translated from: Italian to: Persian
    Translated text
    در اینجا آن است : مشکل من در رنگ زرد هایلایت شده :

http://img101.imageshack.us/img101/6...atitolo1ub.jpg
    Original text

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

در حال حاضر آن روشن است این است که تجزیه نیست زیرا فعال تصدی است با این امار وزارت دفاع یکپارچه نیست (که در حال گرفتن نتایج توسط اژاکس). بنابراین نتایج ان به هیچ وجه ترجمه نشده است - حتی در صفحات ترجمه شده. از انجا که نتایج توسط Aja گرفته شده است پس از صفحه تولید و ترجمه شده است.

کرم vbet نيست - اين مسئله ادغام است. vbet تعبیه شده می توان با mods گرفتن برنامه ها با آژاكس را ترجمه كند و مى تواند با استفاده از قلاب است اين گونه برنامه ها اگر كشا xml_print_output. لطفا برای جزئیات بیشتر به اینجا را ببینید :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1781

همچنین توجه داشته باشید که در این لحظه اگر شما با ادغام این موفقیت لطفا '...' مشکل هنوز هم باقی خواهد ماند. نتایج خواهد شد ترجمه اگر از آن خواهد شد یکپارچه ، اما عناوین را با بسته شدن langtitle BBCode در برش خواهد شد. در 4.x در فعال تصدی های 3.x نیست که ما باید راه حل برای آن. فعال تصدی های 3.x خواهد شد که از جمله در نسخه بعدی است.

اگر شما به هیچ دانش PHP نشده است و سپس این امر می تواند بهترین نویسنده از وزارت دفاع خاص برای کمک به درخواست.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •