بنابراین من به روز رسانی vbet برای اضافه کردن آی بی ام و عمدتا لینک rel = "جایگزین" کد hreflang برای صفحات ترجمه شده اما این است که پس از ارتقاء ظاهر نمی شود. من حذف کش cloudlflare تا مطمئن شوید که آن را در وجود ندارد.
بنابراین من به روز رسانی vbet برای اضافه کردن آی بی ام و عمدتا لینک rel = "جایگزین" کد hreflang برای صفحات ترجمه شده اما این است که پس از ارتقاء ظاهر نمی شود. من حذف کش cloudlflare تا مطمئن شوید که آن را در وجود ندارد.
پینگ - مطمئن نیستم اگر من از دست رفته somhing، در تنظیمات و هنوز هم هیچ ارزش دوباره را قادر می سازد
سلام ، متاسفم ، اما مطمئن نیستم که من این مسئله را درک کنم. شما ساخته شده به روز رسانی vBET و شما می خواهید به استفاده از ترجمه آی بی ام. من فرض کنیم که شما ایجاد حساب آی بی ام و تنظیم تنظیمات درست در Admin CP > vBET > Translation Providers برای "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" و "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". اگر شما انجام دادید و تعجب می کند ترجمه آی بی ام است که واقعا کار ، می توانید آن را با آپلود در فایل انجمن خود را از بسته فعال تصدی بررسی (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.php) و چک کردن وضعیت ترجمه در خود چرخ و فلک (آدرس فروم خود را با قرار دادن /test_ibmwatson.php). است که چگونه شما می توانید مطمئن شوید که اگر این مسئله این است که آی بی ام ترجمه برای شما کار می کند.
شما نیز در مورد نوشت "rel ="جایگزین"hreflang"- و نمی فهمم این مسئله چیست. چه با hreflang چیست؟ چه در مورد استفاده از rel = "جایگزین"؟ تنظیم که دقیقا شما هستند که درباره نوشتن (لطفا به نوشتن مسیر کامل)? از کجا آن را فرض کنید به نظر می رسد و به همین دلیل? متاسفم - من آن را نواز هستم. شما لطفا می تواند بیشتر توضیح دهد.
آخرین ویرایش توسط vBET. 09-03-19 در 21:40.
با عرض پوزش ، من می خواستم واتسون آی بی ام ، (هنوز گرفتن کلید به عنوان آن را گیج کننده به عنوان می تواند)--هیچ مشکلی وجود دارد با فعال تصدی
مسئله واقعی من بروز رسانی که من نیاز به rel = "جایگزین" hreflang "کلمات اضافه شده به صفحات ترجمه شده، و ظاهر است حتی اگر من در تنظیمات--فعال
Code:Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).
این مسئله در حال حاضر می دانم. لطفا توجه داشته باشید که "جایگزین" اضافه شده فقط برای مهمانان و تنها در متن (نه در مرورگر)، قابل مشاهده است زیرا برای خزنده کاربران واقعی نیست.
همچنین آن را فقط برای ترجمه Url ها کار می کند و شما با استفاده از هر بهینه سازی جستجوگرها برای آدرس ها (شما از جمله در انجمن از سال 4 از انجمن ، فقط نیاز به پیکربندی انجمن و پس از آن نیز پیکربندی vBET به رسمیت شناختن آن و ترجمه آدرس). اگر شما آن را انجام و هنوز هم موضوع را با "جایگزین" لطفا به ما اطلاع دهید ، ما آن را بررسی خواهد کرد.
آه خوب بدون وارد شدن من بررسی نیست.
منبع Veiwing https://www.allfreechips.com/de/
بدون وارد شدن من برچسب نمی بینی؟
هنگامی که این گزینه فعال باشد کد HTML اضافی برای مهمانان اضافه باید:
این باید برای هر آدرس شما در حال حاضر در کش خود را برای صفحه واقعی ترجمه شده است اضافه شود. (تنها سپس آدرس ها ترجمه شده است) بنابراین برای woks را نیز دوستانه URLs کنید. شما در حال حاضر آن روشن می بینم، اما برخی از تنظیمات با آدرسهای دوستانه - را در صفحه انجمن آدرسهای دوستانه خوبی دارید اما پس از کلیک روی آن در حال منتقل شده به آدرس دوستانه نیست (با showthread.php). شما باید آن را در تنظیمات درست.Code:<link rel='alternate' hreflang='...
فقط وقتی مهمان کش استفاده می شود به همچنین "جایگزین" را اضافه می شود. در پارامتر توضیحات آن را آسان تر به درک شرح داده شده است، اما آن را در هدف - دلایل عملکرد (صفحه ذخیره شدهی اما اگر مهمان کش است خاموش، سپس گرفتن هر بار همه آدرس ها را برای همان صفحه ترجمه شده می خواهد خیلی گران برا به دست آوردن، ارزان است ساخته شده است orums که تمام 53 زبان در).
آخرین ویرایش توسط vBET. 11-03-19 در 21:36.
می بینم showthread این فقط اتفاق می افتد زمانی که شما فارسی در این vbet تنظیمات من گم شده است?
هنگامی که شما به زبان انگلیسی هستند بیش از حد آن را در فروم خود را اتفاق می افتد. برو به لینک برای برخی از موضوع در فروم خود را و ببینید که شما هدایت می شوند. در صفحه ترجمه شده من را مشاهده کنید لینک شما هستند با showthread.php تبدیل به کسانی که از ابتدا اما در صفحه انگلیسی showthread.php هنگامی که شما به آن (شما تغییر مسیر است) کلیک کنید. اگر انجمن شما پس این مسئله اصلی در اینجا- showthread.php به عنوان آدرس های اینترنتی مناسب (تغییر مسیر وجود دارد)، احتمالا این دلیل چرا در صفحات ترجمه شده شما را از آغاز است showthread.php آدرس ها (فعال تصدی تغییرات آدرس برای اضافه کردن زبان وجود دارد و به نظر می رسد که آن را می شود از جمله نشانی از انجمن--این تنها راه برای ما--تغییر آنچه که ما دریافت).
اگر می خواهید مطمئن شوید که آن را نمی موضوع vBET ، شما می توانید به طور موقت افزونه توسط مدیریت CP غیر فعال کردن و ببینید چه اتفاقی می افتد. همچنین می توانید قوانین htaccess برای vBET را غیرفعال کنید.
تنظیمات vBET برای Url های جستجوگرها در Admin CP > vBET > Main > Link Type.
اطلاعات بیشتر در مورد پیکربندی vBET و پیکربندی انجمن شما در صفحهی راهنمای ترجمهها را پیدا کنید فایل html از بسته فعال تصدی (برخی از توصیه در مورد لینک های جستجوگرها وجود دارد).
همچنین مطمئن شوید که شما با استفاده از موتور پشتیبانی جستجوگرها. vBET پشتیبانی از بایگانی (راه حل قدیمی) و انجمن بومی لینک جستجوگرها.
آخرین ویرایش توسط vBET. 13-03-19 در 09:18.