فعال تصدی 492BF در حال حاضر در حال اجرا در انجمن 4.2.5 اما برای ارتقاء به آخرین vbulleting 5xx افت من قالب های سفارشی در تلفن همراه و استفاده از طراحی پاسخگو. خیلی راه فعال را به 5 ارتقا هست؟
فقط من اردک صف زود گرفتن.
فعال تصدی 492BF در حال حاضر در حال اجرا در انجمن 4.2.5 اما برای ارتقاء به آخرین vbulleting 5xx افت من قالب های سفارشی در تلفن همراه و استفاده از طراحی پاسخگو. خیلی راه فعال را به 5 ارتقا هست؟
فقط من اردک صف زود گرفتن.
به برخی از بینش امیدوار بود. من سعی می کنم به حرکت به VB5، عمدتا برای پاسخگو قالب من ارتقا دهید (حفظ) ترجمه از VB4?
سلام و با عرض پوزش برای پاسخ از زمان.
برای ارتقاء فرم فعال تصدی 4.x به 5.x شما فقط استاندارد را به روز رسانی. توجه داشته باشید که انجمن ساز 5 افزونه بسیار محدود است که در انجمن 4 و به دلیل محدودیت های آن برخی از اماکن در انجمن 5 که در آن ما قادر به محدود کردن تعداد و یا نام کاربری ترجمه نیست وجود دارد است.
آخرین ویرایش توسط vBET. 27-10-18 در 16:47.
می بینم که VB5 استفاده دیگر پست # 's, ترجمه ها باشد از دست داده در ارتقاء?
با تشکر-
بسیار سعی در آماده شدن برای VB5 فقط به سایت واکنش پذیر :/
با عرض پوزش خودم کردم sidetracked و نه از یک فاجعه بزرگ به vb5 این حرکت ممکن است نمیفهمد اند
فعال تصدی پشتیبانی از vB5 (آن در انجمن test می بینید - لینک در بالای صفحه است). بسیاری از انجمن ها ارتقاء از vB4 به vB5 اما این تصمیم فردی است. در این لحظه ما در حال کار بر روی نسخه های جدید فعال تصدی مسئولیت رسیدگی به بعضی از تغییرات در جدیدترین نسخه های vB5 (مانند صفحه بندی جدید). هنوز هم vBET5.x خوب برای vB5 است. تا زمانی که هیچ کس vBET جداول از پایگاه داده حذف ترجمه در ارتقا گم نخواهد بود.
PS.
در حال حاضر ما vB5.4.5 نمی vB5.5.0 از آنجا که یکی از آخرین نیاز به PHP7 و نظر ما هنوز بسیاری از کاربران به زودی بروز رسانی خواهد شد با تمرکز بر. البته ما به روز نگه دارید، هنوز اول ما مسئولیت رسیدگی به تمام مسائل شناخته شده با vB5.4.5 می
آخرین ویرایش توسط vBET. 06-02-19 در 21:56.
خوب دوست من گفت: من در مسئله ای که در آن من باید vb5 عمدتا به سایت واکنش پذیر برای کاربران moobile
با vb5 آن با استفاده از خود راه انداز پس خود را تنها صفحه نمایش است که دوستانه موبایل
در چنین صورتی باید وجود داشته باشد بدون مسائل. یکی از چیزهایی که من فکر می کنم که پرچم فضای زیادی اگر شما پشتیبانی از زبان های بسیاری از, اما این چیزی است چه می تواند با تغییر قالب رسیدگی را می توانید است.
لطفا توجه داشته باشید:
فعال تصدی تست شده برای بخش تلفن همراه vB5 بود. انتشار آلبوم بعدی تغییرات زیادی به ارمغان بیاورد و ما بیشتر آن را تاخیر نمی باشد. بنابراین همراه صبر کنید. ما نمی test vBET همراه، ما می دانیم آن خوب یا نه کار. اگر شما هر گونه مسائل با موبایل از گزارش درخواست یا مشکلات تغییرات برای vBET5 ایجاد. اما بهتر است صبر کنید تا نسخه بعدی و سپس نتیجه را مشاهده کنید. ما امیدواریم که برای انتشار در این و یا آخر هفته آینده.