مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : اخطار PHP: preg_replace(): ویراستار /e دیگر پشتیبانی است، استفاده از preg_replace_callback

عضو جدید

Exclamation اخطار PHP: preg_replace(): ویراستار /e دیگر پشتیبانی است، استفاده از preg_replace_callback

با استفاده از 2.4. خطای pastebin. com/T6zMP1Uv

همچنین گزارش اشکالات دیگر را دیدم? شما آنها را همه در پچ بروز رسانی بنابراین من نمی کنید به اشکال دیگر پس از این یکی جمع کرد؟

من باید از این وزارت دفاع فوری برای پروژه ام.

می توانید آقا را کمک کند؟

من هم خیلی علاقه مند به دانستن وزارت دفاع که شما برای استفاده از:; شما فقط مجاز به ارسال آدرس های اینترنتی به سایت های دیگر پس از شما را ساخته اند، پست های 15 یا بیشتر.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

این است که در حال حاضر در نسخه های پرداختی اصلاح شده است. ما را انتشار نسخه رایگان و این موضوع رفته خواهد بود.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 22-07-18 در 16:04.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    این است که در حال حاضر در نسخه های پرداختی اصلاح شده است. ما را انتشار نسخه رایگان و این موضوع رفته خواهد بود.
    آیا شما کردم؟ چارچوب زمانی برای آن ما در حال صحبت کردن در هفته? ماه?

عضو جدید

همچنین یکی دیگر سوال

شما هر نوع سیاست بازگشت را ارائه دهد در صورتی که نسخه کامل را امتحان کنید و آن را به درستی کار نمی کند?

تغییراتی که در حال حاضر در کد آماده هر لحظه منتشر خواهد شد. این اولویت - در این لحظه بیشتر مهم است که چیزهایی در حال زمان ما فقط مهم است. بنابراین شاید ما امروزه شاید هفته آینده آزاد.

بدون هر گونه سیاست بازگشت برای نسخه پرداخت شده است - بنابراین شما می دانید آنچه شما در حال خرید شما می توانید آن را در اینجا با قابلیت های کامل test. هر گونه بازگشت به سیاست های وحشتناکی می پیچیده صدور مجوز. زمانی که برای خرید ویندوز شما خرید ویندوز--به سادگی. همین کار را با فعال تصدی. بسیاری از ارائه دهندگان اجازه می دهد تا به استفاده از نسخه آزمایشی است، اما هنگامی که شما خرید شما خرید. ما شما نسخه کامل زندگی می کنند در فروم ما به بررسی نحوه کار ارائه.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    تغییراتی که در حال حاضر در کد آماده هر لحظه منتشر خواهد شد. این اولویت - در این لحظه بیشتر مهم است که چیزهایی در حال زمان ما فقط مهم است. بنابراین شاید ما امروزه شاید هفته آینده آزاد.

بدون هر گونه سیاست بازگشت برای نسخه پرداخت شده است - بنابراین شما می دانید آنچه شما در حال خرید شما می توانید آن را در اینجا با قابلیت های کامل test. هر گونه بازگشت به سیاست های وحشتناکی می پیچیده صدور مجوز. زمانی که برای خرید ویندوز شما خرید ویندوز--به سادگی. همین کار را با فعال تصدی. بسیاری از ارائه دهندگان اجازه می دهد تا به استفاده از نسخه آزمایشی است، اما هنگامی که شما خرید شما خرید. ما شما نسخه کامل زندگی می کنند در فروم ما به بررسی نحوه کار ارائه.
    شما می توانید من تماس به ایمیل من ارسال شما را به بعد از ظهر زمانی که شما از انتشار نسخه ثابت است؟ ما این نیاز فوری. با تشکر از شما آقا.

انتشار جدید نسخه رایگان در دسترس است www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232456
    لذت بردن از!

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •