مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
می خواستم ببینم شما هنوز با استفاده از آخرین نسخه فعال تصدی. چرا مردم توصیف مسائلی که می تواند در حال حاضر ثابت معمولا به vBET به روز رسانی به آخرین نسخه, توصیه می کنیم. اما چون من در نکات انتشار هر چیزی در مورد مسائل مربوط به آدرس را نمیبینید، من شما را با نسخه های قدیمی تر کمک.
تایید کنید که شما پیکربندی مناسب را Admin CP > vBET > Main -رسد vBET شما آدرس پایه را تشخیص ندهد، (شاید دارید اشتباه: زبان انجمن یا فهرست انجمن یا فروم اصلی دامنه). من قادر به تکثیر این مسئله اگر شما تایید تنظیمات خوب است، بنابراین من مجبور به حل مسئله را در کنار خود - من شما توسط ساعت بعد تماس بگیرید. اما اول لطفا پیکربندی را بررسی کنید.
ما در بر داشت علت این موضوع. این اشکال برای گزینه است ترجمه "ALT' صفات. هنگامی که ما این مسئله را حل کند در این لحظه که من آن را بر روی سرور خود فعال نیست، ما در اینجا اطلاعات پست.
ما راه حل برای این موضوع یافت - آن را در نسخه های بعدی شامل. تا پس از آن شما می توانید ترجمه ویژگی alt را خاموش و یا خود پرچم برای زبان مادری شما آدرس اشتباه در ترجمه صفحه (در صفحه ترجمه شده به جای رفتن به زبان مادری می ماند) داشته باشد.