مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : آیا من می توانم غیر فعال کردن بعضی از پلاگین ها؟

کاربر ارشد

Default آیا من می توانم غیر فعال کردن بعضی از پلاگین ها؟

سلام مایکل

من در تلاش برای کاهش بار ، آن است که هنوز یک مشکل روی سایت خودم تهیه کنم 100 ٪ کش است.

اگر من فقط می خواهم مترجم برای ترجمه صفحات برای مهمانان و هیچ یک از ویژگی های دیگر مانند انجمن پشتیبانی از چند زبان و غیره می تواند بعضی از پلاگین ها غیر فعال؟

آیا این بار را کاهش دهد؟

من فقط می خواهم مترجم پایه ، بنابراین تنها صفحههای جدید را در آدرس جدید ، هیچ یک از چیزهای دیگر علاقه داشتن.

با تشکر.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

در صورتی که چنین شما می توانید تعداد زیادی از پلاگین ها را غیر فعال نمایید. اما اول -- آیا شما واقعا به آن نیاز دارید؟ چه زمان ترجمه صفحه در فروم شما چیست؟ بار سرور مجازی پارامتر است و شما مجبور نیستید که در مورد آن نگران باشید اگر درخواست شما رسیدگی سریع. ممکن است که شما هنوز هم بسیاری از منابع استفاده نشده و بار سرور بالا است ، چرا که از آپاچی اشتباه یا پیکربندی خروجی که نیروهای مشتریان دیگر صبر کنید (من فکر می کنم -- در این زمینه کار می کنند). این می تواند باشد که شما مشتریان بیشتری را در همان زمان آنها انتظار در صف ، اما آنها انتظار برای زمان واقعا کوتاه و شما مجبور نیستید که در مورد آن نگران باشید.

بنابراین نگاه در استفاده از حافظه خود را به نحوه استفاده ، فن آوری دسترسی به امواج رادیویی و CPU و لطفا اگر شما هنوز هم منابع پس از آن از اینکه چرا تاپیک های خود را در حال انتظار برای CPU به جای کاهش قابلیت فعال تصدی. اما البته اگر شما به پشتیبانی چند زبانه نیاز نیست که شما می توانید تعداد زیادی از پلاگین ها فعال تصدی غیر فعال کردن.

با راه -- شما در اینجا می توانید پیدا کردن کامل فایل robots.txt که مانع ربات به معنی دار نبود صفحات ترجمه خزیدن نیست. من آن را به روز رسانی امروز در اینجا نگاه کنید لطفا : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    آخرین ویرایش توسط vBET. 10-03-10 در 21:38.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •