لطفا جزئیات بیشتر در مورد این موضوع. این ترجمه های قدیمی و یا فقط یکی از جدید مؤثر است؟ ترجمه های آن را استفاده می کنید؟ لطفا URL را به صفحه خود را که در آن ما می توانید آن را ببینید.
شما می توانید آن را در ما serwer مشاهده کنید؟ اگر بله، که در آن?
آخرین ویرایش توسط vBET. 07-05-18 در 22:25.
با تشکر برای اطلاعات. ما سعی به آن را در کنار ما تکثیر و حل مسئله. اگر ما مشکل با اشکال تولید مثل من شما چند سوال بیشتر (چون من می تواند دقیق متن شما باید مسائل را با استفاده از من آدرس به صفحه جایی که من می توانید ببینید مسئله--آن خواهد بود بسیار userfull کنید) ارسال کنید.
من فقط برخی از آزمایشات و در کنار ما خوب به نظر میرسد. من نیز در مقایسه با کد از 4.9.2 و 4.9.1 منتشر و هر گونه تغییر در کد ترجمه (ما پیکربندی - جفت زبان جدید؛ و برخی از چیزهای کمی در محصول فایل تغییر) وجود دارد. من خواهد شد ارسال شما را به تلاش برای تولید مثل در کنار خود.
به روز رسانی: موضوع در حال حاضر در کنار ما می بینم. این است تنها در مورد برخی از متون ترجمه کامل نیست. به نظر می رسد تنها در مورد موضوع است. ما این را اداره کند و اطلاعات را ارسال
به روز رسانی 2: من برخی از آزمایشات انجام و به نظر می رسد زمانی که ترجمه شده است که این مسئله است شکل روسی به اوکراینی (هیچ مشکلی در ترجمه از انگلیسی وجود دارد). احتمال فعال تصدی در رمزی سازی نادرست گرفته و است که چرا نتایج اشتباه ارسال داده است. من آن نیز چک در 4.9.1 و مسئله همان اتفاقی می افتد. که در کنار شما برای 4.9.1 خوب است شود؟ مهم, کند چرا که نیاز به تشخیص این مسئله با تغییرات کد ما است و یا چیزی در سمت Yandex تغییر.
آخرین ویرایش توسط vBET. 08-05-18 در 16:58.
دیگری به روز رسانی - با توجه به آزمون خود را در وجود هیچ مشکلی با Yandex ترجمه است. چون در 4.9.2 ما جفت زبان جدید از انگشت های دست فاصله به انگلستان ارسال در تفاوت بین فعال تصدی 4.9.1 و 4.9.2 احتمال زیاد موضوع با Apertium مترجم است. شما این است که شما با استفاده از تنها Yandex نوشته. لطفا تایید این اطلاعات درست است. ما قادر به تولید موضوع در Yandex مترجم است و در حال حاضر ما در حال تلاش برای انجام آن در Apertium.
به روز رسانی: Appertium نیز می شود این مسئله به نظر می رسد. شما تماس بگیرید با PM برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید است؟
بروز رسانی 2: قادر به تولید موضوع در محیط تست ما نیستیم اما اینجا آن هر زمان تکثیر است. شاید اینجا نسخه فعال امور. توسط بعد از ظهر تماس بگیرید.
آخرین ویرایش توسط vBET. 09-05-18 در 10:42.
در این لحظه ما را به کشف علت مشکل. هنگامی که Apertium با UTF-8 پایگاه داده پشتیبانی می کند و سپس ما ارسال پرس و جو در فرمت های مختلف استفاده می شود و آن پاسخ /u کردم. هنگامی که پایگاه داده در محیط های مختلف است، سپس هیچ مشکلی که وجود دارد. ما به روز رسانی کد ما را به این مناسب رسیدگی و حل اینجا منتشر خواهد شد.
به نظر می رسد ما راه حل برای این مسئله در بر داشت. ما می خواهیم برای آن مناسب نیز در نمی UTF-8 پایگاه داده، به کدگذاری مختلف جلوگیری test. راه حل را می توان در نسخه بعدی وجود داشته باشد. تا آن زمان شما می توانید اقامت با vBET4.9.1 یا vBET4.9.2 استفاده از Apertium غیرفعال و یا استفاده vBET4.9.2 با غیرفعال Apertium تنها برای اوکراین (نیاز به تغییر تنظیمات در فایل).
لطفا توجه داشته باشید که در حال حاضر شکسته ترجمه نشده به طور خودکار می شود تعمیر خواهد کرد. کسانی که به صورت دستی، تغییر با استفاده از پشتیبانی ترجمه کتابچه راهنمای کاربر و یا از پایگاه داده حذف است.
آخرین ویرایش توسط vBET. 09-05-18 در 16:41.
در طول آزمایش کشف کرد که برای غیر UTF-8 پایگاه داده Apertium ترجمه اصلاً از روسیه، اوکراین را ندارد فقط بازگرداندن متن با چند تغییر. گسل های ما--ما وجود دارد ارسال متن در قالب اشتباه است. این به زودی تصحیح خواهد شد.
آخرین ویرایش توسط vBET. 10-05-18 در 09:42.
ما در حال حاضر راه حل برای این مسئله است. آن می تواند در آینده انتشار داده می شود.