مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : پایگاه های داده های Сonsolidate و ترجمه?

Default پایگاه های داده های Сonsolidate و ترجمه?

سلام!
    نسخه 4.9.2
    قدیمی (2012 و 2016) پایگاه اطلاعات خارجی از 5 گیگابایت و جدید (2017-2018) پایگاه اطلاعات خارجی از 2 GB وجود دارد. من می تواند آنها را متحد شوند?
    که ترجمه پیام های 2012 و 2016 شد از پایگاه داده های قدیمی، و پیام های 2017 2018 Сombine ترجمه پایگاه داده ها از پایگاه داده جدید بود؟

از شما متشکرم!

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

میهمان گرامی ،

اگر شما با استفاده از ارائه دهندگان پرداخت می شود اول از همه چون در حال حاضر شما دسترسی به تمام ترجمه های خود را پس از آن دوباره از ارائه دهندگان چه عملکرد پایین تر گرفته شده و در صورتی که نمی خواهد است بسیار عاقلانه ترکیب آن پایگاه داده ها، همچنین هزینه های اضافی (می توانید ایجاد vBET استفاده با ترجمه رایگان تنها).

ساده ترین روش این است که تخلیه به گذاشتن فایل کش جداول از پایگاه داده جدید و سپس به اجرا گذاشتن بر روی پایگاه داده های قدیمی. فقط مطمئن شوید که SQL نیست قطره جدول دستورالعمل شامل (و نه ایجاد) شوید. این ساده است که من فرض می کنم، چون کمتر داده اما این روش برای ترجمه دو برابر شما باقی بماند با نسخه قدیمی تر (به دلیل محدودیت های منحصر به فرد در متن اصلی) حرکت می کند.
    اگر شما یکی از قدیمی به جدید را به حرکت می کند سپس شما بیشتر داده (با فرض اینکه با مدت زمان) حرکت می کند اما برای ترجمه دو برابر شما باقی بماند با امکانات جدید.
    لطفا همچنین توجه داشته باشید که به دلیل محدودیت خروجی زیر، برای تست های بسیار طولانی به ترجمه وجود دارد بدون محدودیت منحصر به فرد پس از آن می تواند در پایگاه داده خود را دو برابر شده. این نرم افزار شما صدمه نمی زند، شما فقط مقداری از فضای هارد را سست خواهد شد.

همچنین - اولین بار که من فرض صحیح و مقایسه اندازه پایگاه داده لطفا. ممکن است که پایگاه داده جدید خود را در حال حاضر با داده ها از یک ساله پر شده است و شما لازم نیست که هر چیزی حرکت است. شما همچنین می توانید test آن در در برخی از جدول کش برای متون کوچک یا متوسط و بررسی کند هر کدام ترجمه گم شده در بانک اطلاعاتی جدید است. اگر شما با استفاده از بانک اطلاعاتی جدید از ابتدای 2017 ممکن است که لطف عنکبوت مطالب قدیمی خود را در حال حاضر ترجمه شده است. همچنین ممکن است که انجمن خود را آنقدر بزرگ است، بنابراین بانک اطلاعاتی جدید نمی هنوز هم جمعیت که شما دائما از سهمیه رایگان ترجمه اجرا است. عاقلانه است-مقایسه حتی فقط با اندازه است. اگر یکی بزرگتر، است، آن است که نه در حال حاضر متون قدیمی
    آخرین ویرایش توسط vBET. 25-04-18 در 23:21.

سلام!

از شما متشکرم!
    مدیریت پایگاه به درستی ادغام

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •