مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 9 از 9

موضوع : شروع فعال تصدی و نه ترجمه منطقه ، سابینه - F - فعال تصدی نهایی نه ترجمه منطقه -- u.html

Exclamation شروع فعال تصدی و نه ترجمه منطقه ، سابینه - F - فعال تصدی نهایی نه ترجمه منطقه -- u.html

سلام

من در گوگل مدیر سایت مرکزی حدود 5000 خطا خزنده ی عضو شبیه به این :

من فکر می کنم یک اشکال وجود دارد

StarBuG

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بله -- آن را قطعا به نظر می رسد. آیا می توانید مشخص در صفحه است که لینک چنین؟ در نقاطی که ما چک لینک های خوب هستند. بنابراین برخی از دیدگاهی که ما از دست وجود دارد. بسیار ، بسیار سودمند خواهد بود اگر شما می تواند ما URL را به صفحه که در آن از جمله لینک عضو شکسته وجود داشته باشد.

ما در این کار می کنند ، اما به هر حال ما تشویق کاربران ما برای جلوگیری از صفحات ترجمه عضو صفحات نام robots.txt چنین محتوای مفید در همه ندارند و مسدود کردن آن را به شما عملکرد بهتری به من بدهید. به عبارت دیگر آنچه برای شما نیاز به صفحات عضو نمایه شده؟ و آنچه برای منابع سرور شل آن را ترجمه برای ربات خزنده این صفحات؟ بنابراین در اینجا نگاه کنید برای مثال از فایل robot.txt مطالب زیادی مسدود کردن که شما واقعا نیازی نیست که به نمایه (صفحات عضو ، تقویم ، جستجو مانند) :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    آخرین ویرایش توسط vBET. 10-03-10 در 17:45.

چگونه باید لینک را lokate من؟
    من سعی می کنم چشمانم را باز نگه دارید ، اما من می توانم هر چیزی را وعده نداده است

جانمایی این موضوع است که در اینجا شاید برخی از کاربران ان را به شما یادداشت کنند یا شما ان را پیدا کنید. ما نیز به دنبال ان هستیم، اما vB بزرگ است.

حالا -- شما می توانید از این مسئله خلاص شدن از شر با غیرفعال کردن گزینه "آیا نام کاربری است ترجمه نمی کنید -- این علت است.

اما ترجمه نام کاربری معنا ندارد

هیچ ویژه به همین دلیل است که اضافه شده این گزینه است. همانطور که ما می بینیم از آن باعث می شود برخی از مسائل است و ما دقیقا نمی تواند تعیین چگونگی. امیدواریم که ما را پیدا خواهد کرد که در آن چنین چیزی تولید شده است

فعال تصدی 3.3.2 تغییر منطقه ترجمه نشده است -- این موضوع هنوز در نسخه جدید اتفاق می افتد؟ مجبور به درخواست از آنجا که ما هنوز قادر به تولید مثل آن نیست (ما نمی دانیم که صفحات این لینکهای خراب بود).

برای کسانی که نمی دانند جدید ترجمه نشده منطقه است کوتاه تر ANS به نظر می رسد که : <-- vBET_SNTA --> <! -- vBET_ENTA -->

بنابراین اگر شما چیزی شبیه در اشتباهات ابزار وب مستر ، لطفا پس از آن توجه داشته باشید آن را به ما بگیرید. ما مطمئن هستیم این مسئله هنوز وجود دارد ، چرا که ما هرگز قادر به تولید مثل آن نیست.

بدون اطلاعات در مورد مسئله واقعی -- بسته شدن. آیا می شود بازگشایی در صورت نیاز.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •