آیا هنوز هم اتفاق می افتد زمانی که شما از کار افتاده برنامه ریزی شده کار "های vB تصدی مترجم (کش TTL)". جدول کش خود را تا چه اندازه بزرگ هستند؟ هنگامی که سقوط سرور اتفاق می افتد انجام هر گونه خطا در فایلهای لاگ شما؟ آیا شما سعی می کنید برای استفاده از فعال تصدی پارامتر "پاک کردن حافظه پنهان timelap"؟ چه استراتژی پاکسازی شما با استفاده از حق؟
شما اطلاعات مهم ترین پاسخ نیست -- باز هم سقوط کرد و زمانی که کار برنامه ریزی شده از کار افتاده است؟ اول ما نیاز به تعیین فعال تصدی است مسئله واقعی است.
در حذف نرمال کش حذف شده روزانه است. اگر شما می خواهید سریع ترین راه از حذف آخرین -- استفاده از استراتژی -- این کس کش کل یک بار در هر 15 روز حذف. این آثار فوری و استفاده از عملا 0 منابع سرور است. اما شما باید برای پر کردن کش کل باز هم ، نه فقط قدیمی یکی.
آیا شما سعی به استفاده از کش پاکسازی timelap "گزینه؟
پاک کردن حافظه پنهان timelap
بسیاری از ثانیه برای بین جداول کش پاکسازی صبر کنید. تنظیم 0 برای غیر فعال کردن. لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی بیش از 150 جدول کش برای روشن شدن -- تنظیم این مقدار بیش از حد بالا ممکن است که پاکسازی که در شب شروع می شود حتی در ساعات روز ادامه شود. در غیر این صورت آن را علت "سرور MySQL دور رفته است خطا و پاکسازی خواهد شد به پایان رسید -- : همچنین انجام آن را بالاتر که اتصال شما خروجی زیر است انتظار بدون استفاده از (wait_timeout تنظیمات گرینویچ) لطفا.
با عرض پوزش -- من یک چیز می کنید -- شما پاکسازی دو بار در روز؟ لطفا غیر فعال کردن وظیفه پاکسازی و به سرور شما خواهد سقوط هنگام نقل و انتقال غیر فعال است (بدون توجه به در که ساعت -- غیر فعال کردن آن به طور کامل). اگر سرور را نمی خواهد سقوط زمانی که پاکسازی کش از کار افتاده است و سپس به این معنی که فعال تصدی مجرم می باشد. اگر باز هم crasches پس از آن چیز دیگری باعث می شود این است.
اگر فعال تصدی گناه است و سپس شما گزینه های متعددی به موتور را تنظیم کردن :
-- تنظیم مقدار بزرگتر به "کش پاکسازی timelap" -- این زمان و CPU بیشتر برای موضوعات دیگر بین پاکسازی هر جدول کش می دهد. من پیشنهاد می کنم برای انجام این کار در وهله اول
-- تنظیم کمتر "زمان کش برای زندگی (TTL) -- سپس جداول خود را کوچکتر خواهد شد تا پاکسازی خواهد شد ارزانتر.
-- شروع بازی را با "استراتژی پاک کردن حافظه پنهان" -- آخرین موضوع شما را در 100 ٪ را حل کند -- این برای کش بسیار بزرگ طراحی شده و حتی کش بزرگ بلافاصله روشن ، به دلیل آن را فقط حذف جداول کش کامل و ایجاد دوباره آن. اما این پاک کش کل یک بار در هر دوره TTL کش ، بنابراین کش کرده اند از ابتدا پر شود. این آخرین چیزی که من توصیه می کنم برای استفاده است ، بنابراین اگر هیچ چیز دیگری از این کار و در 100 ٪. این فقط برای این مواقع اضافه شده![]()
OK بنابراین گام بعدی که می تواند به شما کمک کند :
1. افزایش کش TTL -- کمتر داده هر بار روشن خواهد شد
2. تغییر استراتژی پاکسازی به : "حذف میانبر های محلی با استفاده از جداول بهینه سازی" -- لطفا توجه داشته باشید که این گزینه می تواند بدترین اگر کش سرور شما به اندازه کافی بزرگ نیست. برای انبارها بزرگ آن را بهتر است که طبیعی است.
3. تجربی : شما می توانید انتخاب کنید : حذف میانبر های محلی با جداول بهینه سازی "و فایل را ویرایش کنید / شامل / vbenterprisetranslator_functions.php توسط نظر 3 خط از کد که شامل بهینه سازی TABLE LOCAL. با استفاده از این اصلاح آن ، تنها داده های قدیمی در راه بسیار سریع ، حذف ، اما شاخص های خود را نمی خواهد بازسازی و رشد خواهد کرد ، بنابراین شما باید برای اجرای پرس و جو اظهار نظر دستی یک بار در حالی که. که تمیز کردن سریع و بدون شاخص بازسازی و بازسازی به خودی خود می تواند کار دیگر ساخته شده در حال اجرا یعنی یک هفته -- اگر آن را برای شما کار می کنید و سپس ما می توانیم آن را به عنوان یکی از استراتژی پشتیبانی پیاده سازی. بنابراین اگر ما به شما بگویم آن است که کار را برای شما ، ما آن را به خصوص برای شما اضافه کنید![]()