مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 9 از 9

موضوع : سرور است که در

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    عضو

Default سرور است که در

Text automatically translated from: Italian to: Persian
    Translated text
    از من نصب مترجم من در یکی دیگر از مشکل : در هر زمان که من بخشی از عملیات برنامه ریزی شده از تمیز کردن 0:10 روزانه ، سرور من قطره. تاریخ و زمان آخرین شب من حتی برای 8 ساعت کار متوقف شده است ، بنابراین در حال حاضر من تا به حال برای غیر فعال کردن این است که برای جلوگیری از دوباره رخ می دهد.
    چگونه می توانم حل کنم؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

آیا هنوز هم اتفاق می افتد زمانی که شما از کار افتاده برنامه ریزی شده کار "های vB تصدی مترجم (کش TTL)". جدول کش خود را تا چه اندازه بزرگ هستند؟ هنگامی که سقوط سرور اتفاق می افتد انجام هر گونه خطا در فایلهای لاگ شما؟ آیا شما سعی می کنید برای استفاده از فعال تصدی پارامتر "پاک کردن حافظه پنهان timelap"؟ چه استراتژی پاکسازی شما با استفاده از حق؟

عضو

Translated text
    اگر اشتباه نکنم می جداول چند کش وجود دارد ، یکی برای هر زبان. مجموع تمام پشتیبان گیری از پایگاه داده است که من در تاریخ 2 مارس 877 MB ساخته شده بود. اگر ما به طور متوسط از جداول ذخیره سازی ، خواهد شد هر 5 مگابایت ، از حداکثر 14 مگابایت چینی و ژاپنی ، برای حداقل 2 MB برای تایلندی. این اسکریپت که به حذف برگ ها در ترجمه های قدیمی 3.30. نگاهی به گزینه های فعال تصدی ترجمه های قدیمی را حذف هر 15 روز ، از گزینه های را در مجموعه ای به شما به عنوان شما را در نصب و راه اندازی.
    اگر شما پارامتر های timelap ، استراتژی کش پاکسازی متوسط ، این است که به حذف عادی است.
    Original text

شما اطلاعات مهم ترین پاسخ نیست -- باز هم سقوط کرد و زمانی که کار برنامه ریزی شده از کار افتاده است؟ اول ما نیاز به تعیین فعال تصدی است مسئله واقعی است.

در حذف نرمال کش حذف شده روزانه است. اگر شما می خواهید سریع ترین راه از حذف آخرین -- استفاده از استراتژی -- این کس کش کل یک بار در هر 15 روز حذف. این آثار فوری و استفاده از عملا 0 منابع سرور است. اما شما باید برای پر کردن کش کل باز هم ، نه فقط قدیمی یکی.

آیا شما سعی به استفاده از کش پاکسازی timelap "گزینه؟

عضو

Translated text
    سرور امشب دوباره سقوط کرد : من از کار افتاده تمیز کردن 0:10 افتاد اما در 3:30 هنگامی که او به سمت چپ فعال تصدی مترجم (کش TTL)
    Original text

عضو

Translated text
    من نگاه ، ارزش به اشاره است که شما را به مجموعه 1. به طور دقیق ، این است :
    Original text

پاک کردن حافظه پنهان timelap
    بسیاری از ثانیه برای بین جداول کش پاکسازی صبر کنید. تنظیم 0 برای غیر فعال کردن. لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی بیش از 150 جدول کش برای روشن شدن -- تنظیم این مقدار بیش از حد بالا ممکن است که پاکسازی که در شب شروع می شود حتی در ساعات روز ادامه شود. در غیر این صورت آن را علت "سرور MySQL دور رفته است خطا و پاکسازی خواهد شد به پایان رسید -- : همچنین انجام آن را بالاتر که اتصال شما خروجی زیر است انتظار بدون استفاده از (wait_timeout تنظیمات گرینویچ) لطفا.

Quote نوشته اصلی توسط Valdo View Post
    Translated text
    سرور امشب دوباره سقوط کرد : من از کار افتاده تمیز کردن 0:10 افتاد اما در 3:30 هنگامی که او به سمت چپ فعال تصدی مترجم (کش TTL)
    Original text
    با عرض پوزش -- من یک چیز می کنید -- شما پاکسازی دو بار در روز؟ لطفا غیر فعال کردن وظیفه پاکسازی و به سرور شما خواهد سقوط هنگام نقل و انتقال غیر فعال است (بدون توجه به در که ساعت -- غیر فعال کردن آن به طور کامل). اگر سرور را نمی خواهد سقوط زمانی که پاکسازی کش از کار افتاده است و سپس به این معنی که فعال تصدی مجرم می باشد. اگر باز هم crasches پس از آن چیز دیگری باعث می شود این است.

اگر فعال تصدی گناه است و سپس شما گزینه های متعددی به موتور را تنظیم کردن :
    -- تنظیم مقدار بزرگتر به "کش پاکسازی timelap" -- این زمان و CPU بیشتر برای موضوعات دیگر بین پاکسازی هر جدول کش می دهد. من پیشنهاد می کنم برای انجام این کار در وهله اول
    -- تنظیم کمتر "زمان کش برای زندگی (TTL) -- سپس جداول خود را کوچکتر خواهد شد تا پاکسازی خواهد شد ارزانتر.
    -- شروع بازی را با "استراتژی پاک کردن حافظه پنهان" -- آخرین موضوع شما را در 100 ٪ را حل کند -- این برای کش بسیار بزرگ طراحی شده و حتی کش بزرگ بلافاصله روشن ، به دلیل آن را فقط حذف جداول کش کامل و ایجاد دوباره آن. اما این پاک کش کل یک بار در هر دوره TTL کش ، بنابراین کش کرده اند از ابتدا پر شود. این آخرین چیزی که من توصیه می کنم برای استفاده است ، بنابراین اگر هیچ چیز دیگری از این کار و در 100 ٪. این فقط برای این مواقع اضافه شده

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •