مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : انتخاب زبان برای ترجمه، صرف نظر از زبان کش صفحه نمایش

عضو جدید

Default انتخاب زبان برای ترجمه، صرف نظر از زبان کش صفحه نمایش

Text automatically translated from: Polish to: Persian
    Translated text
    API های گوگل و مایکروسافت با ارزش است. بنابراین، در هنگام حساب من در این platfmormach است برخی از منابع مالی است که خاموش ترین زبان، به طوری نه به اتلاف پول با ارزش در ترجمه از زبان های جزئی. وقتی که من که زبان های ثانویه در دسترس نیست - می توانید از موتورهای جستجو دلسرد بازدید کننده های جدید به انجمن من می افتی.

آن را خوب است اگر می تواند به زبان است که در حال حاضر ما می خواهم به توضیح را انتخاب کنید، در حالی که زبان های حافظه نهان ثانویه به استثنای نیست.
    Original text

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Translated text
    سلام و اول از همه عذرخواهی می کنم برای زمان پاسخ. شما در حال حاضر ممکن است در دسترس، با این حال، ما راه حل زیر تست شده:
    1. در هر صورت ایجاد یک کپی از فایل از دایرکتوری vbet_translation_options
    2. ویرایش هر یک از فایل ها در دایرکتوری داده شده--برای جفت زبان است که شما نمی خواهید برای ادامه به پشتیبانی (اما هنوز هم فعال شده)، به جای نام API یک رشته خالی وارد کنید مثلا:
    جایگزین 'ar'=>'Google', بر 'ar'=>'',

اگر انجمن شما همه چیز را در زبان اصلی تنها در لهستانی، همانطور که شما تغییر مقادیر در فایل آن کافی است vbenterprisetranslator_from_pl.php.
    من پیشنهاد می کنم اول تست در جفت یک زبان خاص و دیدن اگر کار. چون vBET با ماشین می توانید اصطلاح "ساختگی" مترجم، اگر هیچ موجود وجود دارد، باید آن (به دلیل محدودیت های خسته).

لطفا به یاد داشته باشید که با این پیکربندی برای فعال تصدی جفت انتخاب زبان ترجمه را از کش دانلود اما ترجمه های جدید را ایجاد کنید. آن می شود در این واقعیت است که متن ترجمه شده در اصلی نمایش داده خواهد شد. و این بدان معناست که اصطلاح "نسخه برداری از محتوا '-چه گوگل دوست.
    پس لطفا این گزینه را در نظر بگیرید...

اگر شما نمی خواهید به طور کامل غیر فعال کردن زبان، بنابراین، آن اول موتورهای ترجمه (همان فایل پیکربندی) توانید محدود کنید. ترک رایگان او توضیح دهید که اجازه دهید. بیشتر 'نسخه برداری از محتوا' بدتر برای نمایه سازی در گوگل. کاملا غیر فعال کردن پشتیبانی زبان حل این مشکل است. ترک حمایت اما بدون ترجمه موتور باعث مشکل شود. پس چیزی بین این دو می تواند-آن دسته از زبان هایی که پشتیبانی در موتورهای دیگر، باقی می ماند در رایگان ترجمه (من به یاد شما که مایکروسافت نیز گزینه رایگان است)، استفاده از تنها سد که در آن هیچ پشتیبانی وجود دارد و که در آن به "تقلید مطالب آمده است را در غياب هر ترجمه بیشتر، در نظر، با این حال، این گزینه را برای خاموش کردن زبان.

اگر شما هر گونه سوال، لطفا بپرسید.
    Original text

توقیف

Translated text
    مام nadzieję że به zaspokoiło twoje potrzeby - گزارش jeśli proszę pisać tym عرض wątku.
    Original text

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •