مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 24

موضوع : بسیاری از مشکلات نصب در انجمن 5

توقیف

بله ما تست vBET در vB 5.1.9. من گمان می برند که این مشکلی در پیکربندی سرور است. لطفا دوباره DSO استفاده کنید. اگر پس از اتمام .htaccess خواهید دید صفحات سفید سعی کنید برای غیر فعال کردن ترجمه های در های AdminCP -> vBET--> دسترسی به ارائه دهندگان ترجمه. Mod_rewrite فعال دارید؟
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 01-10-15 در 18:52.

عضو جدید

در ارائه دهندگان مترجم تنها گوگل از ابتدا فعال بود.
    mod_rewrite پیش فرض توسط آپاچی نصب شده است
    dso جز از شخصیت های سفید به من می دهد خطا هشدار: اطلاعات سرصفحه - هدر قبلا فرستاده شده در.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php در خط 223 تغییر داد

توقیف

قادر به آزمایش DSO شما بعد از آخرین پست من است? من یک فایل vBET کمی اصلاح و من می خواهم برای دیدن اگر DSO کار می کنند. این صفحه هشدار و سفید شناخته شده مسائل که چرخ راه حل آسان تر باشد.
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 02-10-15 در 08:24.

عضو جدید

کار می کرد.

یک سوال sould من ترک خطوط شما فرستاده شده من در نادیده گرفتن آدرس ها?
    همچنین زمانی که من زبان پشتیبانی می کند نیاز به در مرورگر به یونیکد برای نمایش درست کاراکترهای تنظیم را انتخاب کنید. نحوه نمایش زبان ترجمه شده بدون نیاز به را انتخاب رمزگذاری در مرورگر وجود دارد؟
    آخرین ویرایش توسط rafail. 02-10-15 در 11:24.

توقیف

حذف URL را نادیده بگیرد. این اجازه می دهد فایل ضمیمه خود تجزیه خواهد شد. در صورت مشاهده صفحه سفید به شما تنظیمات سرور را تغییر صفحه سفید معمولا به معنای مسائل با اتصال به ارائه دهنده ترجمه.
    در حال حاضر من نگاه و آزمون شخصیت مسائل را پشتیبانی می کند.
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 02-10-15 در 11:33.

عضو جدید

همچنین در صفحات ترجمه attachemnts تصویر نمایش داده نشده است. لطفا مطمئن شوید که همچنین

عضو جدید

من تغییر زبان و عبارات > مدیریت زبان > ویرایش تنظیمات و ویرایش "اچ مجموعه نویسه" به "UTF-8" و پشتیبانی می کند مسئله حل است.
    تنها مشکل حال حاضر است که پیوست شده در صفحات ترجمه شده نمایش داده شده

توقیف

شما یک لینک که پیوست در نه ترجمه صفحه نمایش داده می شود و جایی که آنها در صفحه ترجمه ظاهر نشان می تواند بود؟

عضو جدید

من ثابت پیوست با انجام تعمیرات در جداول پیوست (های admincp > تعمیر/بهینه سازی جداول)

نتیجه گیری من (به همه vb5 کاربران است که می خواهید نصب این افزونه در انجمن های خود):

این افزونه به حال برخی از مشکلات نصب است که ثابت شد با کمک "مارتین Kalak" (سپاس)

برای نصب آن را در انجمن 5.1.9 شما نیاز به ویرایش "/ core/includes/config.php" با اضافه کردن این خط در پایان آن:
    دلار پیکربندی ['متفرقه'] ['admincpdir'] = 'admincp' ؛
    پردازشگر پی اچ پی "DSO"، نه "CGI" باشد. بنابراین شما باید chage اگر شما "cgi" آن به "DSO" بر روی سرور خود. در پنل WHM آن با رفتن به تغییر می تواند "پیکربندی خدمات > پی اچ پی پیکربندی آگهی بسته" و را انتخاب کنید وجود دارد "پی اچ پی 5 برنامه کنترل" به "DSO"

The. Htaccess باید آغاز این خطوط:
    RewriteEngine در تاریخ
    گزینه های followsymlinks

RewriteRule به آرشیو / فایل index.php؟ / 2 دلار و زبان = $ 1 [L ، QSA]
    RewriteRule به فایل index.php؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]
    RewriteRule به $ 2؟ زبان = $ 1 [L ، QSA]
    و در پایان این خطوط:
    RewriteCond ٪ {QUERY_STRING} هدایت می شوید =
    % RewriteCond {QUERY_STRING}! =
    % RewriteCond {REQUEST_URI}! (core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*) vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 $ [ل، QSA]
    شما باید اضافه کردن به "های AdminCP -> vBET--> ترجمه گزینه -> آدرس ها نادیده گرفتن":
    /filedata/
    /fetch
    /image.php
    و به "های Admincp > زبان ها و عبارات > مدیریت زبان > ویرایش تنظیمات" و "اچ مجموعه نویسه" به "UTF-8" ویرایش

و افزونه ترجمه Vbet در انجمن 5.1.9 کار می کنند
    ویرایش 27-12-15: پس از برخی از بهتر من در بر داشت بسیاری از مشکلات را بررسی می کند، صفحات حتی ترجمه شده و بسیاری از db خطاهایی رخ داد...
    آخرین ویرایش توسط rafail. 27-12-15 در 14:47.

توقیف

من خوشحالم که من به شما کمک کرد. در نسخه بعدی vBET لازم برای تغییر پیکربندی فایل نخواهد بود.

صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •