سلام، برخی از مشکل در انجمن 5 نصب دارم
من فایل ارسال شده است، من گوگل api های کلیدی و تنظیمات مورد نیاز همه در های admincp
کردم خطا زمانی که من سعی کردم به واردات محصول vbenterprisetranslator.xml:
[نقل قول]
واردات محصول، لطفا صبر کنید...
[:]
اخطار: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): عدم موفقیت در باز کردن جریان: بدون چنین فایل یا دایرکتوری.../includes/adminfunctions_product.php(881): eval () در خط 2 کد خواهد بود
خطای مهلک: require_once(): باز کردن ناموفق لازم ' / home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path داشته باشید ='.: / usr/lib/پی اچ پی: / usr/محلی/معاونت/پی اچ پی ') در /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881): eval () در خط 2 کد خواهد بود
[/QUOTE]
[/QUOTE]
بنابراین من اضافه شده این خط را به من "+ core+includes+config.php" به decalre "['متفرقه'] ['admincpdir']"
[نقل قول] $config ['متفرقه'] ['admincpdir'] = 'های admincp'; [/QUOTE]
انجمن 5.1.9 این خط از پیش فرض است.
چگونه این xml برای متغیر است که وجود ندارد می توانید بپرسید??
به هر حال، پس از آن نصب شده. به تنظیمات فعال تصدی رفت و من کلید api گوگل اضافه شده و تنظیم تنظیمات همه مورد نیاز.
پس من با ویرایش من .htaccess و اول اضافه شده این خطوط (ارائه در انجام نه ارسال فایل + ابزار + قوانین هدایت):
[نقل قول] RewriteEngine در
گزینه های followsymlinks
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)? $ archive/index.php?/$2 و زبان = $1 [L ، QSA]
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi) / index.php?language=$1 $ [ل، QSA]
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)? $ $2? زبان = $1 [ل، QSA]
[/QUOTE]
آیا در همه کار کرده، هر پرچم زبان من زبان انتخاب هنوز هم انگلیسی بود
سپس من بقیه خطوط در .htaccess افزود:
[نقل قول] % RewriteCond {QUERY_STRING}! هدایت =
% RewriteCond {QUERY_STRING}! =
% RewriteCond {REQUEST_URI}! (admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*) vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 $ [ل، QSA] [/ نقل قول]
کار می کرد، زمانی که من کلیک بر روی پرچم زبان آن را به تغییر زبان فروم اما... تصویر پیوست نشان داده نمی شد و من نمی تواند در های admincp ورود به سیستم،
وقتی که من سعی کردم برای ورود در های admincp کردم این خطا:
[نقل قول] هیچ ورودی پرونده مشخص شده. [/QUOTE]
2-10-15 را ویرایش کنید:
لطفا دفعات بازدید: آخرین پست من در این موضوع برای دریافت کمک برای نصب در انجمن 5.1.9