مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 3 از 3 Firstاول 123
نمایش نتایج: از شماره 21 به 24 از 24

موضوع : بسیاری از مشکلات نصب در انجمن 5

عضو جدید

یک چیز بیشتر مارتین، در "|core" htaccess باید ارسال در % RewriteCond {REQUEST_URI}
    بنابراین باید آن را مانند این نگاه:
    % RewriteCond {REQUEST_URI}! (admincp|modcpclientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax|core)
    (ویرایش راهنمای من در بالا)
    آواتار دیگری (دسترسی رد شد) نشان داده خواهد شد

آخرین ویرایش توسط rafail. 02-10-15 در 20:08.

توقیف

از شما بسیار سپاسگزارم برای اطلاعات.

عضو جدید

فقط برای اطلاع رسانی که پس از چنین انجمن تغییرات انجام شده است بسیار بد است، برخی از صفحات خوب که گفتم اما من متوجه شده بسیاری از خطاهای دسی بل و مشکلات در ترجمه کار می کرد. بسیاری از صفحات حتی ترجمه شده است. بنابراین من حذف vbet (بسیار سخت به انجام آن entried بسیاری را در پایگاه داده بود).

انتظار بروز رسانی است که کار در vb 5.1.9 کامل و نه چنین مشکلاتی را ایجاد کرده است.

توقیف

VBET نسخه فعلی باید برای فعال 5.1.9 کار می کنند. هیچ ترجمه صفحه ممکن است علت خستگی ترجمه محدودیت. در تنظیمات بالا من تست vBET فعال 5.1.9. اگر شما هر گونه دیگر مسائل لطفا موضوع جدید ایجاد کنید.

صفحه 3 از 3 Firstاول 123

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •