مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
اشکال دیگر این است که برای شما پیدا. این به اشتراک گذاری اجتماعی با استفاده از این نسخه. هر زمان که از ترجمه آدرس به اشتراک گذاری داده ها opengraph محتوای اصلی از نسخه انگلیسی استفاده می کند.
به عنوان مثال این آدرس را در ایتالیا است اما جلو باز گراف برچسب ها و descriptyion و به اشتراک گذاری آدرس از نسخه انگلیسی: Truffa Fittizio modellante Agente Rodi جولیا
شما باید برای دیدن منبع به دیدن آنچه که منظور من. زیر عصاره است:
Code:
<meta property="og:description" content="Hello my name is Julia Rhodes, and am a freelance modeling agent working for female first magazine in recruiting models.Female first Magazine" /><meta property="og:url" content="http://mymodeltalk.com/jobs/modeling-nigerian-419-industry-scams/330355-scam-ficticious-modeling-agent-julia-rhodes.html" /><meta property="og:type" content="article" /><meta property="og:image" content="http://mymodeltalk.com/file/style/mmt/newslettergraphic.jpg" /><meta property="og:title" content="Scam by Ficticious Modeling Agent Julia Rhodes" />
همه چیز به جز "اوجی: تصویر محتوا" می باید در ایتالیا. تا کنون این امر محقق نشد، به ترجمه یا نمایش شرح صحیح محل آدرس و عنوان.
هر کد من می تواند با استفاده از حل این مشکل دارید؟ اگر برخی خوانده شده موضوع خود را به زبان مادری من مطمئن شوید که آنها می خواهند برای به اشتراک گذاشتن آن در رسانه های اجتماعی خود را به زبان مادری.
من در بر داشت این خطا را از طریق گوگل ابزار وب مستر. مشابه توضیحات و عنوان گزارش.
سلام ،
می خواستم ببینم که شما در حال اضافه کردن برچسب ها باز کردن نمودار با استفاده از شرح نمودار باز و تعمیر عنوان در موضوعات/وبلاگ. شما باید این محصول را با vBET ادغام.
به این محصول با نسخه کامل از فعال تصدی:
ویرایش برنامه های AdminCP -> پلاگین ها و محصولات پلاگین--> مدیریت--> شرح نمودار باز / جایگزینی کاشی
نامعتبر SQL :
انتخاب cache.originaltext به عنوان originaltext, cache.translated به عنوان ترجمه شده از vbenterprisetranslator_cache_ کمک vbenterprisetranslator_cache_ کش که در آن help.originaltext='***' و cache.serie=help.serie;
خروجی زیر خطا: جدول 'vbenterprisetranslator_cache_' وجود ندارد
خطا : شماره : 1146
آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 03-02-17 در 20:34.