مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : متعارف آدرسهای مختلف در VBET ترجمه آدرس ها ساختار از منظم صفحات مختلف.

عضو
    محل
    آتلانتا

Default متعارف آدرسهای مختلف در VBET ترجمه آدرس ها ساختار از منظم صفحات مختلف.

مسئله ای که در آن لینک ترجمه vbet هستند ساختار آنها url های مختلف متعارف از آدرس ها غیر ترجمه گزارش من است. در واقع ترجمه شده به آدرس دامنه ریشه به جای دایرکتوری فرعی "شغل" را از جمله گزارش است که باید شامل. فقط نظر می رسد در صفحات برچسب ها اتفاق می افتد. من بیش از 20 k اشتباهات است. این دلیل من سایت دست دادن نمایه سازی به نظر می رسد. چگونه می توانم حل کنم؟

پایین را نگاه کنید:

قانون - نتایج جستجو - MyModelTalk ریخته گری مکالمه مجانی برای مدل و بازیگر!
    Code:
    <base href="MyModelTalk Free Casting Calls for Models and Actors!" /><!--[if IE]></base><![endif]--><link rel="canonical" href="http://mymodeltalk.com/jobs/tags/law.html" />
    <---این صحیح است

کانون - Arama Sonuçları - طراح و Aktörler Aramalar MyModelTalk Ücretsiz Döküm!
    <--نادرست. دایرکتوری فرعی مشاغل از دست رفته است.

توقیف

از شما به خاطر گزارش. من کار بر روی این موضوع.

ما توصیه می کنم نصب نسخه حرفه ای. شما می توانید تجدید مجوز برای تنها 30$. نسخه کامل شامل بسیاری از بیشتر گزینه های پیکربندی است که اجازه می دهد شما را به بهتر محصول سفارشی برای شما.

توقیف

خیلی سریع برای تثبیت این موضوع:
    • ویرایش برنامه های AdminCP -> پلاگین ها و محصولات افزونه -> مدیریت -> زبان تعیین نکردن این اتصال در $_GET برای لینک های SEO
    • این کد را در ابتدای جای گذاری:
      PHP Code:
      global $vbulletin;
      if(
      $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] == 'VBSEO_URI' && $_REQUEST['language'] && strpos($_SERVER['VBSEO_URI'], $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']) !== 0) {
      $_SERVER['VBSEO_URI'] = $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].$_SERVER['VBSEO_URI'];

• تغییرات را ذخیره کنید.

این موضوع را در نسخه بعدی ثابت خواهد شد.

عضو
    محل
    آتلانتا

Quote نوشته اصلی توسط Marcin Kalak View Post
    از شما به خاطر گزارش. من کار بر روی این موضوع.

ما توصیه می کنم نصب نسخه حرفه ای. شما می توانید تجدید مجوز برای تنها 30$. نسخه کامل شامل بسیاری از بیشتر گزینه های پیکربندی است که اجازه می دهد شما را به بهتر محصول سفارشی برای شما.
    با تشکر بسیار زیاد. من در واقع قصد دریافت نسخه نرم افزار ماه آینده. من نیاز به خرید نسخه های بیش از چند ماه آینده. و با تشکر از شما برای تعمیر! که برادر بسیار عالی بود.

توقیف

من خوشحالم که من می توانم به شما کمک کند.
    به یاد داشته باشید که یک مجوز اجازه می دهد تا به شما برای نصب هر یک محصول در دامنه های ثبت شده برای این مجوز.
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 16-06-15 در 11:07.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •