مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 9 از 9

موضوع : آیا ترجمه نمی

Default آیا ترجمه نمی

Text automatically translated from: Portuguese to: Persian
    Translated text
    خوب، دوباره التماس کمک ....

این بیش از یک ماه از زمانی که من vBET خرید و هنوز هم نمی تواند آن کار را، من با پیام خصوصی بد همان نمی تواند حل به مارسین صحبت کردم و دوباره از من پرسید من به باز کردن یک موضوع در اینجا.

مارسین می گوید به فروش می رسد من حد مایکروسافت API، اما این درست نیست، چرا که اگر من در حساب من وارد مایکروسافت است هنوز هم وجود دارد مرا ترک 2000 برای ترجمه، به عنوان مثال، حتی استفاده کنید.

من نیاز به کمک، زیرا من تنها به انجمن زبان انگلیسی و روسی ترجمه می کند.

متشکرم.
    Original text

توقیف

لطفاً در نتيجه آزمون خمير Microsoft API مترجم: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

تست_microsoftbyazure.php

Code:
    Starting test for Microsft Translation API by Azure

Test result: "ArgumentException: No bearer information found in the token : ID=5641.V2_Json.Translate.11735732"
    Test error:
    Connection time (ms): 89.697021484375
    تست_apertium.php

Code:
    Starting translation test for Apertium
    Test result: {"responseData":{"translatedText":null},"responseDetails":"Unexpected Error: null","responseStatus":500}
    Test error:
    Connection time (ms): 17197.694091797
    تست_detectlanguage.php

Code:
    Starting detection test for DetectLanguage API
    Test result: {"data":{"detections":[{"language":"pl","isReliable":true,"confidence":24.09}]}}
    Test error:
    Connection time (ms): 375.67211914062
    تست_yandex.php

Code:
    Starting translation test for Yandex
    Test result: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <Translation code="200" lang="en-de"><text>Sein oder nicht sein?</text><text>Das ist die Frage.</text></Translation>
    Test error:
    Connection time (ms): 343.7978515625

توقیف

در نتيجه مبين Microsoft تست کلید نادرست است. کلید API برای Microsoft را بررسی کنید. ببینید: Http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13830 و Http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post12966.
    نتيجه Apertium میگوید که موقتا از خدمت در دسترس نیست. سرورهای Apertium اغلب سقوط كند. سعی کنید بعد از انجام تست است.
    نتيجه DetectLanguage Yandex و مى گويد كه همه چيز خوب است.

Translated text
    Sim، اتحاديه اروپا estou colocando minha chave دا aplicação é قطار تماشا چيان ايستادند، 'راز' دست نشانده اي Mesmo Assim Teste آیا dá اي نيلگون mesmo erro.
    Original text
    آخرین ویرایش توسط Fabiano. 10-06-15 در 16:52.

توقیف

توصیه می کنم از قبيل ارسال عکس روی ادامه پیدا کند.

شما باید محتویات بنويسد. ID مشتری در زمینه های AdminCP -> vBET--> vBET ترجمه ارائه دهندگان -> کلید API ترجمه آزاد/تجاری مایکروسافت توسط لاجوردی و محتویات بنويسد. موكل محرمانه در زمینه های AdminCP -> vBET--> vBET ترجمه ارائه دهندگان -> مایکروسافت API ترجمه آزاد/تجاری راز توسط لاجوردی.

مطمئن شوید که محتوای ID مشتری به همين دليل است که محتوای Microsoft / ترجمه آزاد تجاری توسط یک کلید API نيلگون و محتوای موكل محرمانه به همين دليل است که محتوای آزاد تجاری ترجمه/Microsoft API توسط نيلگون سری.
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 10-06-15 در 16:39.

توقیف

بدون پاسخ - در نظر گرفته شده در این موضوع رفته است. اگر نه لطفا اینجا بنویسید.

Translated text
    Problema Solucionado. Obrigado!
    Original text

توقیف

من خوشحالم که من می توانم به شما کمک کند.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •