من در تست فایل اضافه کنم بد مگو و آنان را از آن همه است. من سعی کردم به ایجاد یک کلید ثبت نام به Microsoft اشتراک و ثبت شده، کاربرد، با استفاده از يك سري (فرض كليد؟) بود.
حالا ديگر کار مترجمان
من در تست فایل اضافه کنم بد مگو و آنان را از آن همه است. من سعی کردم به ایجاد یک کلید ثبت نام به Microsoft اشتراک و ثبت شده، کاربرد، با استفاده از يك سري (فرض كليد؟) بود.
حالا ديگر کار مترجمان
Microsoft ( نميتوانم بفهمم، من یک کلید و یک کلید محرمانه fropm مترجم، کاربرد من ایجاد شده اما من هنوز کار عادت!
ثبت نام صفحه اصلی سرویس های وب Apertium فقط یک بار امتحان کنید givem من بعد هر دفعه سعی کنید یک کلید امنیتی
وای می توانید بنویسید لاوكي پر آب 1M charaters سریع ...
تا كنون 6 M کاراکترها
دوست دارم بفهمم API دیگر را ... خصوصا Microsoft
هر نوع كالايي در چه گمشده ام در Microsoft API چيست؟
لطفا اين مسئله را در يك نخ است.
كليد كسب Microsoft Api توصيف شده است: 'اينجا Http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13830.
لطفاً الصاق نتيجه تست ترجمه: دیده اید http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729.
با استفاده از شناسه مشتری را برای من آزاد تجاری Microsoft/ترجمه توسط کلید API نيلگونCode:Starting test for Microsft Translation API by Azure Test result: "ArgumentException: No bearer information found in the token : ID=3427.V2_Json.Translate.D2B138F" Test error: Connection time (ms): 32.9641113281
موکل راز را آزاد تجاری ترجمه/Microsoft API توسط نيلگون سری
اشتراک اولیه کلید e لارار س نقش بديع پديد ميآورند XXXXXXXXXXXXXXXXX SgZWb/M ها اصرارگكر ?
شناسه مشتری XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX316684
Lol ، من نبودم، کاربرد شناسه سرویس گیرنده با استفاده از همه اکنون تنظیم شده است.