بخشی از متن ترجمه نيست، زيرا شما به محدوده زبان ترجمه شد. اطلاعات بیشتر: Http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10969.
بخشی از متن ترجمه نيست، زيرا شما به محدوده زبان ترجمه شد. اطلاعات بیشتر: Http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10969.
آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 04-06-15 در 18:54.
شما احتمالا روزانه محدود فراتر رفته است. Yandex به شما این امکان را می دهد تا 1M روزانه ترجمه کاراکترها، اما نه بیشتر از 10 متر در ماه است.
سلام مارتين،
یک چیز است. خب معلومه htaccess شما ظاهراً همه چيز به جز دو چيز ثابت بماند.
1. Htaccess ایجاد کرده است جديد يك موضوع قديمي urlها redirect به آرشیو Http://mymodeltalk.com/sitemap/ بجای آزاد خواهان MyModelTalk بشكلي از مدل و بازيگر!. کلیک کنید Http://mymodeltalk.com/jobs/archive/index.php برای مثال، از بقاياى غلط ادامه دارد. نمیدانم آنقدر از htaccess پس من مطمئن نیستم این را چگونه به طور صحیح و بازنويسى كردم من htaccess حذف شود.
2. فعال تصدی rewrites تمام لینک ناوبری درستی جز آدرس لوگو و url "انجمن خانه". به عنوان مثال اگر کلیک کنید در اسپانیایی ترجمه من می تواند هر گونه لینک به اسپانیایی ترجمه شده است. اگر من در خانه و یا تصویر لوگو کلیک کنید با این حال من بازگشت به نسخه انگلیسی لازم.
چگونه از اين هم رفع کنم؟
لطفا اين مسئله را در يك نخ است.
به عنوان اولین موضوع. سعی کنید به طور موقت غیر فعال کردن فعال و ببینید اگر مسئله همچنان ادامه دارد.
همانطور که برای نقطه دوم این مسئله است که فعال به لینک مسیر پایه افزوده است. vBET باید لینک کامل برای اضافه کردن کد زبان است.
در آينده، معذرت نخواهم كرد.
1-موضوع مربوط به htaccess. من حذف نسخه قدیمی من پس از من فکر کردم آن بود کار میکند. ما فقط ساخته شده تغییرات را به فایل htaccess. من رفتم جلو و غیر فعال فعال اما آن چیزی را تغییر ندهید و من که بیش از حد انتظار نیست.
2. كدام يك از اين دو راه پایه کامل است؟
- 'Http://mymodeltalk.com/jobs'
- '../فوروم.php'.
من کنجکاو هستم که اگر بدون شك يك مسئله تغییر htaccess خب معلومه. شما در این پیچ قبلی htaccess خب معلومه. شما به طور موقت آن را امتحان کنید و ببینید اگر مساله هنوز رخ خواهد داد.
مسیر کامل پایه برای سایت خود را "http://mymodeltalk.com/jobs" است. فعال باید آن را به هر یک از لینک اضافه کنید.
بدون پاسخ - در نظر گرفته شده در این موضوع رفته است. اگر نه لطفا اینجا بنویسید.