مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : خطای پایگاه داده یک Língua Quando Quando Atualiza Atualizo اي نمایه

Default خطای پایگاه داده یک Língua Quando Quando Atualiza Atualizo اي نمایه

Text automatically translated from: Portuguese to: Persian
    Translated text
    Quando Atualizo Língua Painel دو نه یک کاری، Controle Usuário aparece seguinte erro: اي
    Code:
    Database error in vBulletin 4.2.3 Beta 3:  Invalid SQL: UPDATE user SET     parentemail = '',     icq = '',     msn = '',     aim = '',     yahoo = '',     skype = '',     homepage = '',     birthday_search = '',     birthday = '',     showbirthday = 0,     usertitle = 'Matador de Ursos',     customtitle = 1,     vbet_def_lang = 'pt',     membergroupids = '109' WHERE userid = 1;  MySQL Error   : Unknown column 'vbet_def_lang' in 'field list' Error Number  : 1054 Request Date  : Sunday, May 24th 2015 @ 04:02:35 PM Error Date    : Sunday, May 24th 2015 @ 04:02:35 PM Script        : http://www.mysite.com/profile.php?do=updateprofile Referrer      : http://www.mysite.com/profile/edit/ IP Address    : 201.6.82.103 Username      : Fabiano Classname     : vB_Database_MySQLi MySQL Version : 5.1.73
    در حال حاضر به دنبال این روش، نسخه جدید از بد vBET در حال حاضر غیر فعال این تابع. چیکار میتونم بکنم؟
    Original text
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 25-05-15 در 08:57. دلیل : Bbcode تعمیر

توقیف

لطفا مشکل خود را دقیق تر توضیح دهید. وقتی موضوع به نظر می رسد? آیا فعال تصدی فعال است؟ جدول است کاربر ستون دارد. vbet_def_lang؟

Translated text
    مارسین،

هر بار که کسی به زبان مادری در کنترل پنل کاربر به روز رسانی پایگاه داده خطا می دهد همانطور که در بالا توضیح داده شد.

من هم متوجه شدم که هیچ کس این است که مدیریت به ثبت نام، به خطا بیان کرد که پایگاه داده می کند ستون vbet_def_lang ندارد.

در پایگاه داده من است هیچ ستون به نام vbet_def_lang وجود دارد
    Original text

توقیف

سعی کنید برای این کار SQL پرس (توجه: جدول وراث اضافه کنید اگر شما قبل از استفاده از اين جدول نام):
    Code:
    ALTER TABLE user ADD vbet_def_lang VARCHAR(5)

Translated text
    Obrigado Deu Certo Muito، ٨ عَلَم صلح
    Original text

توقیف

من خوشحالم که من می توانم به شما کمک کند.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •