مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : فعال تصدی 4.0 شاید نه خیلی زود

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Default فعال تصدی 4.0 شاید نه خیلی زود

سلام.

راستش ما آماده بودند امروز برای آزادی vBET4.0.0 یکی وجود دارد ، اما -- آن را در vBulletin4.0.1 قبل از تولید مورد آزمایش قرار گرفت تست سریع کمتر از 4.0.2 ساخته شده و به نظر می رسد که ظروف سرباز یا مسافر کل با URL ها (تاییدیه و پشتیبانی می کند) وجود دارد.

تا در حال حاضر ما در حال تنظیم vBET4.0.0 برای vBulletin4.0.2 و امکان است که ما باید با انتشار صبر کنید تا vB4.0.3 وجود دارد -- ما کشف اشکال جدی در vB4.0.2 که می کند اجازه می دهد تا ما را به آزادی در حال حاضر (اجرای URL کنونیکال 'اکید' -- صفحه اصلی انجمن -- -- برای اینترنت اکسپلورر و اپرا کار نمی پروژه).

شاید ما در راه حل خود ما در تلاش برای آمدن دور این موضوع اگر مسائل مربوط به URL های دیگر که به نظر می رسد در vB4.0.2 ما را حل کند کار می کنند

عضو

آنها 250 باگ در آخرین نسخه ثابت! من می توانم تصور آن نسبتا سخت و دشوار deveolping وزارت دفاع جامع اگر آنها را شاید 700-800 تغییر کد را در طول 4-5 ماه اول از چرخه عمر از اصلی 4. استراتژی من این است نه لمس اصلی 4 برای چند ماه به هر حال.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط krisp View Post
    آنها 250 باگ در آخرین نسخه ثابت! من می توانم تصور آن نسبتا سخت و دشوار deveolping وزارت دفاع جامع اگر آنها را شاید 700-800 تغییر کد را در طول 4-5 ماه اول از چرخه عمر از اصلی 4. استراتژی من این است نه لمس اصلی 4 برای چند ماه به هر حال.
    من کاملا موافقم.

من قصد دارم با 3.8 چوب برای مدت طولانی رتبهدهی نشده است.

کد vB 4 در اصل هرگز خواهد شد GOLD زمانی که شما در نظر محصول را قبل از ارتقاء به حال شده است (3.8) و چگونه تمام این اشکالات جدید به صورت گذشته نگر موثر بر دیگر ویژگی های پیش فرض های vB زمانی که آنها حتی نمی لمس شده است ، که منظور من هیچ تغییری در کد.

هیچ وضعیت پیروزی پس از آن همه چیز در مورد 3.8.

بله درد به ارائه نرم افزار با توجه به چیزی نه چندان پایدار در کد می باشد...

به هر حال -- پس از چند روز از آزمون ها و پیدا کردن و اصلاح مسائل چند ، و همچنین پیدا کردن مسائل کمی که باید توسط تیم vB به عنوان اشکال vB اصلاح ما فکر می کنیم ما آماده برای انتشار بتا. این امکان وجود نخواهد داشت برای رفتن از مرحله بتا تا زمانی که vB4 طلا نخواهد بود، اما اکثر چیزها به خوبی پیش می روند و بسیاری از مردم در انتظار vBET4.0 بنابراین من فکر می کنم ما برای آن آماده هستند تا آنجا که ما می توانیم در این وضعیت باشد

عضو

Text automatically translated from: Hebrew to: Persian
    Translated text
    اگر چه همه ما آرزوی یک سیستم دلچسب VB4 ، صبر تا زمان خواهم ثابت وجود دارد آن را به درستی کار خواهد کرد.... لحظه ای طولانی تر از VB4 به من نشان می دهد به حرکت است.
    من اشتباه بود من ارتقاء سیستم من به 4
    Original text

Quote نوشته اصلی توسط dacho View Post
    Text automatically translated from: Hebrew to: Persian
    Translated text
    اگر چه همه ما آرزوی یک سیستم دلچسب VB4 ، صبر تا زمان خواهم ثابت وجود دارد آن را به درستی کار خواهد کرد.... لحظه ای طولانی تر از VB4 به من نشان می دهد به حرکت است.
    من اشتباه بود من ارتقاء سیستم من به 4
    Original text
    بله -- من فرض کنیم که همه عاشق اصلی 4 اما ما هنوز هم مشتریان که می خواهد vBET برای vBulletin 4 بنابراین ما آن را

عضو جدید

Default سرعت در حال رشد ، سوخت و

Text automatically translated from: Chinese to: Persian
    Translated text
    سرعت در حال رشد ، سوخت و امید به اطلاعات مربوط به SEO
    Original text

Quote نوشته اصلی توسط shikeren View Post
    Text automatically translated from: Chinese to: Persian
    Translated text
    سرعت در حال رشد ، سوخت و امید به اطلاعات مربوط به SEO
    Original text
    ابدا لطفا به یاد داشته باشید که ما آن را از ابتدا ساخت نیست -- ما در حال حاضر کار کرده اند ، به خوبی تست کد که ما فقط تا به حال به ادغام با نسخه جدید vB

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •