مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 9 از 9

موضوع : من باید بدانم اگر vbet dbseo با فعاليت خواهد كرد

عضو جدید

Default من باید بدانم اگر vbet dbseo با فعاليت خواهد كرد

سلام آقا من در حال حاضر در حال اجرا است vbseo. من دوست دارم به جاي آن و dbseo vbet. من باید بدانم اگر قبل از خريد آن فعاليت خواهد كرد. آیا عرضه خدمات نصب.

کمک

توقیف

ما به حمايت از طرح dbseo در اين لحظه. ما حمايت دوستانه می تواند urlهای مشکل دار. بنابراین کاربران می توانند با vbseo vbseo یا سوییچ دوستانه به آدرس کامل بود.

عضو جدید

vbseo پيشرفته ای مرده است. dbseo است تا كنون از سومین گزینه ها اشاره كرد. آن خواهد شد که در مجموع تعداد زیادی از عقل سليم dbseo حمايت. آن محصول شما بيشتر خوش ايند. هیچ شانس شما این کد اختصاصی به کار برای ما؟ هزینه؟

توقیف

در اين لحظه ما برنامه ريزي تحصيلي با dbseo. vbulletin بومی خود را دارد می تواند urlهای مشکل دار دوستانه. شما می توانید سعی کنید به خودتان با خودتان مورد خطر قرار گرفته، اما توجه داشته باشید که اگر شما vbet کد تغییر خواهد داد.بعد از هر بار ديگر که به تغيير آن به روزآوری vbet.
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 12-11-14 در 10:06.

کاربر ارشد

من نیاز به این کار با DBSE و یا من نیاز به برخی از پشتیبانی برای رفع سوراخ در VBSEO! در حال حاضر من در تلاش برای حذف VBSEO اما VBET است که باعث خطا در تماس با فایل های vbseo

توقیف

اگر شما می خواهید به از بين بردن vbseo را حذف کنید ابتدا از ادغام با vbseo vbet vbseo در فایل ها و در .htaccess.
    اگر از نظر شما نداشته باشد مسائل را با vbseo بدون ادغام شده اند، اما شما مسائل پس از ادغام بعد لطفاً موضوع جديد و نوشتن مطالب اشتباهات.
    اگر شما اين تغيير در سومین dbseo بعد میتوانید سعی کنید به خودتان با خودتان مورد خطر قرار گرفته، اما توجه داشته باشید که اگر شما تغییر کد vbet بعد شما باید آن را تغییر دهید بعد از هر بار ديگر به روزآوری vbet.
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 28-11-14 در 10:39.

کاربر ارشد

فقط تعجب کرد که همچنان به حمايت از يك محصول عرضه شده است كه مورد بهره برداري قرار گيرد.

کاربر ارشد

حذف کرد .htaccedd کد برای سومین vbet عوض شده و همه در پيوند با ساير تارنماها از /لانگ لانگ؟/ صفحه به صفحه تا منطقه عاطل است كه يك راه حل نيست. من آن را از جا خواهد شد، يك بار ديگر فردا و ببینم، و احتمال این امر هزینه؟ حداقل توقف واگذاري نصب vbseo است مردم فکر می کنند که یک ایده خوب در این مرحله.

توقیف

اگر شما برطرف شود ادغام vbet با vbseo در فایل .htaccess و در فایل /vbseo/شامل/functions_vbseo_createurl.php، /vbseo/شامل/functions_vbseo_url.php شما vbet موقتا غیرفعال کنید.
    vbseo سپس تجزیه داده های mpr در پيوند با ساير تارنماها فوروم زبان.
    تغيير در پيوند با ساير تارنماها نبايد همراه با vbet بعد خواهد شد.

ما می توانند به شما کمک کنند را حذف کنید ادغام vbet با vbseo، اما بعد تغییر پيوند با ساير تارنماها vbseo بستگی دارد.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •