این کتاب در حال حاضر منتشر شده است. نظرات و بررسی بر روی کتاب "جنگ از عناصر بیداری زمین:. فراموش نشدنی در کانکتیکات" نوشته اصلی توسط moje-ukochane-czytadelka این باید برای هر فن از فانتزی می باشد. ... نویسنده دائما من در حال تعلیق و کنجکاوی نگه داشته ... من نمی توانم صبر وقتی که من حرکت به این جهان نوشته اصلی توسط Ewelina Kiełbasińska توصیه من این کتاب را بخوانید فقط شروع به پریدن کرد. این درخشان، فریبنده و جذاب ... من این را از فانتزی انتظار نیست نوشته اصلی توسط szczere-recenzje.pl اگر می خواهید به طور کامل به دور از واقعیت و برای چند روز خوبی برای خیس خوردن در جهان از سحر و جادو، جنگ از عناصر چیزی را برای شما می باشد. ... شبیه Sapkowski، برخی از تالکین، و به احتمال زیاد بازی تاج و تخت ... این حجم بزرگ (از ویژگی های اولین نویسنده جوان) حتما باید در همه مفید است، نه عاشق تنها نوجوان تلطیف زمین قرون وسطی، موجودات مرموز و دوئل جادویی. نوشته اصلی توسط zapiski-okularnicy.pl این کتاب، که تخیل و حس کنجکاوی من تحریک شده. اکثر فورا sięgnęłabym قسمت بعدی. ... من بسیار تحت تاثیر قرار با این خواندن هستم. انتظار نداشتم که تا من قلاب. ... من به همه طرفداران این سبک توصیه نوشته اصلی توسط Globster na lubimyczytac.pl بی رحمی است که در اینجا در مارتین، جهان بزرگ چند بعدی مواجه می شوند، و بسیاری از موضوعات ALA اریکسون، یا شرح مفصلی از نبرد من از عوالم را فراموش کرده اید مهیج. ... من خواندن سمت przekartkowania وسوسه اغلب غیر قابل مقاومت صفحه تا ببینید که چه اتفاقی می افتد به قهرمان مورد علاقه من. ... کتاب من صادقانه می توانید آن را توصیه به همه طرفداران ژانر لینک به بررسی کامل / نظرات در http://www.wydawnictwozywioly.pl/wpisy/recenzje-i-opinie/ محتوای اصلی ارسال: (158 صفحه): ما خوشحالیم به انتشار یک نمونه رایگان از بخش اول از سری "جنگ از عناصر"، تحت عنوان "فراموش نشدنی در کانکتیکات بیداری زمین" می باشد. لینک به نمونه رایگان می توان در یافت: https://www.facebook.com/wojny.zywiolow در همان زمان اعلام رقابت برای آثار هنری برای جلد کتاب با ارزش جایزه 1500zł. شرایط کامل و شرایط رقابت را می توان در قوانین و مقررات موجود در صفحه هواداران "جنگ از عناصر" یافت (لینک بالا را ببینید).
آخرین ویرایش توسط vBET. 13-06-15 در 22:37.
رقابت برای جلد کتاب اعلام کرد! آن را با لذت بزرگ است تا اعلام کند که در این مسابقه برای آثار هنری پوشش برای قسمت اول از سری "جنگ از عناصر" تحت عنوان "بیداری زمین: فراموش نشدنی" حل و فصل شد. حتی در آغاز ماه او موفق به کسب کار بر روی، به نظر من، در سطح فوق العاده، با یک سیستم فوق العاده می کشد را به حساب نیاز به استقرار همه عناصر معمولی پوشش. ارزش هنری و ورود به کار خود را به محتوای کتاب نیز بزرگ می باشد. ورود برنده شدن در یک مسابقه (و همچنین تمام پست های دیگر را مشاهده کنید به رقابت) در اینجا دیده می شود: https://www.facebook.com/events/752897478115231 من برنده تبریک می گویم و من همه را تشویق به توجه به کار خود. من به شما یادآوری می کنند که ما هنوز یک نمونه رایگان در قالب 154 صفحه از بخش اول کتاب (prologues و 2 فصل اول) داشته باشد. لینک به نمونه رایگان را می توان در اینجا یافت: https://www.facebook.com/wojny.zywiolow
ممنون از نمونه آزاد خواهد شد، یک نگاه به برنده اين كار را كردند.
کتاب در حال حاضر در کتاب فروشی ها موجود است و برای همه ردیابی سرنوشت را پوشش می دهد اطلاعاتی که از کتاب در حال حاضر در کتاب فروشی ها موجود است همچنین هنوز در دسترس است رایگان 2 فصل برای دانلود از هواداران عبارتند از: www.facebook.com/wojny.zywiolow خود را در نسخه نهایی جلد:
آخرین ویرایش توسط vBET. 12-12-14 در 07:53.
نوشته اصلی توسط Ewelina Kiełbasińska (na fanpage) توصیه من این کتاب را بخوانید فقط شروع به پریدن کرد. این درخشان، فریبنده و جذاب من بیشتر به این قطعه از ذهن سقوط کرد چرا که من از یک فانتزی انتظار نیست که: ".... شب دزد چنین چیزی واقعا لذت می برد منبع: نظر هواداران جنگ در عناصر
نوشته اصلی توسط szczere-recenzje.pl اگر می خواهید به طور کامل به دور از واقعیت و برای چند روز خوبی برای خیس خوردن در جهان از سحر و جادو، جنگ از عناصر چیزی را برای شما می باشد. ... این حجم بزرگ (اولین ویژگی نویسنده جوان) حتما باید در همه مفید است، نه عاشق تنها نوجوان تلطیف زمین قرون وسطی، موجودات مرموز و دوئل جادویی. نقد و بررسی کامل در دسترس szczere-recenzje.pl/michal-podbielski-wojny-zywiolow-przebudzenie-ziemi-udreczeni/2822/
نوشته اصلی توسط moje-ukochane-czytadelka این باید برای هر فن از فانتزی می باشد. ... نویسنده دائما من در حال تعلیق و کنجکاوی نگه داشته ... من نمی توانم صبر وقتی که من حرکت به این جهان نقد و بررسی کامل در دسترس moje-ukochane-czytadelka.blogspot.com/2015/02/242wojny-zywioow-przebudzenie-ziemi.htmlp
نوشته اصلی توسط zapiski-okularnicy.pl این کتاب، که تخیل و حس کنجکاوی من تحریک شده. اکثر فورا sięgnęłabym قسمت بعدی. ... من بسیار تحت تاثیر قرار با این خواندن هستم. انتظار نداشتم که تا من قلاب. ... من به همه طرفداران این سبک توصیه نقد و بررسی کامل در دسترس www.zapiski-okularnicy.pl/2015/03/micha-podbielski-wojny-zywioow.html
نوشته اصلی توسط Globster na lubimyczytac.pl بی رحمی است که در اینجا در مارتین، جهان بزرگ چند بعدی مواجه می شوند، و بسیاری از موضوعات ALA اریکسون، یا شرح مفصلی از نبرد من از عوالم را فراموش کرده اید مهیج. ... من خواندن سمت przekartkowania وسوسه اغلب غیر قابل مقاومت صفحه تا ببینید که چه اتفاقی می افتد به قهرمان مورد علاقه من. ... کتاب من صادقانه می توانید آن را توصیه به همه طرفداران ژانر pełna opinia dostępna رعنا lubimyczytac.pl/ksiazka/242437/wojny-zywiolow-przebudzenie-ziemi-udreczeni/opinia/25012707
آخرین ویرایش توسط vBET. 20-03-15 در 21:09.
برای کسانی که علاقه مند شعر نویسنده سری فانتزی "جنگ عناصر" خوب خواندن
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن