Quote نوشته اصلی توسط wowglider.de View Post
Text automatically translated from: German to: Persian
Translated text
من واقعا سعی کردم به دنبال دستورالعمل و صفحهی راهنمای ترجمهها را ، اما به دلیل ضعیف انگلیسی من پیدا کرده اند واضح است که چیزی اشتباه است ، من من vbseo_sitemap_functions.php خوب ویرایش شده اشتباه است.

لطفا فایل را تغییر دهید من به درستی برخورد...
Original text

Code:

if($vboptions['vbseo_sm_freq_tsmart'])
   		    	{
   		    		$dpassed = (time() - $threadrow['lastpost'])/86400;
   		    		if($dpassed<3)$freq = 'daily';
   		    		else if($dpassed<10)$freq = 'weekly';
   		    		else if($dpassed<100)$freq = 'monthly';
   		    		else $freq = 'yearly';
   		    	}else
    		    	$freq = $vboptions['vbseo_sm_freq_t'];

vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");
//additional code  
$alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');  
if(!$archived) {  
  $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");  
  $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); 
  $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); 
  $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); 
  $lastpost =& $threadrow['lastpost']; 
  $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls($alanguages); 
  foreach($alanguages as $language) {  
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);  
  }  
}    
//end additional code 

for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
    			{
    			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
    				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
    				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived, true),
    				$prior,
    				$threadrow['lastpost'],
					$freq
    			);

}

if($showpost)
    			{

...
Text automatically translated from: German to: Persian
Translated text

این خطا رخ می دهد که زمانی که من گوگل Sitemap.xml ها باز است :

اطلاعات وضعیت
URL نامعتبر
این یک آدرس معتبر نمی باشد. آدرس درست و ارائه داده است.
URL :
http://array
مرجع تگ : آدرس
برچسب : LOC
مشکل شناسایی شده در : 19/06/2010

تشکر از شما!
Original text
لطفا توجه داشته باشید که در readme.html بدون شرح ژنراتور نقشه سایت شامل وجود دارد. دستورالعمل های یکپارچه برای ژنراتور نقشه سایت اینجا هستید : : http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

همانطور که می بینید که کد توصیف وجود دارد ، اما شما آن اشتباه است. لطفا به خنثیسازی آن تغییرات را کپی کنید و کد ما برای اولین بار. سپس بررسی آن است. و پس از آن اگر شما می خواهید انجام اصلاح اختیاری شرح داده شده در پایان از اولین پست. لطفا مطمئن شوید که شما این کار را انجام. در حال حاضر آن اشتباه است. با توجه به گام اصلاح اختیاری -- شما مجبور به قرار دادن کد ما را در جای دیگری (قبل از خط شرح داده شده) و پس از آن تغییر کوچک. در حال حاضر شما فقط تغییر یکی از خط کد ما به عنوان آن توصیف شد.

همچنین - اگر گوگل نمی تواند نقشه های سایت خود را بازیابی کند پس مطمئن شوید که شما به طور مناسب فایل .htaccess خود را تنظیم کرده اند. لطفا دستورالعمل ادغام را دوباره بررسی کنید - قانون نقشه سایت باید قبل از قوانین vBET قرار داده شود. اگر شما در مورد آن مطمئن نیستید -- لطفا فقط در اینجا کل فایل خود را .htaccess و ما آن را تایید

لطفا توجه داشته باشید که من نمی دانم چه چیزی شما را به معنای نظر آخرین شما را از آخرین پست. لطفا شرح آن اگر آن را مربوط

PS.
پس از مسائل خود را حل کنیم این موضوع با موضوع ادغام ژنراتور نقشه سایت هم ادغام شدند. باقی می ماند اینجا در حال حاضر تنها به شما آسان تر به آن را در جایی که شما انتظار آن را ، اما ما در حال حاضر موضوع برای مسائل ادغام ژنراتور نقشه سایت.