مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 7 از 8 Firstاول ... 5678 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 61 به 70 از 73

موضوع : نقشه سایت ادغام ژنراتور

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    عاليه که قبلا جوابش رو داري لطفا توجه داشته باشید که ما در حال فکر کردن در مورد اضافه کردن پشتیبانی در ادغام نقشه سایت برای تولید URLs با لینک های ترجمه شده در حال حاضر (در حال حاضر تنها کد زبان اضافه شده است). ما ایده داریم که چگونه این کار را بدون کشتن عملکرد انجام دهیم. این نیاز به کش جداگانه برای عناوین در vBET و آن را لینک ترجمه تنها برای کسانی که در حال حاضر کش تولید. به این ترتیب آن را نمی خواهد عملکرد با ساخت هزاران درخواست ترجمه را بکشند. ما نمی توانیم بگوییم که دقیقا چه زمانی پشتیبانی خواهد شد. در حال حاضر بزرگترین اولویت این است که حمایت از خدمات ترجمه دیگر که ما در حال حاضر اجرا شده است، هنوز هم برخی از چیزهای کوچک باید بسته قبل از ما آن را منتشر خواهد شد. پس از آن لیست درخواست های ویژگی باز را بررسی می کنیم و اولویت هایی را برای کارهای دیگر ایجاد می کنیم
    آیا شما یک ایده در زمانی که آن را تکمیل خواهد شد؟

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،
    vBET در حال حاضر در تعطیلات -- او پس از آن پاسخ خواهد داد

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak View Post
    میهمان گرامی ،
    vBET در حال حاضر در تعطیلات -- او پس از آن پاسخ خواهد داد
    این خوب نیست!

من فقط vBET نام تجاری مجوز هزینه با استفاده از پول توسط دقیقه از طریق اتحادیه غربی خریداری شده است. کي برميگرده تا بتونم vBET رو دانلود کنم؟ من مضطرب به نصب.

شما می توانید فعال تصدی در حال حاضر *** دانلود لطفا به اینجا بروید :. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak View Post
    شما می توانید فعال تصدی در حال حاضر *** دانلود لطفا به اینجا بروید :. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    دریافت فایل
    متاسفیم ، اما شما هیچ مجوز برای vBET3.x/4.x خریداری نشده است. لطفا به بخش خرید و خرید مجوز قادر به دانلود.
    اگر شما فقط خریداری مجوز لطفا صبر کنید تا داده خواهد شد در سیستم ما به روز شده.

در صورت هر گونه سؤال ، لطفا با ما تماس بگیرید.

^ ^ ^ من آن را بخرد. او پول را دریافت نکرده هنوز؟

آیا شما خرید آن را از این حساب (کاربر Octavius)؟ لطفا برای من بفرستد و شماره فاکتور خود را توسط PM

عضو جدید

بله من آن را از Octavius خریداری و من به شما MTCN ارسال.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام. من از تعطیلات. در این لحظه در اختیار نداریم روز منتقدان برای این ویژگی. ما هنوز برای پیاده سازی حمایت برای موتورهای tranlsation دیگر برای vBET3.x (در حال حاضر تنها vBET4.x آن پشتیبانی). بنابراین پس از آن ما خواهد شد طرح هایی برای ویژگی های دیگر را

مربوط به پرداخت خود را -- اینجا را ببینید : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9147

کاربر ارشد

با عرض پوزش اگر این یک سوال می خوام کامل است ، اما در این بخش از کد ادغام شما ارسال شده در :

Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    در صورتی که انجمن من در یک دایرکتوری های مختلف ، مانند مال من است. در 'انجمن ها' است ، باید این را عوض کنم به :

Code:
    require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    بنابراین ، اضافه کردن / انجمن ها در مقابل / شامل؟

با تشکر.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط Taurus View Post
    با عرض پوزش اگر این یک سوال می خوام کامل است ، اما در این بخش از کد ادغام شما ارسال شده در :

Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    در صورتی که انجمن من در یک دایرکتوری های مختلف ، مانند مال من است. در 'انجمن ها' است ، باید این را عوض کنم به :

Code:
    require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    بنابراین ، اضافه کردن / انجمن ها در مقابل / شامل؟

با تشکر.

خیر باید OK از DIR در حال حاضر باید شامل مسیر شما را در فهرست انجمن. بنابراین اولین استفاده آن را به عنوان است.

صفحه 7 از 8 Firstاول ... 5678 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •