مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 15

موضوع : پشتیبانی DBSEO

عضو جدید

Default پشتیبانی DBSEO

سلام

vbseo استفاده کردم تا آن اخيرا آفلاین و نيست ديگر مورد حمايت قرار گيرند.

من در حال حاضر به استفاده از dbseo رفته به نظر مى رسد كه تنها راه چاره خوبی

آیا ما میتوانیم با هم همکاری می کنند تا راه پيدا كردن يك آدرس کامل براي حمايت از dbseo vbet كه من مى خواهم به استفاده از هر دو برنامه ها. من خوشحالم که با آزمايش و غيره.

vbseo وجود داشتند در بسياري از همين روست vbet necassary برای صحیح کار.

آيا مي توان همين dbseo ؟ اگر ممکن است به من بگویید که چه نگرانی اصلی هستند پس من سعی میکنم که تغییرات در سايت آزمون پس من آن خواهد بود.

با تشکر

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

چون شما vb4.x ما توصیه می کنیم برای استفاده از دوستانه می تواند urlهای مشکل دار است - شامل در vb شما قرار می دهد و سومین لینک دوستانه كه ميديم در vbet حمايت كرد. پس خواهش میکنم فقط شما را پیکربندی می کند به vb استفاده vbet دوستانه می تواند urlهای مشکل دار خواهد شد و آن را ترجمه كند به طور خودکار ادغام مورد نياز ندارد. همچنين لطفا فایل readme نگاه کنید به ما وجود ندارد، چرا که برخی از اطلاعات در مورد پیکربندی دوستانه می تواند urlهای مشکل دار.

کاربر ارشد

من دوست دارم به ديدن اين ادغام نيز هست.

عضو جدید

سلام

من نياز به تضمين utilise dbseo آدرس کامل ساختار موجود بود. من برای این بازی و غيره در اين سايت هستند يا وابستگى شديدى به حفظ آن می تواند urlهای مشکل دار بودن يا جديد به طور صحیح می تواند urlهای مشکل دار 301. dbseo دارد و اين كه اين گونه که لازم است به اين امر اطمينان حاصل شود که من از آن استفاده كنند.

من تازه یک نخ را باز هم به من فقط نصب كامل vbet و حالا هيچ كدام از اين ترجمه ها كار مى كنند.

اين بود تا حدودی كار با نسخه مجانی ولی نه به دليل حرفه ای.

در اين لحظه ما برنامه ريزي تحصيلي با dbseo. من متوجه شدم که شما می خواهید به شما آدرس کامل ساختار نگه دارد. آزمايش شما دوستانه آنها می تواند urlهای مشکل دار نگه دارد. شاید کارهای dbseo همين گونه است.

اگر نه می توانید سعی کنید به خودتان با خودتان مورد خطر قرار گرفته، اما توجه داشته باشید که اگر شما تغییر کد vbet بعد شما باید بعد از هر بار تغيير آن به روزآوری vbet.

نمی دانم دقیقا چه آثار dbseo. موثر است با برنامه های کنترل کننده یا مثل vbseo جلو مي افزايد. اگر قرار است کار شبیه به vbseo بعد شما میتوانید بر روی پایگاه vbseo ادغام به عنوان نمونه. به هر حال اگر شما می خواهید فقط سومین کار پيوند اين بايد كاملا آسان نيست. اگر شما میخواهید که ترجمه شده اند می تواند urlهای مشکل دار - این می تواند بیشتر عجیب است.

عضو جدید

هنوز هيچ برنامه ای برای حمايت از اين ادغام dbseo؟ من مي خواهم که كشا ولی نمیتوانم برای نصب آن اگر آن صدق مى كند.

در اين لحظه ما طرح را به حمايت از خود را دارد. vbulletin بومی می تواند urlهای مشکل دار دوستانه. اين است پايان vbseo چیست و به احتمال دیگر برنامه ها می باشد که قبلا شامل عملکرد است که خواهد مرد، يا به ندرت مورد استفاده قرار خواهد گرفت. بنابراین ما فکر نمی کنم وجود دارد که لازم است در بازار به حمایت از آن.

عضو جدید

به نظر می رسد بيشتر از دوستانه می تواند urlهای مشکل دار. من که خیلی بزرگ dbseo نصب شده در يك ميزگرد / شلوغ.

برای کسانی مثل من که به دنبال راه حل های فنی به منظور افزایش ترافیک، به ويژه مردم حاضر به صرف یک کمی پول داريم، سعی می کنم که به هر حال. ما همچنين نگاهی به چیزهایی مثل شما هم كشا. با اين حال آنها ناقص هستند. من نسبتا مطمئن هستم شما مشتريان را از دست خواهد داد.

ممنون از نظر شما. در اين لحظه ما به حمايت از طرح dbseo.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط siparker View Post
    من نياز به تضمين utilise dbseo آدرس کامل ساختار موجود بود. من برای این بازی و غيره در اين سايت هستند يا وابستگى شديدى به حفظ آن می تواند urlهای مشکل دار بودن يا جديد به طور صحیح می تواند urlهای مشکل دار 301. dbseo دارد و اين كه اين گونه که لازم است به اين امر اطمينان حاصل شود که من از آن استفاده كنند.
    اين كار مى شود. vbseo ديگر مورد حمايت ما از حداقل لازم است که یک راه آن به 301 می تواند urlهای مشکل دار ترجمه شده به يک آلبوم جديد پس از روشن کردن به dbseo.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •