مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 9 از 9

موضوع : نمایش داده شد ذخیره ساز

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    کاربر ارشد

Default نمایش داده شد ذخیره ساز

من در زمان نگاهی به نمایش داده شد آهسته به من وارد شده و من از دیدن چیزهایی مثل این:

Code:
    # Time: 140222  8:50:25
    # User@Host: database_user[database_user] @  [10.0.0.4]
    # Query_time: 7.076817  Lock_time: 0.000065 Rows_sent: 3  Rows_examined: 4174934
    use cellphon_forum;
    SET timestamp=1393077025;
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='U.S. Supreme$
    # Query_time: 14.198858  Lock_time: 0.000056 Rows_sent: 18  Rows_examined: 4174934
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='******* Xtre$
    # Query_time: 13.591001  Lock_time: 0.000274 Rows_sent: 1  Rows_examined: 4174934
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='(Espa&ntilde$
    آیا راهی برای کش نمایش داده شد شبیه به این وجود دارد؟ این نمایش داده شد در تقریبا هر بار صفحه بارگذاری.

بله، من کش مهمان.
    آخرین ویرایش توسط tavenger5. 22-02-14 در 17:03.

کاربر ارشد

همچنین، اگر شما برای اجرای EXTRA در این نمایش داده شد، وجود دارد این توجه داشته باشید: "غیر ممکن است که در آن متوجه پس از خواندن جداول ثابت"

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا برو به Admin CP -> vBET Cache -> Memory Cache شما می توانید وجود دارد در استفاده از حافظه کش (: حافظه موقت، APC، XCache eAccelerator 4 موتورهای پشتیبانی) تنظیم شده است.

آیا این متناسب با نیازهای شما؟

PS.
    یک سوال - چه اندازه گیری زمان برای زمان پرس و جو در گزارش خود است؟

کاربر ارشد

آیا نمی عملکرد حافظه کش مثل کش طبیعی است، اما ذخیره داده ها در حافظه؟ آیا که از بین بردن برخی از این نمایش داده شد؟

ساعت هم پرس و جو در اولین پست قبل از پرس و جو ذکر شده است.

با استفاده از مهمان کش قطعی از بین بردن بسیاری از نمایش داده شد، از برای نتیجه مهمانان خواهد بود در دشت HTML به فایل های ذخیره شده و جریان را از فایل (تا زمانی که فایل منقضی - پس از آن تجدید).
    مهمان کش خواهد LOT از نمایش داده شد از بین بردن، از آنجا که بسیاری از ترافیک در انجمن است از مهمانان (از جمله عنکبوت).

من فقط منابع ما در مورد حافظه کش بررسی می شود. آن را با کش مهمان ما همکاری - به طوری که اخیرا مورد استفاده را از حافظه از فایل گرفته شده است. در این مورد هیچ نمایش داده شد (مهمان کش در حال حاضر این کار را کرد) از بین بردن نیست.
    هنوز هم اصلی خود را به عنوان من به یاد داشته باشید (مطمئن نیستم) دارای پشتیبانی از حافظه کش و شاید این کار به برخی از نمایش داده شد از بین بردن.

من می دانم که در آن ذکر شده است زمان پرس و جو - من در مورد اندازه گیری زمان درخواست شد. شاید من روشن نیست - چه واحد زمان است؟ (بازدید کنندگان، کارشناسی ارشد، NS؟)
    ما شاخص در جدول کش ما تا زمان باید کوتاه باشد.

همچنین شما می توانید سعی کنید برای غیر فعال کردن گزینه Admin CP -> vBET Cache -> Database Cache -> Select grouped translations. هنگامی که غیر فعال است، پس از آن نمایش داده خواهد شد ساده (بدون گرفتن توسط سری آ)، اما وجود خواهد داشت نمایش داده شد خیلی بیشتر (چیزی برای چیزی) - شاید در فروم شما آن بهتر خواهد بود به پرس و جو بیشتر.
    به عنوان مثال - به دنبال در نتایج خود را 3 نمایش داده شد که 22 نتایج به شما تا به حال. اگر شما غیر فعال کردن گرفتن نتایج در گروه پس از آن شما باید 22 نمایش داده شد به 1 نتیجه هر، اما پرس و جو ساده تر (ساده تر 'که در آن بخش) پس نیز سریع تر خواهد بود. اگر شما از پایگاه داده در سرور دیگر پس از آن قطعا شما باید این را امتحان کنید. این که مصرف می کنید نتایج را با localhost را، پس از آن شاید شما بهبود را ببینید. نمی توان گفت - باید آن را چک کنید.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 28-02-14 در 22:43.

کاربر ارشد

خب، ممنون از توضيح. من با استفاده از اسلحه ومهمات مهمان و حافظه حافظه پنهان (xcache)، ولی من هنوز مبهوت در چند كشور را انتخاب کنید از پایگاه داده ها.

اين بار در عرض چند ثانیه اقدام فوق است.

این پایگاه داده شما را 14 ثانیه به پرس؟ واقعا؟ مسلم است که غلط وجود دارد. لطفا سعی کنید با ميزهاي تعمیر admin cp وجود دارد، شاید چیزی اشتباه است. نباید تا زمانی که - آن داده ها در حال مرتب شدن مجدد هستند.

کاربر ارشد

من یک احساس هستند كه برخي از ميزهاي قفل مرکزی درب ها و/یا انتظار برای پرسش حافظه پنهان، و به همين خاطر است که آنها برای مدت طولانی به دار آويزد. نه به من مي توانست از آن استفاده بیشتر از یادآوری خاطره من در پایگاه داده سرور - که من در آن کار میکنم.

حافظه پنهان است با استفاده از ميزهاي vbet بدون هیچ گونه معاملات (myisam) پس نباید در مورد مسدود کردن. شايد شما هم شكسته اند و آزارها mysql جستجو پر است. لطفاً با استفاده از cp admin شما يك بار ديگر به همه شما تعمیر میزها و مشخصاتی است.Admin CP -> Maintenance -> Repair / Optimize Tables).

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •