مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : بدون فایل ورودی نامشخص

توقیف

Default بدون فایل ورودی نامشخص

سلام ،

من حالا دارم اين پيام هر بار که من سعی می کنم به نظر يك فوروم. من استفاده از .htaccess قرار شد كه با دستورالعمل های نصب کننده. من با استفاده از vbulletin به دوستانه پيشرفته آدرس کامل. من می توانم برای ما ارسال کنيد تا من برای شما یک کپی از .htaccess اگر دوست دارید. چرا كه هر ايده های مسیریابی کار نمی کند؟ وقتی من غیرفعال کردن vbet، همه چیز خوب است. وقتی که استفاده از زبان انگليسي بود، همه چیز خوب است.

با تشکر از شما
    -Schan

توقیف

لطفا شما یک لینک به من ارسال کنید به یک صفحه است که در آن موضوع وجود دارد.

توقیف

این است که بر روی یک سایت تست و آن را از طریق فایل htaccess محافظت می شود. اجازه بدهید به یک حساب موقت ایجاد برای شما. آیا من می توانم PM آن را به شما؟

توقیف

سلام به Marcin،

در اینجا برخی از اطلاعات بیشتر که من متوجه است. من می توانم به موضوعات و نوشته ها مشاهده وقتی که من مجموعه "آدرسهای دوستانه" را به پایه. اگر آن را به پیشرفته تعیین می کنند، آن کار نمی کند. آیا می توانید توضیح دهید که چرا؟ همچنین، پس از زبان تغییر دهید I از مشخصات من، آن را به من ریدایرکت، اما زبان تغییر نمی کند چرا که زبان را در URL است که هنوز هم وجود دارد. من فکر کردم توابع خود را به مراقبت از این. آیا این یک اشکال و یا من به مراقبت از این خودم؟

با تشکر از شما
    -Schan

توقیف

سلام ،

فقط چک کنید در صورتی است یک به روز رسانی وجود دارد.

با تشکر از شما
    Schan

توقیف

من نمی توانم وارد سایت شوید. آیا شما به من داده صحیح فرستاده است؟

توقیف

همه چیز در حال کار در حال حاضر. شما دیگر لازم نیست برای رفع این مسئله است. تشکر.

توقیف

من خوشحالم که شما این مسئله را حل کنم.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •