مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : Photopost نرم افزار

عضو

Default Photopost نرم افزار

آن را با نرم افزار Photopost در تضاد است. زمانی که مردم انتخاب photopost ترجمه می دهد 404 خطاها و نیز کسانی که با استفاده از لینک های می باشد که راه برای تغییرات PP / EN / گالری عکس و غیره

حتی wghen اضافه کنم چشم پوشی آدرس ها / آلبوم
    آخرین ویرایش توسط tsak76. 15-02-10 در 13:46.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

ما هنوز مسائل ادغام در Photopost نرم افزار ساخته شده است و ما به جزئیات بیشتر در مورد چگونه کار می کند نمی دانم.

اگر شما می توانید در حالی که آزمایش بررسی می کند از آن خواهد شد کار با ارتباط با "زبانپارامتر. اگر بله، پس از آن به این معنی است که شما نیاز به فایل اضافی .htaccess در دایرکتوری فتوپست برای پشتیبانی از لینک های ترجمه جستجوگرها. لطفا ما را در مورد نتایج بنویسید

درباره نادیده گرفتن -- شما می نوشت که به photopost / گالری، اما شما مسدود شده / آلبوم -- که این مسئله است. لینک بلوک مناسب و photopost خواهد شد در همه ترجمه.

عضو جدید

من هم علاقه مند به یک راه حل برای Photopost... من آن را در سایت خودم تهیه کنم pedicabforum /.com

لطفا به اشتراک بگذارند ، اگر شما یک راه حل....

TX

بنابراین در این لحظه شما می توانید مجموعه ای به ترجمه در همه Photopost نرم افزار پشتیبانی نمی کند.

اگر شما می تواند به من PM دسترسی به جزئیات به هر تالار (انجمن آزمون را می توان) که نصب نرم افزار و فعال تصدی Photopost از من می توانید ببینید که چگونه کار می کند و شاید کشف کردن راهی جهت حمایت از آن. تا زمانی که صفحات تولید شده توسط Photopost نرم افزار اصلی آن را باید راه را برای حمایت از ترجمه. درست همانطور که ما آن را پشتیبانی برای صفحات ما در خارج از دایرکتوری انجمن.

یکپارچه سازی با نرم افزار ارسال عکس پشتیبانی می شود اکنون در واقع قبل از آن ، اما ما آن را در جای دیگری نوشت : بنابراین تنها ترکه به دادن توجه داشته باشید واقعی است. برای دریافت دستور العمل لطفا اینجا را ببینید :.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •