مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : پوچی به جای ترجمه متن در صفحه

عضو جدید

Default پوچی به جای ترجمه متن در صفحه

Text automatically translated from: Polish to: Persian
    Translated text
    من نمی دانم چه اتفاقی افتاده است ، اما ترجمه می کند صفحه من ترجمه نیست. به جای متن ترجمه شده هستند که تنها لکه های سفید.

با توجه به دستورالعمل از پرسش و پاسخ و افزود کش را خاموش اکو... به فایل vbenterprisetranslator_functions.php

چگونه این پیام تنها من در بالای صفحه دریافت کنید عبارتند از :
    Code:
    Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639
    بعد از برداشتن کلید API در حالی که صفحه ترجمه نادرست نمایش (گرافیک)...

لطفا برای کمک به حل مشکل.
    Original text

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Text automatically translated from: Polish to: Persian
    Translated text
    سلام. همانطور که در پیام شما را فعال نشان داد safe_mode یا open_basedir، که نه می تواند رخ دهد که با استفاده از CURL.

لطفا اینجا هستید : :
    http://www.vbenterprisetranslator.co...371-error.html

در حال حاضر وجود دارد یک راه حل برای این مشکل. اگر مشکل ادامه یابد ، لطفا به ما اطلاع دهید و ما در این نزدیک نگاه
    Original text

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •