مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : سوالات قبل از خرید...

توقیف

Default سوالات قبل از خرید...

Text automatically translated from: Spanish to: Persian
    Translated text
    خوب قبل از خرید از این وزارت دفاع که به نظر می رسد بسیار خوب من واقعا می خواهند بدانند که برخی از چیزهایی که :

1.- پشتیبانی از بایگانی و vbulletin4 3.5RC2 ، به علاوه ، نقشه سایت ، ژنراتور بایگانی - 2.6 و vbadvanced4؟

2.- همچنین منعکس کننده پلاگین ها هستند که در انجمن نصب شده؟

3 : نوشتن قوانین سفارشی من در بایگانی اند.- نیز در هر مورد ترجمه؟

4.- من یک خودکار وزارت دفاع برای تولید تگ از هر یک از آیتم ارسال شده است ، آنچه که با این برچسب اتفاق می افتد؟ خواهد بود در هر مورد؟

5.- برای هر دو می باشد و خود برچسب وزارت دفاع لیست از کلمات خالی اضافه کنم ، در حال حاضر من اضافه یک لیست از اسپانیایی (زبان پیش فرض انجمن) و انگلیسی ، اگر من نصب مترجم باید به فهرستی از کلمات خالی در همه افزودنیها آن زبان؟

من امیدوارم که برای پاسخ به... Saludos...
    Original text
    آخرین ویرایش توسط kaiser1313. 12-02-10 در 00:25.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

1.- آن خواهد شد سازگار با vB4 خیلی زود. ما workin در حال حاضر در نسخه 4.0.0 فعال تصدی خواهد شد که سازگار با vB4 -- از آن خواهد شد در آغاز ماه مارس منتشر شد. در نسخه های بعدی ما خواهد ساخت آن را با vBSEO3.5 سازگار است و این نیز به زودی اتفاق خواهد افتاد. ساخت 4.x فعال تصدی سازگار با بایگانی نقشه سایت - ژنراتور نیز در برنامه های. ما هنوز هر برنامه در مورد ادغام با vbadvanced4 را ندارد.

mt.character.restriction تصدی مترجم کد vB -- vBulletin.org انجمن

3.- ما آن آزمون نیست. اگر بازنویسی کار به عنوان قلاب های vB و آن را قبل از global_complete یا در global_complete با حکم اعدام کمتر از 1000 اتفاق می افتد و سپس از آن خواهد شد ترجمه شده است.

4.- کدام tagger دقیقا شما با استفاده از؟

5.- شماره آن خواهد شد به سادگی در URL گنجانده شده است.

در صورت از سوالات آینده -- فقط بخواهید

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •