من مطمئن هستم که آنچه اتفاق می افتد نیست. من هیچ چیز تغییر نکرده است. اینجا به عنوان مثال:
باز کردن قفل تلفن همراه خود را
من مطمئن هستم که آنچه اتفاق می افتد نیست. من هیچ چیز تغییر نکرده است. اینجا به عنوان مثال:
باز کردن قفل تلفن همراه خود را
ترجمه ها رفتن را از طریق مایکروسافت و یاندکس
مهم نیست، به نظر می رسد در حال حاضر مشغول به کار
من خوشحالم که شما مسئله را حل کنم.
با این حال، یک چیز من متوجه شده است که به جای داشتن متن اصلی در صفحه، زمانی که هیچ ترجمه در دسترس بود، آن را فقط خالی بود. من معتقدم که این رگرسیون به یک اشکال قدیمی است.
لطفا شما ارائه دهنده ترجمه خود را تست کنید زمانی که متن از بین می رود (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729).
این چیزی است که من برای یاندکس را دریافت کنید:
Code:Starting translation test for Yandex Test result: Test error: Connection time (ms): 475.630859375
آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 24-01-14 در 16:16. دلیل : اضافه کردن BBCode روشن
این تست باید در نتیجه بازگشت. لطفا شما دیگر ارائه دهنده ترجمه (مانند مایکروسافت) آزمون برای دیدن اینکه آیا نتیجه خواهد بود.
آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 21-01-14 در 18:00.
این نتیجه برای مایکروسافت است:
Code:Starting test for Microsft Translation API by Azure Test result: "Hello!" Test error: Connection time (ms): 171.882080078
آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 24-01-14 در 16:16. دلیل : اضافه کردن BBCode روشن
لطفا به من PM جزئیات دسترسی ارسال به Admin CP و FTP. من به بررسی آنچه در جریان است وجود دارد