مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 5 123 ... آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 50

موضوع : پيام از مسوول سايت ابزارهای نادرست در خصوص عرضه می بنديم و برچسب

کاربر ارشد

Default پيام از مسوول سايت ابزارهای نادرست در خصوص عرضه می بنديم و برچسب

جناب مسوول سايت،

ما متوجه شده ايم که در تعداد زیادی از صفحات سايت شما در اين عرضه و متناوب و hreflang اجراى نادرست است. به عنوان مثال:

به طور خاص وجود دارد، به نظر می رسد مشکلی با مفقود یا نادرست دو جهته پیوند (هنگامي كه صفحه به صفحه b hreflang با يك پيوند با ساير تارنماها، بايد وجود داشته باشد تا یک لینک از b به عنوان خوب). وقتی ما پارلمانی شناسایی سیگنال های متناقض در اين صفحات، آنها ممکن است باعث شود که شاخص رده بندی و تصميمات آن مطابقت ندارد چه شما قصد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد عرضه های متناوب و hreflang، که مرکز آن در زير مقاله کمک کند. https://support.google.com/webmasters/answer/189077

اگر سوالی در مورد نحوه حل اين مسئله، لطفاً کمک ما ميزگرد:

گروه های گوگل

ارادتمند شما،
    كيفيت اين تيم گوگل جستجو
    اين شك نيست زيرا ترجمه آدرس کامل نمی شود شامل در تاگس سايتونگ. می تواند یک گزینه اضافه شود فقط به ترجمه آدرس کامل خود را خاموش كند ؟ من فکر می کنم به این فکر حل خیلی از مشکلات من.
    آخرین ویرایش توسط tavenger5. 26-10-13 در 13:14.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

نه اين که در مورد ترجمه می تواند urlهای مشکل دار. اين تنها در مورد hreflang به تغییروضعیت لینک و شما می توانید به سادگی برای آن را خاموش كنيم با Admin CP -> vBET -> Translation Options -> Add Alternate tag

همچنين لطفا توجه داشته باشید که آدرس کامل خواهد شد غیرفعال کردن ترجمه کرده اند تاثير بدی روی سومین (عدم ترجمه لغات کلیدی در آدرس کامل)، پس آن است نه توصيه مي كردند كه به اين کار را انجام دهيم. اگر شما هنوز هم می خواهید، بعد از آن به اندازه كافى است نه تلفيق با vbseo پيوند با ساير تارنماها اگر شما تولید می شود با vbseo (برخی چیزها بد می تواند اتفاق بیافتد - نه اين که توصيه كرد كه مورد آزمايش قرار گرفته و نه). و در صورت بومي دوستانه كافي است آدرس کامل برای غیرفعال کردن برخی از قلاب (همان چیز، ما به جزئيات، تنها زمانى كه لازم است).

٤- ر. ك. لوموند نيز بررسی خواهد شد چه تغییروضعیت در حال حاضر تولید می شود. ما ساخته شده و در حال حاضر براي مهمانان می تواند urlهای مشکل دار قبل از تغييرات زير پرچم از قبل ایجاد شده است ترجمه شده است، پس هيچ redirection اتفاق مى افتد (برای سیستم کاربران ندارند و بهتر است براي اجرا به redirect اگر تا بحال فقط زبان سوئیچ خواهد شد زيرا اين گونه کاربر). اما شاید ما فراموش کردم در مورد تغییروضعیت. ما آن طرف ما. در حال حاضر آن است كه فقط برای شما ساده ترين غیرفعال کنید.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 29-10-13 در 00:46.

توقیف

لطفاً لینک های بديل کجا تاگس سايتونگ موافق نيستم.

کاربر ارشد

من هرگز نشد که آدرس کامل به درستی ترجمه در پيوند با ساير تارنماها درفش. در اينجا است كه اين است که اتفاق افتاده است. كهكشان توجه 3: غیرفعال کردن 'من مجله'؟

توقیف

خوب، ما کار کردن بر روی اين موضوع بود.

کاربر ارشد

fyi، من به آخرین نسخه به روز شده، دماغ عقابی yandex بالا، و من هنوز نمي توانم که پرچم و/یا دوباره پيوند با ساير تارنماها متناوب ترجمه شده است. خوبه من همه تبديل شده و در حافظه پنهان مهمان تنظیم شده است در پایان زمان 3600 ثانیه طول می کشد.

در اينجا به نمونه اي از يك صفحه آن ترجمه شده است، اما در پيوند با ساير تارنماها درفش/متناوب هستند برچسب پيوند با ساير تارنماها نبايد به عنوان پیوند آدرس کامل ترجمه شده بود.
    چگونه و به كهكشان ها: مقصود4 کوچک : انتقال تماس ها از يك مفهوم به شهرك sgs4

اسپانيا صفحه پيوند با ساير تارنماها
    [url=http://cellphoneforums.net/es/*******-galaxy/t365916-*******-galaxy-s4-mini-transferring-contacts-******-sgs4-mini.html](Es

کاربر ارشد

بسيار خوب، شما بچه ها واقعا لازم است یک کاری را در مورد كلمه فيلتر ...

کاربر ارشد

بعنوان مثال با استفاده از چهارچوب صفحه بالا:

كهكشان توجه 3: غیرفعال کردن 'من مجله'؟

اسپانيايي مرتبط صفحه:
    مستفيد [url=http://cellphoneforums.net/es/ - كهكشان/t365731-كهكشان و توجه-3- غیرفعال کردن که مجله.html[ (espa

توقیف

آیا شما فعال نیست پاک کردن حافظه پنهان استفاده از پایگاه داده پاک کردن حافظه پنهان و غیرفعال می شود در admincp - > حافظه پنهان vbet - > پایگاه داده حافظه پنهان؟

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط Marcin Kalak View Post
    آیا شما فعال نیست پاک کردن حافظه پنهان استفاده از پایگاه داده پاک کردن حافظه پنهان و غیرفعال می شود در admincp - > حافظه پنهان vbet - > پایگاه داده حافظه پنهان؟
    بله و بله

صفحه 1 از 5 123 ... آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •