مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : آیا این افزونه کار با cloudflare

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    عضو جدید

Default آیا این افزونه کار با cloudflare

فقط مطمئن شوید این افزونه با cloudflare را در مورد آن علت اصلی برای متن ناپدید می شوند؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

اگر شما شك cloudflare مسئله، بعد فقط برای یک لحظه آن را غیرفعال کرده و بررسی برنامه ها. اگر هیچ تغییری با افراد معلول cloudflare آن وجود دارد نه در تضاد باشد.

لطفا توجه داشته باشید که هزاران نفر از برنامه های vbulletin است. ما قادر به بررسی vbet فعاليت خواهد كرد و نه اطمينان مي دهم كه با همه آن در تمام مدل های - این است که فقط امکان پذير نيست، زيرا گسترش اين برنامه ها را از ما وسعت دارد. هنوز هم vbet است با استفاده از تمام ساز vbulletin پس بيشتر از برنامه ها لازم نیست هیچ قدم های ادغام خواهد شد. vbet همكارى با بسيارى از برنامه ها حتی متوجه شدم که آنها وجود دارد، چرا كه ما نتيجه ترجمه هستند.

لطفا به ما مي دهند و نتايج را بررسی کنید.

عضو جدید

من سعی میکنم که به غیرفعال کردن cloudflare مثلا برای دو سه ساعت هم کار نکرد.به نظر مي رسد طرف من
    آیا خوب هستی که من درخواست برای نصب سرویس pls برگرده من قدم خیلی ممنون

توقیف

لطفا اول حل اين مسئله از اتصالات خارجي به سرور شما (http://www.vbenterprisetranslator.co...disappear.html) و بعد از تست سازگاری vbet cloudflare.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •