مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : دو موضوع با فعال تصدی در حال حاضر

عضو جدید

Default دو موضوع با فعال تصدی در حال حاضر

سلام ، دوست دارم این افزونه ، اما من در حال حاضر دو موضوع (هر دو مسائل ممکن است به یکدیگر متصل شده).

راه اندازی من :
    -- با استفاده از بایگانی
    -- استفاده از کلید API گوگل برای فعال تصدی
    -- انجمن زبان : هلندی
    -- انجمن دایرکتوری : / انجمن
    -- دامنه : خالی
    -- نوع لینک : VBSEO_URI
    -- ترجمه نوع لینک : ایجاد URL را با توجه به جستجوگرها (/ EN / آدرس)
    -- نگه دارید + نادیده گرفتن : خالی

1) تغییر مسیر
    زمانی که من به انجمن ها و استفاده از 'siteurl / انجمن / EN /' دریافت می کنم هدایت می شوید و بیش از بیش برو تا زمانی که مرورگر خطا (حلقه) می دهد. فایل htaccess را ویرایش و افزود : خطوط برای چیدن / EN / بیت (عنوان آن را می گوید که در کتابچه راهنمای راه اندازی فعال تصدی).

اگر تنظیمات 'ترجمه نوع لینک را عوض کنم به' paramter 'ترجمه خوب کار می کند.

آیا این یک مشکل باشد و یا آن را یک مسئله فعال تصدی؟ من می توانم آن را برطرف نیست و به این ترتیب می توانید فعال تصدی برای استفاده نمی کنید (من واقعا مایل به استفاده از جستجوگرها آدرس).

2) عنوان لینک باشد انجام می کنید ترجمه و اقامت در هلندی.

امیدواریم که شما می توانید از من (یا باید بگویم : تماس با ما) کمک کند. با تشکر از شما

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

1) احتمالا قواعد اشتباه است. لطفا شما محتویات فایل htaccess تغییر نام دهید نشان می دهد
    2) شما ساخته شده آیا تغییر در فایل یکی باشد آن را به عنوان در readme.html در بخش ادغام؟

عضو جدید

این همه حل شده است. با تشکر.

بزرگ برای شنیدن -- لذت بردن از فعال تصدی

عضو جدید

که من پیدا کردم سایت خودم تهیه کنم برای گرفتن بازدید کننده های بسیار کمتر گوگل و بنابراین من این موضوع را بررسی. به نظر می رسد که گوگل می تواند نقشه را از دسترس نیست دیگر و من هم می تواند.

من این کار را با قرار دادن این خط در htacess در بالا حل :
    RewriteRule به ^ ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]

در توضیحات فعال تصدی برای لینک های جستجوگرها با ان نوشته شده است برای قرار دادن قوانین فعال تصدی قبل از قوانین برای vbseo .php -- نه قبل از نقشه سایت ژنراتور قوانین برای جلوگیری از سردرگمی های اینده من در توضیحات اضافه شده برای قرار دادن قوانین فعال تصدی درست قبل از قوانین به بایگانی.php

اینجا هستید : :
    http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •