مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 10

موضوع : به دنبال کمک با وبلاگ VB نصب شده را به یک پوشه با انجمنهای تخصصی و آموزشی (پرداخت)

کاربر ارشد

Default به دنبال کمک با وبلاگ VB نصب شده را به یک پوشه با انجمنهای تخصصی و آموزشی (پرداخت)

من در یک وضعیت در حال حاضر من نمی توانم حل و فصل هستم، و من برای برخی از کمک به عنوان VBSEO به نظر می رسد دیگر حمایت از بسیاری از هر چیزی پرداخت

نصب در حال حاضر من به عنوان:

site.com / (صفحه ساعت)
    site.com / انجمن / (نصب راه اصلی)

این است که همه به درستی کار میکند، اما در حال حاضر من در این وبلاگ اضافه شده است، و من آن را در زیر مسیر انجمن می خواهید نیست، بنابراین من پوشه برای وبلاگ با VB4.2x به عنوان عرضه اضافه شده:

site.com / وبلاگ /

این همه درست کار می کند (که من فکر نمی کنم کار ترجمه ها هنوز) اما من باید سومین دوستانه (vbseo) می تواند urlهای مشکل دار استفاده می شود و نه می توانم کاری کنم که این کار کنم.

من فکر می کنم از چند راه حل هايى مانند برداشتن vbseo دارم اما 100,000 + صفحات در حال مرتب شدن مجدد هستند و در حال حاضر نمی توان تغییر ساختار.

اگر شما فکر می کنم شما می توانید کمک من خواهد بود مایل به پرداخت برای برخی از کمک.

با تشکر از شما
    کریس

توقیف

شما مسائل را با ادغام شدن با vbseo یک بلاگ، بلاگ یا ترجمه؟ از چه نسخه vb داری؟ آیا شما بلاگ است يا خارجي برنامه vb بلاگ؟ یکپارچه سازی خدمات می تواند به شما کمک کند، اما ما می توانیم به ادغام صحیح هر یک از افزونه را تضمین نمی کند.

کاربر ارشد

من هستم در واقع پس از گرفتن اين بلاگ به مسائل سومین دوستانه می تواند urlهای مشکل دار استفاده می کنند، به آن نصب شده است خارج از اين ميزگرد هيئت مديره. و بعد البته لازم است که من به چند تا از تارنماهای vbet به ترجمه آنها. من براي اين تلفيق هنگامي كه من اولين محصول را مي خريدند اما من تصور میکنم این جدا است. من فکر می کنم در این مقطع که من دوست دارم و فقط به حذف vbseo همايشها دوستانه می تواند urlهای مشکل دار استفاده می کنند اما نه حتما اگر قرار باشد من قادر به حفظ آن ها باشد.

توقیف

شما می تواند به طور مستقل انجام ادغام، این است که در http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1785.
    شما می توانید خرید خدمات و ادغام و ما ادغام را برای شما انجام دهد.

کاربر ارشد

اگر شما فکر می کنم این می تواند انجام شود بیمار آن را خرید ASAP! حتی اگر من در گذشته یکی دیگر از 30 دلار است سرقت برای حل این مشکل

توقیف

اگر اين بلاگ است، بخشى از vb ما میتوانیم بکنیم این ادغام این بلاگ با vbet پس از شما رگه خدمات و ادغام. اگر در یک برنامه vb بلاگ است نمی توان تضمين بدهد كه اين ادغام موفق است. اگر قرار است يك بلاگ خارجی نمی توان با ادغام vbet.
    شما می تواند بطور مستقل انجام اين تلفيق، ما با كمال ميل حاضرم به شما نکات مهم در اين ميزگرد.

کاربر ارشد

خود vb واقعی است، اما در یک پوشه نصب شده در خارج از /ميزگرد / پوشه ....

اینجا یک پیوند

Allfreechips پاداش کازینو انجمن - وبلاگ اعضا - وبلاگ ها

obvouslyy لازم است که من آن را به صورت دوستانه سومین urlها (vbseo) و بعد ترجمه شده است.

توقیف

ما به شما کمک خواهد کرد که علم و تکنولوژی سیاسی ادغام با VB وبلاگ، اما شما باید اکنون با VB وبلاگ ادغام.

کاربر ارشد

که من مسئله ی اصلی lol .... همانطور که گفتم من پول کسی با اين توانايي را به رقم جزو اين vbseo.

با تشکر از شما
    کریس

توقیف

ادغام VB با انجمنهای تخصصی و آموزشی مربوط به محصول ما نیست، و ما این کار را نکنید.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •